1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Tilburg

ook voor regio Oisterwijk, Kaatsheuvel, Goirle en omstreken

Is je bedrijf gevestigd in Tilburg? Of zijn er diverse vestigingen in Breda en Eindhoven en is Tilburg een mooie middelpunt voor een bedrijfsuitje Tilburg? We hebben een divers aanbod aan originele bedrijfsuitjes in Tilburg voor je gebundeld zodat jullie een goede keuze kunnen maken. Actief, passief, verkennend, de stad leren kennen, genieten van het eten, uitdagende games, het is zomaar een greep woorden die eventueel centraal kunnen staan bij jullie bedrijfsuitje Tilburg. Tilburg heeft als stad ook enorm veel te bieden. Het gezellige centrum met diverse leuke straatjes en diverse cafeetjes, voldoende parkeergelegenheid en natuurlijk het centraal station op loopafstand maakt Tilburg een interessante optie. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Tilburg en teambuilding Tilburg. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Brabant.

Bedrijfsuitjes in Tilburg en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Tilburg

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Tilburg? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Tilburg

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Tilburg? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Tilburg

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in Tilburg. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Tilburg

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Tilburg met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in Tilburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Hollandse Quiz pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Tilburg

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Tilburg? Kijk dan op onze GPS bedrijfsuitjes pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Tilburg

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Tilburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Tilburg

Bij dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Tilburg

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Tilburg heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Tilburg? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Tilburg

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje Tilburg? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Tilburg

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje Tilburg? Kijk dan op onze segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Tilburg

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding Tilburg ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in diverse steden in Nederland. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Tilburg aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in diverse steden in Nederland?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Tilburg en de rest van Nederland

Tilburg staat ook bekend om een aantal flink grote bedrijven als Interpolis, CZ en een aantal belangrijke ziekenhuizen voor de regio. En natuurlijk vele en diverse andere bedrijven die Tilburg rijk is. Het is dan ook niet gek dat Tilburg een divers aanbod heeft aan bedrijfsuitjes Tilburg. Een aanbod om mensen te inspireren, uit te dagen en een bijzondere dag te geven. Dwars door deze leuke stad een citygame, een heerlijk diner of een van de vele andere mogelijkheden.Wist je dat Tilburg van oorsprong een hele belangrijke schakel was in de 17de eeuw? Vooral op het gebied van textiel was Tilburg erg belangrijk. Tegenwoordig is dit helemaal weggeebt vanwege de keuze voor landen in Azië. Tilburg heeft dus een mooie historie. Wellicht is dit wel 1 van de vragen tijdens een spannende quiz met je collega’s. Jullie bedrijfsuitje Tilburg kan op deze pagina starten. Kies een leuk bedrijfsuitje Tilburg waarvan je denkt dat het optimaal zou kunnen passen bij jullie bedrijf. Ontvang meer informatie en kom met ons in contact om te kijken welke mogelijkheden, wensen en eisen er verder zijn om jullie een onvergetelijke dag tijdens jullie bedrijfsuitje Tilburg te geven. We wensen jullie enorm veel succes en plezier bij het in kaart brengen van een leuk, divers en origineel aanbod aan bedrijfsuitjes in Tilburg. En feestlocaties vind je op feestlocaties Tilburg.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze