Bedrijfsuitje Maastricht

Ook voor de regio Valkenburg, Heerlen, Kerkrade en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Maastricht

Maastricht is een stad gelegen op beide oevers van de Maas en bestaand uit vijf stadsdelen. De stad telt ruim veertig wijken. Het is een ideale stad voor een bedrijfsuitje in Maastricht. De stad heeft een zeer uitgebreide en diverse geschiedenis. Je kunt ervoor kiezen om de kennis van je collega’s aangaande deze geschiedenis van Maastricht te testen tijdens je bedrijfsuitje. Of wat dacht je van samen met je collega’s genieten van de bourgondische gerechten en dranken die Maastricht rijk is? Op deze pagina zie je ons uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes Maastricht. Of je nu een actief of passief bedrijfsuitje zoekt, op zoek bent naar een culinair of een creatief bedrijfsuitje, wij helpen je graag aan de ideale invulling van je personeelsuitje in Maastricht. Op deze pagina vind je een ruim en divers aanbod voor een bedrijfsuitje Maastricht.

Top-10 bedrijfsuitjes in Maastricht

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Maastricht

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje worden jullie meegenomen op een culinaire en tevens culturele reis door het centrum van Maastricht. Zo genieten jullie in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaren jullie tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Zijn er collega´s met speciale dieetwensen? Dat is geen probleem; hiermee kan uiteraard rekening worden gehouden.Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Maastricht

O.a. inc. 3-gangen diner

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Maastricht gaat u op jacht naar een wel heel bijzonder object: een gestolen Rembrandt. Natuurlijk mag zo´n meesterwerk niet verloren gaan in de onderwereld en met behulp van de politie gaan jullie op jacht naar deze onbetaalbare kunstschat. Tijdens deze spannende tocht zien jullie veel van de belangrijkste trekpleisters van de stad Maastricht. Het bedrijfsuitje gaat van start onder het genot van een welkomstdrankje en een bittergarnituur. Inbegrepen zijn verder ook begeleiding door instructeurs, prijsuitreiking met een lekker drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje duiken in Maastricht
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Bedrijfsuitje duiken in Maastricht

O.a. inc. een 3-gangen diner

Hebben jij en je collega´s altijd al eens willen duiken. Maar is het er nog nooit van gekomen? Of ben je al een gevorderde duiker of heb je reeds eerder gedoken en was het juist zo leuk dat je het duikvirus over wilt brengen aan de baas en de andere teamgenoten? Uiteraard staat veiligheid voorop. Deze duikworkshop wordt dan ook gegeven door gediplomeerde PADI duikinstructeurs. Na afloop van de workshop ontvang je behalve een certificaat ook foto´s waarop je duikprestaties worden weergegeven. Inbegrepen zijn verder ook koffie met gebak en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als personeelsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als personeelsuitje in Maastricht

Je hebt vast de Da Vinci Code gezien. En dan herinner je je vast wel het moment dat de hoofdrolspeler een cryptex raadsel weet te ontrafelen. Dat is precies wat jullie ook gaan doen. Een hapje en een drankje en dan plots een complexe crytex. Wat volgt zijn een aantal raadselachtige opdrachten waarbij jullie alle zeilen bij zullen moeten zetten. En om de opdrachten te kunnen vervullen, zullen jullie het centrum van de stad moeten doorkruisen langs diverse trekpleisters en betekenisvolle plekken. Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Maastricht

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Maastricht. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Maastricht
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Maastricht

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Dit originele bedrijfsuitje in Maastricht of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Maastricht

De professionele keuken is een bijzondere plek. Het is waar de chefkok zijn doorgaans zelfbedachte en smaakvolle gerechten laat bereiden. Maar het is tevens een stressvolle omgeving van mensen onder druk samenwerken om met behulp van technieken en nauwkeurige coördinatie tot een optimaal resultaat te kunnen komen. En dat is juist waarom de keuken een symbolische plek is voor een teambuilding activiteit. Tijdens deze kookworkshop in Maastricht leren jullie samen de lekkerste gerechten te bereiden. Wil je meer informatie over dit culinaire bedrijfsuitje waarin gezelligheid en teamwork de boventoon voeren, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Maastricht

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Maastricht of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS uitje met diner als personeelsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

GPS uitje met diner als personeelsuitje in Maastricht

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Na een introductie door de instructeur, gaan jullie op pad gewapend met een GPS-apparaat. Ontdek de leukste plekjes van de stad en beantwoord diverse vragen om er zo voor te zorgen dat jullie team als beste uit de bus komt. Na afloop van de GPS-puzzeltocht worden jullie allen uitgenodigd voor een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Zijn er collega´s met speciale dieetwensen? Dat is geen probleem; hiermee kan uiteraard rekening worden gehouden.Wil je meer informatie over dit leuke bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Maastricht

Beeld je de volgende situatie eens in. Het hele team is hard aan het werk, totdat er opeens een belangrijk bericht in jullie mailbox belandt. Een geheimzinnig groep heeft de directeur ontvoerd. Jullie verzamelen je in een restaurant in de stad van jullie voorkeur, waarbij jullie zullen genieten van een drankje en een hapje. Vervolgens start dit bijzondere actiespel en maken jullie daarbij gebruik van diverse communicatiemiddelen om er zo voor te zorgen dat de directeur aan kan sluiten bij het heerlijke 3-gangendiner dat plaats zal vinden na afloop van het spel. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Maastricht

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Na een lekker welkomstdrankje en hapje, zal de instructeur jullie bekend maken met de regels van het spel. Hierna gaan jullie op pad om een aantal leuke opdrachten uit te voeren. Na afloop wordt het spelverloop doorgesproken onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Wil je meer informatie over dit verraderlijke bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Maastricht

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje geniet van je van de sfeervolle ambiance van één van de leukste kroegen van de stad. Hierbij ga je de strijd aan met je collega’s. Van sjoel- tot dartcompetitie, of een wedstrijd tappen, diverse “kroegensporten” komen aan bod. en vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner (inclusief)). Wil je meer informatie over dit sportieve bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Maastricht in een historische stad

In het zuiden van Nederland heeft deze stad een duidelijke invloed op zowel de economie van Nederland als van de buurlanden België en Duitsland. Daarnaast heeft de stad een ruim cultureel centrum, mede door de vele kunstopleidingen die de stad heeft. Ondanks dat er de laatste jaren wat culturele gebouwen weg zijn gegaan of zijn gefuseerd, wil de stad in 2018 wil de titel Culturele Hoofdstad van Europa in de wacht slepen. Dit alles maakt de stad zeer geschikt voor een bedrijfsuitje Maastricht. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Maastricht en teambuilding Maastricht. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Limburg. Naast de economische doeleinden van de stad is het toerisme natuurlijk ook een heel belangrijke inkomstenbron voor de stad. Je kunt er heerlijk winkelen of lekker tafelen in een van de vele restaurants. Zoveel opties en zoveel kansen om hier een geslaagd bedrijfsuitje te organiseren. Koppel het ook eens aan een vergaderlocatie Maastricht. Voor feestlocaties kijk je op feestlocaties Maastricht. Maar uiteraard zijn er ook veel mogelijkheden om een bedrijfsuitje Maastricht te organiseren in deze stad. Vind je het lastig om een origineel bedrijfsuitje Maastricht te vinden wat voor alle collega’s, zowel mannen als vrouwen, voor jong en oud, leuk en indrukwekkend is? We helpen je graag op weg.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Sittard-Geleen, Munstergeleen, Born, Echt en omgeving - Bedrijfsuitje Sittard-Geleen
Regio Valkenburg, Schin op Geul, Hoensbroek en omgeving - Bedrijfsuitje Valkenburg
Regio Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf, Simpelveld en omgeving - Bedrijfsuitje Heerlen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE MAASTRICHT EN OMGEVING
Ook in de omgeving en provincie Limburg hebben we nog een aantal andere pagina’s die mogelijk interessant zijn. Kijk ook eens naar de mooie omgeving van Maastricht. Met Sittard-Geleen, Valkenburg en Heerlen zijn dit stuk voor stuk unieke plaatsen met bijzondere kenmerken. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben dan helpen wij je graag op weg. Wij hopen dat je het ideale bedrijfsuitje Maastricht vindt voor jezelf en je collega’s en dat het een mooie en bijzondere ervaring wordt die jij en je collega’s niet snel zullen vergeten! We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar