Creatieve, originele en actieve bedrijfsuitjes

Van Groningen tot Rotterdam, van Maastricht tot Amsterdam.

Bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een culinair, creatief of actief bedrijfsuitje? Een uitje die anders is dan alle uitjes die jullie in voorgaande jaren hebben gehad? Op deze pagina helpen we je graag verder bij het vinden van een leuk aanbod van diverse bedrijfsuitjes. Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren is het vaak de vraag wat de groepssamenstelling is. Welke leeftijden hebben de deelnemers, wat is de verdeling man en vrouw en natuurlijk wat voor type medewerkers zijn het? Want een actief bedrijfsuitje is niet iedereens favoriet. Maar wat is de definitie van actieve bedrijfsuitjes? De één ziet een actief bedrijfsuitje als een uitje waarbij je over enorme kabelbanen moet gaan lopen etc. Maar de ander ziet een spannende citygame als een actief bedrijfsuitje. Het is in ieder geval zeker dat we een zo divers mogelijk aanbod willen aanbieden zodat jullie zelf kunnen kiezen. Er zijn tegenwoordig veel uitjes die ook het beste van twee werelden combineren. Bijvoorbeeld een stadsspel waarbij je al wandelend een stad gaat verkennen en leuke opdrachten gaat oplossen. Kies je favoriete stad en zie deze eens op een compleet andere manier. De mogelijkheden zijn enorm en ook kijken we graag naar speciale wensen. We wensen je bij deze veel plezier toe bij het kiezen en het organiseren van het bedrijfsuitje van je keuze.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als actief bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als actief bedrijfsuitje

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in uw stad gaat u op jacht naar een wel heel bijzonder object: een gestolen Rembrandt. Natuurlijk mag zo´n meesterwerk niet verloren gaan in de onderwereld en met behulp van de politie gaan jullie op jacht naar deze onbetaalbare kunstschat. Tijdens deze spannende tocht zien jullie veel van de belangrijkste trekpleisters van de stad. Het bedrijfsuitje gaat van start onder het genot van een welkomstdrankje en een bittergarnituur. Inbegrepen zijn verder ook begeleiding door instructeurs, prijsuitreiking met een lekker drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden als actief bedrijfsuitje (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden als actief bedrijfsuitje (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in jouw stad, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

De gekidnapte directeur als actief bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als actief bedrijfsuitje

Inclusief heerlijk diner

Beeld je de volgende situatie eens in. Het hele team is hard aan het werk, totdat er opeens een belangrijk bericht in jullie mailbox belandt. Een geheimzinnig groep heeft de directeur ontvoerd. Jullie verzamelen je in een restaurant in de stad van jullie voorkeur, waarbij jullie zullen genieten van een drankje en een hapje. Vervolgens start dit bijzondere actiespel en maken jullie daarbij gebruik van diverse communicatiemiddelen om er zo voor te zorgen dat de directeur aan kan sluiten bij het heerlijke 3-gangendiner dat plaats zal vinden na afloop van het spel. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in jouw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze bijzondere dropping wordt de klok vele jaren teruggezet. De Duitsers staan op het punt om ons land te bezetten. Gelukkig is jullie team er om het tij te keren. Lukt het jullie om de Enigma code te kraken? Hiervoor jullie wel samen moeten werken door ouderwets kaart te lezen, het vijandelijke gebied te verkennen en een winnende militaire strategie te bepalen. Zijn jullie klaar voor een onvergetelijk avontuur (optioneel met legertruck dropping, lasergamen en zelfs een introductie door echte Mariniers).  Wil je meer weten over dit avontuurlijke en actieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als actief bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van de stad
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als actief bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van de stad

Dit originele bedrijfsuitje in jouw stad of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Actief bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Actief bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in je stad ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR game ontmantel de bom als actief bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game ontmantel de bom als actief bedrijfsuitje

Inclusief heerlijk diner

Het is de schrik van elke burgemeester, namelijk dat er een grote bom ontploft midden in het centrum van de stad. Gelukkig is er een speciaal team aanwezig dat in staat zou moeten zijn om een totale ramp te kunnen voorkomen met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie.  Dat team, je had het waarschijnlijk al geraden, wordt gevormd door jou en je collega´s.  Tijdens dit explosieve bedrijfsuitje laten jullie zien hoe goed jullie zijn in het werken onder hoge druk. Na afloop van het bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit spannende Virtual Reality bedrijfsuitje in jouw stad of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Actief bedrijfsuitje duiken
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Actief bedrijfsuitje duiken

O.a. inc. een 3-gangen diner

Hebben jij en je collega´s altijd al eens willen duiken. Maar is het er nog nooit van gekomen? Of ben je al een gevorderde duiker of heb je reeds eerder gedoken en was het juist zo leuk dat je het duikvirus over wilt brengen aan de baas en de andere teamgenoten? Uiteraard staat veiligheid voorop. Deze duikworkshop wordt dan ook gegeven door gediplomeerde PADI duikinstructeurs. Na afloop van de workshop ontvang je behalve een certificaat ook foto´s waarop je duikprestaties worden weergegeven. Inbegrepen zijn verder ook koffie met gebak en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit actieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper tour bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

Hoe lekker is het wel niet om na al het binnen zitten en thuiswerken van de afgelopen maanden even heerlijk te kunnen genieten van de buitenlucht tijdens een leuk bedrijfsuitje met je collega's die je zo weinig hebt gezien de afgelopen tijd. Uiteraard dient het bedrijfsorganisatie wel corona-proof te zijn.  Wat dachten jullie dan van een leuke E-chopper tour samen met elkaar? Hierbij rijden jullie elk op jullie eigen E-chopper (elektroscooter die wat weg heeft van een Harley Davidson motor). Inbegrepen zijn instructeur, verzekering en flesje drinken voor onderweg. Wil je meer informatie over dit E-chopper tour bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als actief personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als actief personeelsuitje

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in jouw stad of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in jouw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Bij dit enerverende bedrijfsuitje gaan jullie op jacht naar een levensgevaarlijke gangster. Deze crimineel houdt zich ergens in Europa verborgen. Aan jullie de taak om uit te vinden waar dit precies is, voordat het natuurlijk te laat is. Aan de hand van diverse opdrachten zouden jullie als team in staat moeten zijn om de opdracht te volbrengen...., of toch misschien niet?! Deze leuke teambuilding activiteit in jouw stad is inclusief een welkomstdrankje en 3-gangen diner. Wil je meer weten over dit spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

GPS uitje met diner als actief personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

GPS uitje met diner als actief personeelsuitje

Inclusief heerlijk diner

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Na een introductie door de instructeur, gaan jullie op pad gewapend met een GPS-apparaat. Ontdek de leukste plekjes van de stad en beantwoord diverse vragen om er zo voor te zorgen dat jullie team als beste uit de bus komt. Na afloop van de GPS-puzzeltocht worden jullie allen uitgenodigd voor een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Zijn er collega´s met speciale dieetwensen? Dat is geen probleem; hiermee kan uiteraard rekening worden gehouden.Wil je meer informatie over dit leuke bedrijfsuitje in jouw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als actief personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als actief personeelsuitje

Inclusief heerlijk diner

Je hebt vast de Da Vinci Code gezien. En dan herinner je je vast wel het moment dat de hoofdrolspeler een cryptex raadsel weet te ontrafelen. Dat is precies wat jullie ook gaan doen. Een hapje en een drankje en dan plots een complexe crytex. Wat volgt zijn een aantal raadselachtige opdrachten waarbij jullie alle zeilen bij zullen moeten zetten. En om de opdrachten te kunnen vervullen, zullen jullie het centrum van de stad moeten doorkruisen langs diverse trekpleisters en betekenisvolle plekken. Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de verrader als actief bedrijfsuitje

Inclusief heerlijk diner

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Na een lekker welkomstdrankje en hapje, zal de instructeur jullie bekend maken met de regels van het spel. Hierna gaan jullie op pad om een aantal leuke opdrachten uit te voeren. Na afloop wordt het spelverloop doorgesproken onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Wil je meer informatie over dit verraderlijke bedrijfsuitje in jouw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kroegensporten met diner als actief bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Kroegensporten met diner als actief bedrijfsuitje

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje geniet van je van de sfeervolle ambiance van één van de leukste kroegen van de stad. Hierbij ga je de strijd aan met je collega’s. Van sjoel- tot dartcompetitie, of een wedstrijd tappen, diverse “kroegensporten” komen aan bod. en vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner (inclusief)). Wil je meer informatie over dit sportieve bedrijfsuitje in jouw stad, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een bedrijfsuitje in het mooie Nederland

We helpen je graag op weg bij het vinden van een leuk en onvergetelijk actief bedrijfsuitje. Of je nu een uitje zoekt in het hoge noorden, vlakbij onze hoofdstad of misschien wel in het zuiden van ons land. Actieve bedrijfsuitjes zijn er in alle steden en in alle smaken. Geniet van de prachtige grachten in het mooie Amsterdam. Bezoek de oude haven in Breda, geniet van de diverse monumenten in Rotterdam of combineer een bezoek aan de kaasmarkt met een uitje in Alkmaar. Of wil je liever genieten van het water en kies je voor de provincie Zeeland? Wist je dat Zeeland enorm veel mogelijkheden heeft m.b.t. stranduitjes? Laat je verrassen. Het heuvelachtige Limburg of de prachtige natuurgebieden van Utrecht en Gelderland. Er zijn zoveel mogelijkheden in ons mooie landje. Hoe vaak kun je nu zeggen dat je bepaalde dingen in Nederland met eigen ogen hebt gezien. De uitjes zijn zo gek te maken als je zelf wilt. Heb je een groot bedrijfsevenement waarbij je met een grote groep bent of kies je met de afdeling waar je werkt voor een actief bedrijfsuitje? Kies je bijvoorbeeld voor een actief bedrijfsuitje in Noord-Holland of überhaupt het noorden? Kies dan voor de steden Amsterdam, Almere, Groningen, kaasstad Alkmaar of het gezellige en historische Haarlem met alle bezienswaardigheden. Wanneer je iets meer naar het midden afzakt is er voldoende aanbod voor een actief bedrijfsuitje Zuid-Holland of Utrecht. Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Delft, Leiden, Gouda, Utrecht en het ronduit schilderachtige Amersfoort stellen zich graag beschikbaar om als gastheer te dienen. Kies je voor het oosten van ons land? De provincies Overijssel en Gelderland hebben met de steden Zwolle, Arnhem, Nijmegen en bijvoorbeeld Apeldoorn een aantal steden die een onvergetelijke indruk zullen achterlaten. Brabantse nachten zijn lang! Gaat je actief bedrijfsuitje over in een avondprogramma waarbij collega’s nog op stap willen? Maak de Brabantse cafe’s onveilig in lichtstad Eindhoven, het gezellige Tilburg, sfeervol Den Bosch of het historische Breda. Maar ook in Maastricht is het altijd een feest ook al is het geen carnaval. Ook als je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje Noord-Brabant of Limburg helpen we je graag verder. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar