1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Zwolle of Kampen

ook voor regio Meppel, Ommen etc.

In de mooie provincie Overrijssel ligt de handelsstad Zwolle. De stad kent vele prachtige monumentale gebouwen maar ook vele grote en kleine bedrijven. Daarnaast staat deze stad tegenwoordig ook nationaal en internationaal bekend als de groenste gemeente van Nederland. Dus je kunt je bedrijfsuitjeZwolle ook prima combineren met bijvoorbeeld een lunch in een van de mooie parken. Zwolle is tevens een van de Hanzesteden; een stad die lid is van een samenwerkingsorganisatie van oorspronkelijk Duitse en Nederlandse steden. Wanneer je deze pagina bezoekt ben je waarschijnlijk op zoek naar en passend maar wellicht ook een origineel bedrijfsuitje Zwolle. Ben jij dit jaar de aangewezen persoon om het jaarlijkse bedrijfsuitje Zwolle voor je bedrijf te organiseren en zoek je een uitje dat iedereen leuk zal vinden en waar nog lang over gesproken zal worden? Wij denken dat we een zeer divers en passend aanbod voor je hebben en dat je op deze pagina het juiste bedrijfsuitje Zwolle zal kunnen vinden. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Zwolle en teambuilding Zwolle. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Overijssel.

Bedrijfsuitjes in Zwolle en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Zwolle of Kampen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zwolle of Kampen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Zwolle of Kampen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Zwolle of Kampen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zwolle of Kampen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Zwolle of Kampen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Zwolle of Kampen. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Zwolle of Kampen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Zwolle of Kampen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Zwolle of Kampen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Zwolle of Kampen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zwolle of Kampen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Zwolle of Kampen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Zwolle of Kampen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Zwolle of Kampen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Zwolle of Kampen

Bij dit personeelsuitje in Zwolle of Kampen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Zwolle en omgeving

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Zwolle of Kampen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Kampen of Zwolle? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Zwolle of Kampen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video in Zwolle of bijvoorbeeld Kampen. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Zwolle of Kampen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje Zwolle? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Zwolle of Kampen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Zwolle of Kampen

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Zwolle of Kampen of omgeving. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Zwolle aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Zwolle of Kampen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Zwolle, Kampen en de rest van Nederland

Heb je collega’s die houden van lekker eten en drinken, dan kun je bijvoorbeeld sushi gaan maken of een workshop cocktails maken doen. Denk je meer aan een teambuildingsactiviteit waardoor je je collega’s laat samenwerken en daardoor dichter bij elkaar brengt? We hebben naast een bedrijfsuitje Zwolle ook diverse teambuilding activiteiten in Zwolle en omgeving. Ook voor bijvoorbeeld Emmen en Kampen. Een bedrijfsuitje Emmen begint op deze pagina zoals ook een bedrijfsuitje Kampen of bedrijfsuitje Meppel. Wat te denken van een improvisatie uitje, waardoor je de lollige en grappige kant van je collega’s kan (her)ontdekken? Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje Zwolle voor een middag, een hele dag of meerdere dagen, wij denken graag met je mee om een passend aanbod te vinden. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om het juiste bedrijfsuitje samen te stellen zodat je collega’s trots op je kunnen zijn en een onvergetelijke dag zullen hebben. Voor bedrijfsuitjes in de regio, kijk je op bedrijfsuitje Assenbedrijfsuitje Coevorden en bedrijfsuitje Hoogeveen. Wij wensen jullie in ieder geval een leuke en gezellige dag toe tijdens jullie bedrijfsuitje Zwolle. Leuke feestlocaties vind je op onze feestlocaties Zwolle pagina.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze