Bedrijfsuitje Ridderkerk

Ook voor de regio Krimpen aan de Lek, Alblasserdam, Kinderdijk en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Ridderkerk

Heb je genoten van je vorige bedrijfsuitje? Wij helpen je graag om het te overtreffen, met een hoop leuke opties voor bedrijfsuitjes in de omgeving van Ridderkerk. Wij zijn daarbij graag je gids. We bieden graag wat leuke ideeën en doen dat geheel vrijblijvend. Wat je ook zoekt, we helpen graag het te verwezenlijken, met behulp van ons netwerk aan partners. Dit hebben we verzameld door jarenlange ervaring en het doorzoeken van de hele omgeving, zoekend naar de beste, scherpst geprijsde uitjes. Het staat je dan ook vrij om hier gebruik van te maken. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je ze altijd aan ons laten weten. Kijk daarom eens wat er allemaal in Ridderkerk te vinden is op het gebied van bedrijfsuitjes. We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe.

Top-10 bedrijfsuitjes in Ridderkerk

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze bijzondere dropping wordt de klok vele jaren teruggezet. De Duitsers staan op het punt om ons land te bezetten. Gelukkig is jullie team er om het tij te keren. Lukt het jullie om de Enigma code te kraken? Hiervoor jullie wel samen moeten werken door ouderwets kaart te lezen, het vijandelijke gebied te verkennen en een winnende militaire strategie te bepalen. Zijn jullie klaar voor een onvergetelijk avontuur (optioneel met legertruck dropping, lasergamen en zelfs een introductie door echte Mariniers).  Wil je meer weten over dit avontuurlijke bedrijfsuitje niet ver van Ridderkerk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Ridderkerk

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Ridderkerk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Ridderkerk

Dit originele bedrijfsuitje in Ridderkerk of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Ridderkerk (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Ridderkerk (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Ridderkerk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Ridderkerk

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Ridderkerk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Ridderkerk

Vier je bedrijfsuitje online en dus op extra veilige afstand.

Het is zwaar voor jullie, leiders van de moderne wereld.  Een wereldwijde crisis maakt de omstandigheden voor iedereen op de planeet en heel stuk zwaarder.  Gelukkig zijn jullie er om de crisis op te lossen.  Zijn jullie in staat om de vele hersenbrekende vraagstukken waar we allemaal voor staan het hoofd te bieden? Zorgen jullie ervoor dat de crisis voorbij gaat en het dagelijkse leven weer terugkeert naar het oude normaal? Dit originele online bedrijfsuitje wordt gepresenteerd door een echte quizmaster en gespeeld via zoom of een ander video programma. Wil je meer informatie over dit online Zoom around the world bedrijfsuitje in Ridderkerk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Ridderkerk of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Ridderkerk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Ridderkerk

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Ridderkerk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

City escape bedrijfsuitje in Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Ridderkerk

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Ridderkerk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Ridderkerk

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Ridderkerk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Ridderkerk

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Ridderkerk of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Ridderkerk

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Ridderkerk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Ridderkerk
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Ridderkerk

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Ridderkerk ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een historisch bedrijfsuitje Ridderkerk

Hoewel veel mensen bij de naam vast aan jonkvrouwen en de middeleeuwen denken, is de naam eigenlijk afkomstig van het woord riet.Voorheen was de stad gelegen aan de Riederwaard, een gebied dat inmiddels niet meer bestaat. Wat nog wel bestaat is de mogelijkheid voor leuke bedrijfsfeesten in Ridderkerk en omgeving. Bedrijven zijn er namelijk voldoende in Ridderkerk en omgeving, waardoor ook uitjes aan de orde van de dag zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal scheepswerven, zoals “Boele-Bolnes” en “De Groot en van Vliet”. Daardoor zijn er natuurlijk velen die een leuk bedrijfsuitje kiezen voor de band tussen het personeel. Voor teambuilding activiteiten en vrijgezellenfeesten verwijzen we je graag door naar teambuilding regio Rotterdam en vrijgezellenfeest Ridderkerk. Het totale aanbod bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitjes in Zuid-Holland. Wanneer je een zakelijk event hebt in Zuid-Holland of in Ridderkerk (en omgeving) is een bedrijfsuitje een perfecte aanvulling voor de dag. Na een vergadering even op een ander manier met elkaar bezig zijn of juist voorafgaand. We helpen je graag aan leuke ideeën.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Vlaardingen, Westwijk, Maassluis en omgeving - Bedrijfsuitje Vlaardingen
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, Monster en omgeving - Bedrijfsuitje Hoek van Holland
Regio Schiedam, Pernis, Berkel en Rodenrijs en omgeving - Bedrijfsuitje Schiedam
Regio Spijkenisse, Heenvliet, Noord-Beijerland en omgeving - Bedrijfsuitje Spijkenisse
Regio Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en omgeving - Bedrijfsuitje Capelle aan den IJssel

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE RIDDERKERK EN OMGEVING
Niet alleen Ridderkerk zelf, ook haar omgeving voorziet je graag van de leukste en scherpst geprijsde uitjes. Zie je het al voor je? Een bindend uitje waar iedereen zich tot in de late uren vermaakt? Wij hebben leuke tips om dat soort uitjes te organiseren. Wil je jezelf en je collega’s vooral uitdagen? Of is ontspanning het grootste onderliggende thema? In beide gevallen zien we er graag op toe dat je het beste uitje vindt wat er in de markt is. Zie je liever wat meer van de omgeving? Je kunt natuurlijk ook de omliggende plaatsen bezoeken, zoals bijvoorbeeld Krimpen aan de Lek, Alblasserdam en Kinderdijk. Of de natuurgebieden van Ridderkerk beter bekijken, die zijn er zeker in de omgeving. Ietsje naar het Westen ligt grote broer Rotterdam, waar zeker ook een leuk feestje te vieren valt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsfeest in de Kuip. Een van de vele mogelijkheden, wanneer je gratis en vrijblijvend ons netwerk aanspreekt. Laat je dus snel inspireren door de opties en maak deze jaarlijkse dag nog unieker. We helpen je graag met onze ervaring bij de organisatie van dit moment.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar