Bedrijfsuitje Amsterdam

Ook voor de regio Volendam, Zaandam, Amstelveen, Monnickendam en omgeving.

Originele Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Amsterdam

Op zoek naar een bijzonder, creatief, uniek, actief of passief uitje in onze prachtige hoofdstad? Als je deze pagina bezoekt, ben je wellicht de persoon die door zijn collega’s is aangewezen om dit jaar het bedrijfsuitje te organiseren. Of wil je een leuk uitje organiseren voor een van je zakenrelaties, gewoon om de relatie goed te houden en elkaar op een andere manier beter te leren kennen? Voor een bedrijfsuitje in Amsterdam hebben wij een zeer uitgebreid en divers aanbod. We wensen je alvast een fantastische dag toe! Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Amsterdam en teambuilding Amsterdam. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Noord-Holland. Laat je verrassen door de mogelijkheden die deze stad beschikbaar heeft. Je zult verrast zijn door wat er allemaal nog meer mogelijk is!

Top-20 bedrijfsuitjes in Amsterdam

Sloepengame rally als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally als personeelsuitje in Amsterdam

Dit sloepengame personeelsuitje door de grachten van Amsterdam, combineert een aantal elementen die samen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wie vindt het namelijk niet leuk om heerlijk te varen door het centrum van een inspirerende stad? Maar het is misschien niet de bedoeling dat iedereen weg droomt bij alle mooie vergezichten. Daarom heeft dit bedrijfsuitje ook een flinke competitieve insteek gekregen. Welke groep toont het meeste creativiteit en vindingrijkheid en voert alle opdrachten het beste uit? Wie wint deze spannende strijd op het water? Wil je meer informatie over dit inspirerende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als personeelsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Een ontspannen bedrijfsuitje betreft dit walking dinner concept. Het leuke van deze variant is dat jullie op 3 verschillende locaties zullen gaan genieten van een heerlijke gang. Tussen de gangen door kunnen jullie de benen strekken tijdens een gezellige wandeling met elkaar. Tijdens deze wandelingen is er uiteraard volop tijd om elkaar wat beter te leren kennen en nieuwe mensen op te zoeken. Wil je meer informatie over dit ontspannen bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Amsterdam

Dit originele bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Op jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Werk optimaal samen met als doel de heilige graal te vinden! Denk je dat het jou en je team lukt dit grote mysterie op te lossen? Tijdens dit spannende bedrijfsuitje ga je op zoektocht, los je raadsels en puzzels op en leer je de stad van een geheel andere kant kennen. Elke tip of aanknopingspunt kan immers een stap dichterbij zijn. Na afloop genieten jullie samen met alle collega’s van een heerlijk diner. Denk jij dat je de heilige graal gevonden gaat krijgen? Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Amsterdam? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Amsterdam

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Zijn jullie op zoek naar een personeelsuitje waarin zowel spanning, lekker eten en ontspanning samen komen? Dan biedt dit happen, varen, mollen vangen bedrijfsuitje uitkomst. Samen gaan jullie aan de slag om de verrader te ontmaskeren terwijl jullie tevens genieten van een aangename rondvaart en daarnaast ook nog een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt direct uitgebreide informatie over het happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Amsterdam.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Beeld je de volgende situatie eens in. Het hele team is hard aan het werk, totdat er opeens een belangrijk bericht in jullie mailbox belandt. Een geheimzinnig groep heeft de directeur ontvoerd. Jullie verzamelen je in een restaurant in de stad van jullie voorkeur, waarbij jullie zullen genieten van een drankje en een hapje. Vervolgens start dit bijzondere actiespel en maken jullie daarbij gebruik van diverse communicatiemiddelen om er zo voor te zorgen dat de directeur aan kan sluiten bij het heerlijke 3-gangendiner dat plaats zal vinden na afloop van het spel. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje worden jullie meegenomen op een culinaire en tevens culturele reis door het centrum van Amsterdam. Zo genieten jullie in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaren jullie tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Zijn er collega´s met speciale dieetwensen? Dat is geen probleem; hiermee kan uiteraard rekening worden gehouden.Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Het is een van de meest originele locaties in Nederland waar je je bedrijfsuitje kunt organiseren: Forteiland in IJmuiden. Het eiland is enkel bereikbaar met de boot en ligt voor de kust van IJmuiden. Eenmaal op het eiland is er heel veel mogelijk. Van luxueuze bedrijfsfeesten tot veel verschillende teambuilding activiteiten. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van het Forteiland voor de kust van IJmuiden.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, bedrijfsuitje, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland IJmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Amsterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Amsterdam

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Jullie zijn een goed team, daar twijfelen jullie niet aan. Maar misschien zijn jullie wel benieuwd om erachter te komen hoe goed jullie wel niet zijn. Tijdens dit originele bedrijfsuitje gaan jullie je teambuilding vaardigheden als groep testen tijdens dit op de dienstplicht gebaseerde bedrijfsuitje. Van communicatie skills tot gericht kunnen schieten, van samen over de stormbaan tot het ultieme samenwerken. Dit bedrijfsuitje is mogelijk in diverse regio´s: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer informatie over dit leuke personeelsuitje in de regio Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje geniet van je van de sfeervolle ambiance van één van de leukste kroegen van de stad. Hierbij ga je de strijd aan met je collega’s. Van sjoel- tot dartcompetitie, of een wedstrijd tappen, diverse “kroegensporten” komen aan bod. en vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner (inclusief)). Wil je meer informatie over dit sportieve bedrijfsuitje in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Amsterdam

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de alleskunner in de winter ga je de strijd aan met je collega's aan de hand van een aantal ludieke opdrachten met een winters thema. Lukt het jullie om de opdrachten met elkaar tot een goed einde te brengen? Wie wint er bij het sneeuwballen gooien? Tijdens dit personeelsuitje van jullie, gewapend met teamwork en creativiteit aan de slag om het hele bedrijf te laten weten dat jullie eigenlijk alles al kunnen. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje voor alleskunners in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje op 1 van deze salonboten: Valentijn, Soeverein of Prins van Oranje

Bedrijfsuitje Amsterdam op 1 van deze salonboten: Valentijn, Soeverein of Prins van Oranje

Valentijn (max. 19 pers.), Soeverein (max. 55 pers.), of Prins van Oranje (max. 500 pers.)

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje of bedrijfsevenement in de regio Amsterdam waarbij jullie ook nog iets kunnen zien van de mooie omgeving? Wat dacht je dan van een bedrijfsuitje op het water. Hierbij hebben jullie de keuze uit 3 verschillende boten die allemaal 1 ding met elkaar gemeen hebben: namelijk dat ze oogverblindend mooi zijn:

 1. De Valentijn uit 1913 met ruimte voor 19 personen (prijs vanaf: €650 excl. BTW)
 2. De Soeverein: met ruimte voor 55 personen (prijs vanaf €.1750 exc. BTW) en piano aan boord
 3. De Prins van Oranje uit 1908 met ruimte voor 500 personen (prijs vanaf €3.600 voor uitvaren + een minimum voor Food and Beverages van €7.500 excl. BTW)

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsuitje, feest, vergadering of zakelijk evenement op één van deze salonboten in de regio Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in Amsterdam

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje dat jullie team net een beetje beter kan laten draaien? Misschien is een brandweer teambuilding uitje dat precies waar jullie naar op zoek zijn. Goed samenwerken is voor brandweerlieden een zaak van leven op dood. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jullie het een en ander op kunnen steken in het teamwork van een brandweerteam. Onder professionele begeleiding gaan jullie in volle uitrusting aan de slag om zelf de nodige branden te blussen. Het is mogelijk om het ludieke karakter van het bedrijfsuitje te combineren met een serieuze vorm van teamcoaching. Wil je meer informatie over dit vuurbestendige bedrijfsuitje in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Amsterdam
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Amsterdam

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit originele bedrijfsuitje worden jullie als team op een missie gestuurd. Hierbij gaan jullie op pad in authentieke legertrucks om het doel te kunnen bereiken.  Hierbij maken jullie gebruik van technologische hulpmiddelen uit het verleden en het heden. Door heel Nederland zijn er verschillende missies mogelijk in Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en in overleg op een andere locatie. Wil je nog een stapje verder gaan tijdens deze missie,  dan is het ook mogelijk om de missie uit te breiden met een spannende helikopter dropping (optioneel) of een overnachting (optioneel). Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje in de omgeving van Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden dag (MVO) als bedrijfsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden dag (MVO) als bedrijfsuitje in Amsterdam

Iedereen die vaak een goede daad doet weet het: wat voelt het goed om af en toe terug te geven aan de samenleving. Tijdens dit bedrijfsuitje is dat dan ook precies wat jullie gaan doen. Jullie krijgen diverse opdrachten die allemaal 1 gemeenschappelijk doel hebben: de stad een klein beetje leuker en mooier achterlaten. Dus wil je ook samen het goede doen, dan is dit leuke bedrijfsuitje in Amsterdam een echte aanrader. Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Amsterdam

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Tijdens deze Wie is de Chef kookworkshop game gaan jullie aan de slag in teams om aan de hand van een aantal ingrediënten een culinaire verrassing te bereiden. De chef is uiteindelijk degene die bepaalt welk kookteam de opdracht het beste heeft uitgevoerd. Alle kookmaterialen liggen voor jullie klaar evenals de ingrediënten in de geheimzinnige Black Box. Dit culinaire bedrijfsuitje zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een leuke en lekkere middag met een teambuilding effect. Wil je meer weten over dit kookworkshop game personeelsuitje in Amsterdam? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Het is de schrik van elke burgemeester, namelijk dat er een grote bom ontploft midden in het centrum van de stad. Gelukkig is er een speciaal team aanwezig dat in staat zou moeten zijn om een totale ramp te kunnen voorkomen met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie.  Dat team, je had het waarschijnlijk al geraden, wordt gevormd door jou en je collega´s.  Tijdens dit explosieve bedrijfsuitje laten jullie zien hoe goed jullie zijn in het werken onder hoge druk. Na afloop van het bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit spannende Virtual Reality bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Amsterdam

De professionele keuken is een bijzondere plek. Het is waar de chefkok zijn doorgaans zelfbedachte en smaakvolle gerechten laat bereiden. Maar het is tevens een stressvolle omgeving van mensen onder druk samenwerken om met behulp van technieken en nauwkeurige coördinatie tot een optimaal resultaat te kunnen komen. En dat is juist waarom de keuken een symbolische plek is voor een teambuilding activiteit. Tijdens deze kookworkshop in Amsterdam leren jullie samen de lekkerste gerechten te bereiden. Wil je meer informatie over dit culinaire bedrijfsuitje waarin gezelligheid en teamwork de boventoon voeren, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Ook zo een fan van de populaire escape rooms? Lijkt het je ook wat om tijdens het oplossen van de complexe raadsels te kunnen genieten van de buitenlucht en na afloop te genieten van een lekker diner? Dan is deze Outdoor escape room de uitkomst voor een samenwerkingsgericht personeelsuitje voor jou en je collega’s! Gecombineerd met een heerlijk diner voorafgaand of na afloop. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt direct uitgebreide informatie over het Outdoor escape room bedrijfsuitje in Amsterdam.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Amsterdam

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Amsterdam

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Bij dit enerverende bedrijfsuitje gaan jullie op jacht naar een levensgevaarlijke gangster. Deze crimineel houdt zich ergens in Europa verborgen. Aan jullie de taak om uit te vinden waar dit precies is, voordat het natuurlijk te laat is. Aan de hand van diverse opdrachten zouden jullie als team in staat moeten zijn om de opdracht te volbrengen...., of toch misschien niet?! Deze leuke teambuilding activiteit in Amsterdam is inclusief een welkomstdrankje en 3-gangen diner. Wil je meer weten over dit spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amsterdam

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Amsterdam ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Na een lekker welkomstdrankje en hapje, zal de instructeur jullie bekend maken met de regels van het spel. Hierna gaan jullie op pad om een aantal leuke opdrachten uit te voeren. Na afloop wordt het spelverloop doorgesproken onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Wil je meer informatie over dit verraderlijke bedrijfsuitje in Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Amsterdam, een onvergetelijk decor!

De stad Amsterdam is uiteraard de hoofdstad van ons land en hierdoor ook de gemeente met de meeste inwoners van Nederland. Het is een echte handelsstad. De handel is heel verschillend; van het maken van hout of touw tot de scheepvaart. Daarnaast zijn er enkele grote bedrijven die hun hoofdvestiging in Amsterdam hebben, zoals Ahold en ING. Ook in de wereld heeft Amsterdam een stevige, goede positie. De stad dankt zijn naam aan een dam die is aangelegd in de Amstel, rond 1200. Een prima stad dus om een afdelingsuitje in te organiseren. De stad heeft zoveel mogelijkheden dat er voor ieder bedrijf wat wils is. Wellicht zijn er zoveel opties dat het nog lastig kiezen wordt. Wat dacht je van een workshop lachen met al je die normaal gesproken tijdens het werk altijd serieus en zakelijk zijn? Of hebben je collega’s juist enorm veel improvisatie talent? Laat ze hun cabaret kunsten uit de kast halen om er zo een show van te maken! Maar ook een rustigere workshop zoals cocktails maken of een zelf bedacht themafeest behoort tot de mogelijkheden tijdens je bedrijfsuitje Amsterdam.Ook wijzen we je graag op onze locatie site voor de regio Amsterdam, via feestlocaties Amsterdam of een vergaderlocatie Amsterdam. Wat wij belangrijk vinden is dat het een bedrijfsuitje Amsterdam wordt waar jij en je collega’s een onvergetelijke dag hebben en dat jullie nog lang zal bij blijven. Zoek je een bedrijfsuitje in een andere hoofdstad in de omgeving van Nederland? Wat dacht je dan van een bedrijfsuitje in de Duitse hoofdstad? Kijk op Teamevents in Berlin. Voor bezoekers uit Duitsland die op zoek zijn naar incentive reizen naar Amsterdam kun je terecht op Incentive Amsterdam.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving - Bedrijfsuitje Aalsmeer
Regio Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en omgeving - Bedrijfsuitje Amstelveen
Regio Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster, Ilpendam en omgeving - Bedrijfsuitje Purmerend
Regio Volendam, Monnickendam, Edam, Katwoude en omgeving - Bedrijfsuitje Volendam
Regio Zaandam, Krommenie, Wormerveer, Westzaan en omgeving - Bedrijfsuitje Zaandam

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE AMSTERDAM EN OMGEVING
Wij willen jullie hierbij graag helpen dus mocht je nog meer informatie willen dan willen wij graag met je meedenken. Ook voor bijzondere wensen gaan wij niet uit de weg. Liever in de regio? Amsterdam heeft leuke steden in de directe regio. Maar ook zeker iets verder weg. Bekijk bijvoorbeeld eens de opties in Volendam, Zaandam, Purmerend of Amstelveen. Stuk voor stuk plaatsen met hun eigen unieke kenmerken. Wij wensen jullie alvast een leuke en inspirerende dag toe. Combineer de meest originele ideeën aan een leuke locatie en maak er zo een onvergetelijke dag van.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar