1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Venlo of Roermond

ook voor regio Weert en Noord-Limburg

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje Venlo en ben je nog op zoek naar een leuke en originele invulling van dit bedrijfsuitje? Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod voor een bedrijfsuitje Venlo. Venlo is een stad die vele mogelijkheden biedt voor een leuk bedrijfsuitje. Venlo ligt in Noord Limburg en de stad heeft een goede naam op het gebied van handel, industrie en transport. Venlo ligt in het diepe zuiden van ons land en de provincie kenmerkt zich dan ook door de mooie natuur en uiteraard de heuvels. Ben je zelf weleens in Limburg geweest? Heb je weleens genoten van het uitgestrekte landschap? Om een onvergetelijk bedrijfsuitje Venlo te organiseren kun je wellicht inspiratie op doen door de natuur erbij te betrekken. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Venlo en teambuilding Limburg. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Limburg.

Bedrijfsuitjes in Venlo of Roermond en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Roermond

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Roermond

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in in diverse steden in Nederland? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Roermond

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in diverse steden in Nederland. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Roermond

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in diverse steden met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in diverse steden in Nederland. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Hollandse Quiz pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Roermond

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland? Kijk dan op onze GPS bedrijfsuitjes pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Roermond

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Roermond

Bij dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Roermond

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Roermond of Venlo heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Venlo of Roermond? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Venlo

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video in Venlo of Roermond. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Roermond

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Venlo of Roermond voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Venlo

Escape Rooms Venlo of Roermond zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Roermond

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Roermond of omgeving. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Maastricht aanbod.We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Roermond of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Venlo, Roermond en de rest van Nederland

Kies je voor een dagvullend programma waarbij je eerst op pad gaat met je collega’s en aansluitend nog even wilt vergaderen over de jaarplannen? Of is het de bedoeling dat het juist andersom gaat? Het staat natuurlijk vast dat een bedrijfsuitje Venlo een onvergetelijk en bijzondere activiteit moet gaan worden waarbij je diverse collega’s op een andere manier gaat leren kennen. En dat gaat tijdens een bedrijfsuitje Venlo zeker lukken. Kies je voor een van de workshops in ons aanbod, zoals sushi maken of samen met je collega’s leren lachen? Of ga je liever voor het maken van je eigen speelfilm of een citygame? Je kunt je bedrijfsuitje Venlo compleet maken met een bezoek aan een nieuw stuk centrum, namelijk de Maasboulevard. Dit gedeelte van de stad leent zich prima voor een middag vermaak, zoals shoppen en een hapje eten of drinken. Een groot deel van het historische centrum is in de Tweede Wereldoorlog verloren gegaan. Wat nog wel in tact is gebleven is het mooie stadhuis van Venlo, gebouwd in de zestiende eeuw. Welke invulling je ook geeft aan je bedrijfsuitje Venlo, wij hopen dat het een onvergetelijke dag wordt en helpen je hier graag bij. Bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Weert , bedrijfsuitje Roermond of bedrijfsuitje Venray.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze