1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Dordrecht

ook voor regio Zwijndrecht, Gorinchem, Papendrecht, Sliedrecht en omstreken

Hebben jullie binnenkort met het leuke bedrijf waar jullie werken een bedrijfsuitje Dordrecht in de agenda’s staan? Samen met je directe collega’s, de afdeling of het hele bedrijf een origineel bedrijfsuitje Dordrecht laten plaatsvinden? We helpen je graag op weg bij het vinden van een zo origineel mogelijk bedrijfsuitje in deze bijzondere stad. Wist je dat Dordrecht in de 13de eeuw stadsrechten kreeg? Misschien wel een goed weetje wanneer je deze in een quiz als finalevraag krijgt. Voor iedereen is elk bedrijfsuitje Dordrecht een beleving op zich. Wie kan zich nu opladen voor welk type uitje? Een vraag die jij als mogelijke organisator jezelf vast al hebt gesteld. De een kijkt uit naar een uitje vol spanning en spektakel terwijl de ander graag zijn hersenen laat kraken bij denkspellen. Ondanks dat zoveel mensen zoveel verschillende wensen hebben is er vaak voor ieder wat wils. Een gezamenlijke optie is wat er vaak uitkomt. Een mooie mix tussen de mooie stad Dordrecht verkennen in bijvoorbeeld een citygame, een denk gedeelte en misschien wel een afsluiting in de vorm van een etentje met je collega’s.Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Dordrecht en teambuilding Dordrecht. Voor het totale overzicht bedrijfsuitjes kijk je op bedrijfsuitje Zuid-Holland.

Bedrijfsuitjes in Dordrecht en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Dordrecht

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Dordrecht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Dordrecht

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Dordrecht van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Dordrecht? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Dordrecht

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Dordrecht. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Dordrecht

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Dordrecht met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Dordrecht. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Dordrecht

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Dordrecht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Dordrecht

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Dordrecht. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Dordrecht? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Dordrecht

Bij dit personeelsuitje in Dordrecht duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Dordrecht

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Dordrecht heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Dordrecht? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Dordrecht

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Dordrecht voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Dordrecht

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Dordrecht voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Dordrecht

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Dordrecht? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Dordrecht

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Dordrecht of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Dordrecht aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Dordrecht of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Dordrecht en de rest van Nederland

Als organisator heb je vaak maar 1 doel. Een zo leuk en onvergetelijk mogelijk en origineel bedrijfsuitje Dordrecht (kijk voor afdelingsuitjes in Zuid-Holland ook eens op bedrijfsuitje Zuid-Holland). Zo leuk dat diegene die het volgend jaar moeten organiseren voor een enorm lastige opdracht staan. Wist je dat de binnenstad van Dordrecht gekenmerkt wordt door diverse winkels en antiquaires? Het is een binnenstad die je zeker even gezien moet hebben. Koppel dit gerust aan jullie bedrijfsuitje voor een extra onvergetelijk evenement tijdens jullie bedrijfsuitje Dordrecht. Ook de omgeving van Dordrecht heeft voldoende mogelijkheden. Wat te denken van een bedrijfsuitje Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en/of Gorinchem? Ook in deze steden zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk daarom ook eens bedrijfsuitje Sliedrecht , bedrijfsuitje Zwijndrecht, of bedrijfsuitjes Barendrecht. De diversiteit van Dordrecht is ook terug te vinden in de uitjes. Er is volop keuze uit sportieve, creatieve en inspirerende workshops. Deze workshops zijn samengesteld door een uitgebreid netwerk van partners en organisatoren waar wij als Onemotion mee samenwerken. Wij hopen binnenkort ook jouw bedrijf te mogen verwelkomen bij een van de afdelingsuitjes. Mocht je op zoek zijn naar een feestlocatie dan kan dat ook: feestlocaties Dordrecht.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze