1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Den Bosch

ook voor regio Vught, Oss, Boxtel en omstreken

Een bedrijfsuitje Den Bosch organiseren op een zo origineel mogelijke manier begint op deze pagina. Dat is wellicht ook de reden dat je deze pagina hebt gevonden. Je bent ditmaal aan de beurt om een onvergetelijk en origineel bedrijfsuitje Den Bosch te organiseren. We gaan je daar graag bij helpen. Door middel van het vinden van een leuke combinatie van diverse elementen voor je, het uit handen nemen van de organisatie of alleen de uitvoering van jullie bedrijfsuitje en/of de dag. En daarnaast zijn er natuurlijk veel mogelijkheden. Hebben jullie een uitgebreide vergadering in de ochtend en moet het bedrijfsuitje Den Bosch direct aansluiten zodat jullie op pad kunnen. Of moeten we het koppelen met een heerlijk diner zodat je diverse collega’s op een andere manier kan leren kennen. Een bedrijfsuitje Den Bosch is een ware aanrader. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Den Bosch en teambuilding Den Bosch. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Brabant.

Bedrijfsuitjes in Den Bosch en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Den Bosch

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Bosch? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Den Bosch

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Den Bosch van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Bosch? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Den Bosch

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Den Bosch. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Den Bosch

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Den Bosch met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Den Bosch. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Den Bosch

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Bosch? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Den Bosch

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Den Bosch. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Den Bosch? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Den Bosch

Bij dit personeelsuitje in Den Bosch duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Den Bosch

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Den Bosch heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Den Bosch? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Den Bosch

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Den Bosch voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Den Bosch

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Den Bosch voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Den Bosch

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Den Bosch? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Den Bosch

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Den Bosch of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Den Bosch aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Den Bosch of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Den Bosch en de rest van Nederland

Den Bosch is namelijk niet zomaar een stad maar een prachtige historische stad met veel bezienswaardigheden. De mooie kerk in het centrum in Den Bosch, de leuke binnenhofjes, cafeetjes en natuurlijk enorm veel winkels. En het mooie is ook dat Den Bosch perfect te bereiken is per trein. Vanaf het centrale station van Den Bosch begint je bedrijfsuitje Den Bosch al ideaal. Want is het niet heerlijk als je even kunt genieten van een wijntje als je dwars door de stad bent gegaan met je collega’s terwijl je een spannende citygame in Den Bosch hebt gehad? Ook als je ervoor kiest om Den Bosch niet per trein te bezoeken maar met de auto kom je er makkelijk terecht. De A2 en de A59 lopen langs Den Bosch waardoor je zo alle kanten uit kan. Zo zie je dat een bedrijfsuitje Den Bosch een prima uitvalsbasis is (kijk ook eens op bedrijfsuitje Brabant). Of je met jullie bedrijf nu in Den Bosch zelf zitten of buiten Den Bosch en deze prachtige stad kiezen als centrale locatie. Of bekijk anders eens ons bedrijfsuitje Oss, bedrijfsuitje Veghel, bedrijfsuitje Uden of bedrijfsuitje Waalwijk aanbod. We wensen jullie alvast een enorm leuk en origineel bedrijfsuitje Den Bosch. Ook feestlocaties zijn te vinden binnen ons netwerk, kijk daarvoor op feestlocaties Den Bosch.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze