1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Personeelsuitje Rotterdam

ook voor regio Schiedam, Spijkenisse, Ridderkerk en omstreken

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje Rotterdam? Samen met je gezellige collega’s elkaar beter leren kennen terwijl je een bedrijfsuitje hebt. Rotterdam is natuurlijk een wereldstad met enorm veel bedrijven. Niet vreemd dat de vraag naar bedrijfsuitjes aanwezig is. En vooral naar originele personeelsuitjes in Rotterdam. Want wij denken dat niemand het leuk zou vinden om elk jaar precies hetzelfde bedrijfsuitje Rotterdam te doen op precies dezelfde plaats als het jaar ervoor. Spanning, sensatie, lekker tafelen of een uitdagende citygame. Er zijn ook zoveel mogelijkheden. Is het niet omdat de stad zo groot is, het aanbod divers is, jullie budget een bepaalde minimum of maximum heeft of de baas graag een bepaald element wil terug zien in deze bijzondere dag. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Rotterdam en teambuilding Rotterdam. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Zuid-Holland.

Personeelsuitjes in Rotterdam en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Rotterdam

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Rotterdam? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Rotterdam

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje Rotterdam nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Rotterdam? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Rotterdam

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in Rotterdam. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Rotterdam

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Rotterdam met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in Rotterdam. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Hollandse Quiz pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Rotterdam

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Rotterdam? Kijk dan op onze GPS bedrijfsuitjes pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Rotterdam

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Rotterdam. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Rotterdam

Bij dit bedrijfsuitje in Rotterdam duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Rotterdam

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Rotterdam heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Rotterdam? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Rotterdam

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Rotterdam

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Rotterdam

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Rotterdam? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in diverse steden in Nederland. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Rotterdam aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in diverse steden in Nederland?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Personeelsuitjes Rotterdam en de rest van Nederland

Wist je dat Rotterdam een belangrijke havenstad is voor de wereld? Misschien heb je wel een baan in deze enorme haven en hebben jullie een leuk bedrijfsuitje Rotterdam op het programma staan. De stad heeft zoveel te bieden. Wat te denken van de diverse iconen van de stad. De Willemsbrug, Erasmusbrug, Euromast, de Marathon van Rotterdam, voetbalstadion De Kuip de Haven, Rotterdam Airport en bijvoorbeeld de Koopgoot. Rotterdam is een stad waar de meeste mensen ooit weleens zijn geweest. Wat is de reden dat jullie kiezen voor een bedrijfsuitje Rotterdam? Is het centraal gelegen of willen jullie een van de eerder genoemde bekende iconen eens van dichtbij zien? En ben je moe na een spannende citygame of wil je even rusten? Stap dan op de rondvaartboot Speedo en maak kennis met Rotterdam terwijl je rustig rond vaart. Waar je keuze ook op gaat vallen, het is belangrijk dat het een origineel en bijzonder bedrijfsuitje Rotterdam gaat worden. Je viert jullie bedrijfsuitje vaak maar 1x per jaar. Heb je liever advies voor het budget wat jullie hebben? Of wil je een bedrijfsuitje liever in omgeving Rotterdam? Bekijk dan ook eens onze bedrijfsuitje Spijkenisse, bedrijfsuitje Schiedam, bedrijfsuitje Ridderkerk, bedrijfsuitje Hoek van Hollandbedrijfsuitje Barendrecht, bedrijfsuitje Zwijndrecht, bedrijfsuitje Vlaardingen of bedrijfsuitje Cappelle aan den Ijssel pagina. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we jullie optimaal kunnen begeleiden en adviseren naar een bijzonder en top bedrijfsuitje Rotterdam. We wensen jullie alvast een onvergetelijke dag toe.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze