1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Eindhoven

ook voor regio Veldhoven, Valkenswaard, Helmond en omstreken

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje Eindhoven op het programma staan? Ben jij dit jaar de organisator van het geheel? We helpen je graag op weg bij het vinden van originele bedrijfsuitjes Eindhoven die ervoor zorgen dat je nog lang bewierookt zal worden door je diverse collega’s. Want wie zegt dat het een simpele taak is heeft het goed mis. Iedereen heeft favoriete bezigheden in het dagelijkse leven. De een is actief terwijl de ander een enorme passie heeft voor eten en koken. Hoe ga je dit allemaal combineren? Misschien wel een combinatie tussen de prachtige stad van Eindhoven verkennen tijdens een bedrijfsuitje Eindhoven en een uitgebreide maaltijd? Wie Eindhoven zegt heeft het misschien wel direct over de grote bedrijven die er zitten. Philips, DAF, ASML en natuurlijk voetbalclub PSV Eindhoven. De stad Eindhoven is niet voor niets een tijdje geleden uitgeroepen tot de slimste region van de wereld. Deze titel dragen ze met trots. Wellicht ben je zelf ook werkzaam bij een van de eerder genoemde bedrijven? Of 1 van de vele andere bedrijven die in Eindhoven zitten en steeds groter groeien. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Eindhoven en teambuilding Eindhoven. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Brabant.

Bedrijfsuitjes in Eindhoven en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Eindhoven

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Eindhoven? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Eindhoven

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Eindhoven van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Eindhoven? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Eindhoven

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Eindhoven. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Eindhoven

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Eindhoven met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Eindhoven. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Eindhoven

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Eindhoven? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Eindhoven

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Eindhoven. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Eindhoven? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Eindhoven

Bij dit personeelsuitje in Eindhoven duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Eindhoven

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Eindhoven heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Eindhoven? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Eindhoven

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Eindhoven voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Eindhoven

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Eindhoven voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Eindhoven

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Eindhoven? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Eindhoven

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Eindhoven of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Eindhoven aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Eindhoven of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Eindhoven en de rest van Nederland

Voor veel van de eerder genoemde bedrijven staat vaak 1x per jaar een leuk bedrijfsuitje Eindhoven op het programma. Er op uit met je collega’s om elkaar beter te leren kennen, de teamspirit nog beter te krijgen of gewoon een dagje ontspanning. Maar het organiseren van een bedrijfsuitje Eindhoven brengt zoveel meer met zich mee dan alleen het vinden van een leuk uitje. Wie gaan er mee, welke elementen moeten er terug in komen, gaan we eten, waar verzamelen we? Het is een enorme klus om dit originele bedrijfsuitje Eindhoven tot een goed en succesvol einde te brengen. We helpen je daarom ook graag op weg bij het vinden van een perfecte dag. Of je nu contact met ons opneemt of al interesse toont in een bepaald uitje, we kijken graag samen met je naar jullie wensen en gaan samen voor het organiseren van een fantastische dag. Neem voor een aantal leuke steden ook eens een kijkje op bedrijfsuitje Brabant, bedrijfsuitje Helmond, bedrijfsuitje Veldhoven of combineer je bezoek aan Noord-Limburg met een bedrijfsuitje Roermond. Alvast enorm veel plezier toegewenst bij jullie personeelsuitje in Eindhoven. Wil je ook informatie over feestlocaties? Kijk dan op feestlocaties Eindhoven.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze