1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Barendrecht

ook voor Heerjansdam of Rhoon

Leid jouw bedrijfsuitje je naar Barendrecht? Dan geven wij je graag wat tips om een uitje daar zo leuk mogelijk te maken. Ook in deze plaats is namelijk voldoende leven te bekennen en zijn er genoeg leuke manieren om te genieten van een dagje erop uit met de afdeling. Zoiets kan je namelijk het nodige plezier opleveren, zodat je werknemers elkaar net iets beter leren kennen en ook echt tot grote prestaties kunnen komen. Barendrecht levert je vast iets moois op, ook, maar niet uitsluitend door de bezienswaardigheden in de omgeving. De watertoren, waar het dorp, wat het vroeger was, om draaide, is een gebouw dat je vast even van dichtbij wilt zien. Verder is het een stad die niet bijzonder opvalt, en misschien daarom juist wel zo bijzonder is. Dit laat ze graag zien wanneer je Barendrecht verkiest voor een bedrijfsuitje. Wanneer je naarstig op zoek bent naar originele ideeën voor je uitje in Barendrecht, kun je ons daar altijd voor benaderen. Ook kun je hieronder alvast bekijken wat er allemaal in de stad te doen is. Je ziet een veelheid aan uitjes: de mogelijkheden zijn dan ook schier oneindig. Wil je meer weten over wat de verschillende uitjes inhouden? Voel je dan vrij om meer informatie te vragen, gelukkig zit je nog nergens aan vast! Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Barendrecht en teambuilding regio Dordrecht. Voor het totale overzicht bedrijfsuitjes kijk je op bedrijfsuitje Zuid-Holland.

Bedrijfsuitjes in Barendrecht en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Barendrecht

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Barendrecht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Barendrecht

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Barendrecht van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Barendrecht, Heerjansdam of Rhoon? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Barendrecht

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Barendrecht. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Barendrecht

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Barendrecht met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Barendrecht, Heerjansdam of Rhoon. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Barendrecht

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Barendrecht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Barendrecht

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Barendrecht. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Barendrecht, Heerjansdam of Rhoon? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Barendrecht

Bij dit personeelsuitje in Barendrecht, Heerjansdam of Rhoon, duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Barendrecht

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Barendrecht heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Barendrecht, Heerjansdam of Rhoon? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Barendrecht

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Barendrecht voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Barendrecht

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Barendrecht voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Barendrecht

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Barendrecht, Heerjansdam of Rhoon? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Barendrecht

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Barendrecht of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Barendrecht, Heerjansdam of Rhoon? Kijk dan op de informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Barendrecht en de rest van Nederland

Ben je van plan Barendrecht in te duiken om haar opties te verkennen op het gebied van bedrijfsuitjes? Of ben je benieuwd wat de omgeving je te bieden heeft? Dan bieden we je graag de helpende hand. De stad vindt haar oorsprong bij drie ambachtsheerlijkheden: Oost-Barendrecht, West-Barendrecht en Carnisse. Uiteindelijk kwamen zij samen als Barendrecht, de stad is nu nog steeds verenigd. Zie je een uitje in een van de plaatsen in de omgeving toch meer zitten? Dan is een bedrijfuitje in Heerjansdam ook een aantrekkelijke optie. Of wat dacht je ervan de mooie omgeving van Rhoon eens op te zoeken? Zo zie je maar, niet alleen op het gebied van uitjes, ook op het beid van plaatsen hebben we genoeg voorstellen. We nodigen je dan ook uit hier gratis en vrijblijvend gebruik van te maken. We hopen van harte dat we je met ons aanbod kunnen inspireren en horen het graag als je de invulling van je uitje gevonden hebt. Bekijk daarom eens alle opties die je hiernaast kunt vinden en zie met eigen ogen wat de mogelijkheden zijn in de omgeving van Barendrecht. Bekijk ook eens bedrijfsuitje Sliedrecht of bedrijfsuitje Zwijndrecht.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze