1234-1024×415

ORIGINELE BEDRIJFSUITJES

de meest originele bedrijfsuitjes van Nederland!

Onze bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een culinair, creatief of actief bedrijfsuitje? Op deze pagina helpen we je graag verder bij het vinden van een leuk aanbod van diverse bedrijfsuitjes. Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren is het vaak de vraag wat de groepssamenstelling is. Welke leeftijden hebben de deelnemers, wat is de verdeling man en vrouw en natuurlijk wat voor type medewerkers zijn het? Want een actief bedrijfsuitje is niet iedereens favoriet. Maar wat is de definitie van actieve bedrijfsuitjes? De één ziet een actief bedrijfsuitje als een uitje waarbij je over enorme kabelbanen moet gaan lopen etc. Maar de ander ziet een spannende citygame als een actief bedrijfsuitje. Het is in ieder geval zeker dat we een zo divers mogelijk aanbod willen aanbieden zodat jullie zelf kunnen kiezen. Er zijn tegenwoordig veel uitjes die ook het beste van twee werelden combineren. Bijvoorbeeld een stadsspel waarbij je al wandelend een stad gaat verkennen en leuke opdrachten gaat oplossen. De mogelijkheden zijn enorm. We wensen je bij deze veel plezier toe bij het kiezen en het organiseren van het bedrijfsuitje van je keuze.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Creatieve en actieve bedrijfsuitjes

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in in diverse steden in Nederland? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in diverse steden in Nederland. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in diverse steden met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in diverse steden in Nederland. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Hollandse Quiz pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland? Kijk dan op onze GPS bedrijfsuitjes pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje

Bij dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Groningen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Groningen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in diverse steden in Nederland. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in diverse steden in Nederland?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitjes door heel Nederland

We helpen je namelijk graag op weg bij het vinden van een leuk en onvergetelijk actief bedrijfsuitje. Of je nu een uitje zoekt in het hoge noorden, vlakbij onze hoofdstad of misschien wel in het zuiden van ons land. Actieve bedrijfsuitjes zijn er in alle steden en in alle smaken. Geniet van de prachtige grachten in het mooie Amsterdam. Bezoek de oude haven in Breda, geniet van de diverse monumenten in Rotterdam of combineer een bezoek aan de kaasmarkt met een uitje in Alkmaar. Of wil je liever genieten van het water en kies je voor de provincie Zeeland? Het heuvelachtige Limburg of de prachtige natuurgebieden van Utrecht en Gelderland. Er zijn zoveel mogelijkheden in ons mooie landje. Hoe vaak kun je nu zeggen dat je bepaalde dingen in Nederland met eigen ogen hebt gezien. De uitjes zijn zo gek te maken als je zelf wilt. Heb je een groot bedrijfsevenement waarbij je met een grote groep bent of kies je met de afdeling waar je werkt voor een actief bedrijfsuitje? Kies je bijvoorbeeld voor een actief bedrijfsuitje in Noord-Holland of überhaupt het noorden? Kies dan voor de steden Amsterdam, Almere, Groningen, Alkmaar of het gezellige en historische Haarlem. Wanneer je iets meer naar het midden afzakt is er voldoende aanbod voor een actief bedrijfsuitje Zuid-Holland of Utrecht. Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Delft, Leiden, Gouda, Utrecht en het ronduit schilderachtige Amersfoort stellen zich graag beschikbaar om als gastheer te dienen. Kies je voor het oosten van ons land? De provincies Overijssel en Gelderland hebben met de steden Zwolle, Arnhem, Nijmegen en bijvoorbeeld Apeldoorn een aantal steden die een onvergetelijke indruk zullen achterlaten. Brabantse nachten zijn lang! Gaat je actief bedrijfsuitje over in een avondprogramma waarbij collega’s nog op stap willen? Maak de Brabantse cafe’s onveilig in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch of Breda. Maar ook in Maastricht is het altijd een feest ook al is het geen carnaval. Ook als je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje Noord-Brabant of Limburg helpen we je graag verder. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze