1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Alkmaar

ook voor regio Hoorn, Enkhuizen, Heerhugowaard en omstreken

Staat er binnenkort een bedrijfsuitje Alkmaar in de bedrijfsagenda? Ga je samen met je afdeling eens de stad Alkmaar verkennen? Of wil je eens uitgebreid gaan tafelen zodat je alle tijd hebt om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Want wat weet je nu eigenlijk van de collega’s van afdeling verkoop? En hoe zit marketing nu echt in elkaar. Misschien is er wel iemand binnen het bedrijf die dezelfde passies als jij deelt waardoor je ineens heel anders met iemand binnen het bedrijf in de pauzes omgaat. Het zou zomaar kunnen. Alkmaar is ook een prachtige stad voor een bedrijfsuitje. Deze bijzondere stad heeft een hele lange en belangrijke economische geschiedenis. Alkmaar stond bekend om zoutwinning, het produceren van touw en bier en natuurlijk de beroemde kaasmarkt. Wist u dat die historische kaasmarkt wel 4x per week gehouden werd vroeger? Tegenwoordig is dit nog steeds maar dan 1x per week. Een traditie die toch enorm veel toeristen naar Alkmaar trekt elk jaar. Misschien geniet u er straks zelf ook wel van en combineert u dit bijzondere spektakel met een bedrijfsuitje in Alkmaar. Vrijgezellenfeest en teambuilding vind je via vrijgezellenfeest Alkmaar en teambuilding alkmaar. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Alkmaar en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Alkmaar van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Alkmaar met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Alkmaar, Enkhuizen of Hoorn. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Alkmaar. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Bij dit personeelsuitje in Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Alkmaar of omgeving heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Hoorn, Alkmaar of Enkhuizen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht in Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Alkmaar, Hoorn of Enkhuizen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Enkhuizen, Hoorn of Alkmaar? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard, Enkhuizen, Bergen, Castricum etc.

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Alkmaar of omgeving. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Alkmaar aanbod.We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Alkmaar, Bergen, Castricum, Enkhuizen, Hoorn of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Alkmaar en de rest van Nederland

De stad Alkmaar kreeg al in de 16de eeuw stadsrechten en is in de tijd daarna een bijzonder belangrijk handelscentrum geworden. Tegenwoordig zijn er veel bedrijven gevestigd in Alkmaar waardoor ook de vraag naar een bedrijfsuitje Alkmaar en groepsuitjes in Alkmaar toeneemt. Er zijn ook zoveel verschillende mogelijkheden, kijk voor feestlocaties in deze stad op feestlocaties Alkmaar of bijvoorbeeld naar een bedrijfsuitje Hoorn, bedrijfsuitje Den Helder voor omgeving Alkmaar. Maar hoe kiest u nu een geschikt bedrijfsuitje in Alkmaar? Wij denken dat het belangrijk is om van te voren het budget te definiëren. Hierna kijk je naar de groep die meegaat en kijk je hoe de gemiddelde collega het uitje optimaal zou kunnen beleven. Op basis hiervan kun je activiteiten uitzoeken en een spannend en leuk programma in elkaar zetten. Ook kunnen wij hier uiteraard bij helpen. Kijken naar jullie wensen en eisen en zo samen met jullie een idee uitwerken voor een onvergetelijke dag. We kunnen u voor nu alleen maar heel veel succes en plezier wensen met het organiseren en uitvoeren van uw bedrijfsuitje Alkmaar. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Purmerendbedrijfsuitje Zaandam, bedrijfsuitje Volendam of bedrijfsuitje Enkhuizen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze