Bedrijfsuitje Alkmaar

Ook voor regio Hoorn, Enkhuizen, Heerhugowaard en omstreken

Originele bedrijfsuitjes in Alkmaar

Staat er binnenkort een bedrijfsuitje Alkmaar in de bedrijfsagenda? Ga je samen met je afdeling eens de mooie stad Alkmaar verkennen? Of wil je eens uitgebreid gaan tafelen zodat je alle tijd hebt om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Want wat weet je nu eigenlijk van de collega’s van afdeling verkoop? En hoe zit marketing nu echt in elkaar. Misschien is er wel iemand binnen het bedrijf die dezelfde passies als jij deelt waardoor je ineens heel anders met iemand binnen het bedrijf in de pauzes omgaat. Het zou zomaar kunnen. Alkmaar is ook een prachtige stad voor een bedrijfsuitje en zeker mooie te combineren aan een leuk en divers programma.

Top-10 bedrijfsuitjes in Alkmaar

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Alkmaar

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Alkmaar ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Alkmaar

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje worden jullie meegenomen op een culinaire en tevens culturele reis door het centrum van Alkmaar. Zo genieten jullie in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaren jullie tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Zijn er collega´s met speciale dieetwensen? Dat is geen probleem; hiermee kan uiteraard rekening worden gehouden.Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Alkmaar

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Alkmaar of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop bedrijfsuitje Alkmaar
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Alkmaar

De professionele keuken is een bijzondere plek. Het is waar de chefkok zijn doorgaans zelfbedachte en smaakvolle gerechten laat bereiden. Maar het is tevens een stressvolle omgeving van mensen onder druk samenwerken om met behulp van technieken en nauwkeurige coördinatie tot een optimaal resultaat te kunnen komen. En dat is juist waarom de keuken een symbolische plek is voor een teambuilding activiteit. Tijdens deze kookworkshop in Alkmaar leren jullie samen de lekkerste gerechten te bereiden. Wil je meer informatie over dit culinaire bedrijfsuitje waarin gezelligheid en teamwork de boventoon voeren, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Alkmaar

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Alkmaar gaat u op jacht naar een wel heel bijzonder object: een gestolen Rembrandt. Natuurlijk mag zo´n meesterwerk niet verloren gaan in de onderwereld en met behulp van de politie gaan jullie op jacht naar deze onbetaalbare kunstschat. Tijdens deze spannende tocht zien jullie veel van de belangrijkste trekpleisters van de stad Alkmaar. Het bedrijfsuitje gaat van start onder het genot van een welkomstdrankje en een bittergarnituur. Inbegrepen zijn verder ook begeleiding door instructeurs, prijsuitreiking met een lekker drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als personeelsuitje in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als personeelsuitje in Alkmaar

Inclusief heerlijk diner

Je hebt vast de Da Vinci Code gezien. En dan herinner je je vast wel het moment dat de hoofdrolspeler een cryptex raadsel weet te ontrafelen. Dat is precies wat jullie ook gaan doen. Een hapje en een drankje en dan plots een complexe crytex. Wat volgt zijn een aantal raadselachtige opdrachten waarbij jullie alle zeilen bij zullen moeten zetten. En om de opdrachten te kunnen vervullen, zullen jullie het centrum van de stad moeten doorkruisen langs diverse trekpleisters en betekenisvolle plekken. Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje duiken in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Bedrijfsuitje duiken in Alkmaar

O.a. inc. een 3-gangen diner

Hebben jij en je collega´s altijd al eens willen duiken. Maar is het er nog nooit van gekomen? Of ben je al een gevorderde duiker of heb je reeds eerder gedoken en was het juist zo leuk dat je het duikvirus over wilt brengen aan de baas en de andere teamgenoten? Uiteraard staat veiligheid voorop. Deze duikworkshop wordt dan ook gegeven door gediplomeerde PADI duikinstructeurs. Na afloop van de workshop ontvang je behalve een certificaat ook foto´s waarop je duikprestaties worden weergegeven. Inbegrepen zijn verder ook koffie met gebak en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje in Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Alkmaar
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Alkmaar

Dit originele bedrijfsuitje in Alkmaar of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS uitje met diner als personeelsuitje in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

GPS uitje met diner als personeelsuitje in Alkmaar

Inclusief heerlijk diner

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Na een introductie door de instructeur, gaan jullie op pad gewapend met een GPS-apparaat. Ontdek de leukste plekjes van de stad en beantwoord diverse vragen om er zo voor te zorgen dat jullie team als beste uit de bus komt. Na afloop van de GPS-puzzeltocht worden jullie allen uitgenodigd voor een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Zijn er collega´s met speciale dieetwensen? Dat is geen probleem; hiermee kan uiteraard rekening worden gehouden.Wil je meer informatie over dit leuke bedrijfsuitje in Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Alkmaar

Inclusief heerlijk diner

Beeld je de volgende situatie eens in. Het hele team is hard aan het werk, totdat er opeens een belangrijk bericht in jullie mailbox belandt. Een geheimzinnig groep heeft de directeur ontvoerd. Jullie verzamelen je in een restaurant in de stad van jullie voorkeur, waarbij jullie zullen genieten van een drankje en een hapje. Vervolgens start dit bijzondere actiespel en maken jullie daarbij gebruik van diverse communicatiemiddelen om er zo voor te zorgen dat de directeur aan kan sluiten bij het heerlijke 3-gangendiner dat plaats zal vinden na afloop van het spel. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Alkmaar

Inclusief heerlijk diner

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Na een lekker welkomstdrankje en hapje, zal de instructeur jullie bekend maken met de regels van het spel. Hierna gaan jullie op pad om een aantal leuke opdrachten uit te voeren. Na afloop wordt het spelverloop doorgesproken onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Wil je meer informatie over dit verraderlijke bedrijfsuitje in Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Alkmaar

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje geniet van je van de sfeervolle ambiance van één van de leukste kroegen van de stad. Hierbij ga je de strijd aan met je collega’s. Van sjoel- tot dartcompetitie, of een wedstrijd tappen, diverse “kroegensporten” komen aan bod. en vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner (inclusief)). Wil je meer informatie over dit sportieve bedrijfsuitje in Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Alkmaar
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Alkmaar

Inclusief heerlijk diner

Het is de schrik van elke burgemeester, namelijk dat er een grote bom ontploft midden in het centrum van de stad. Gelukkig is er een speciaal team aanwezig dat in staat zou moeten zijn om een totale ramp te kunnen voorkomen met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie.  Dat team, je had het waarschijnlijk al geraden, wordt gevormd door jou en je collega´s.  Tijdens dit explosieve bedrijfsuitje laten jullie zien hoe goed jullie zijn in het werken onder hoge druk. Na afloop van het bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit spannende Virtual Reality bedrijfsuitje in Alkmaar of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje in het mooie Alkmaar

Deze bijzondere stad heeft een hele lange en belangrijke economische geschiedenis. Alkmaar stond bekend om zoutwinning, het produceren van touw en bier en natuurlijk de beroemde kaasmarkt. Wist u dat die historische kaasmarkt wel 4x per week gehouden werd vroeger? Tegenwoordig is dit nog steeds maar dan 1x per week. Een traditie die toch enorm veel toeristen naar Alkmaar trekt elk jaar. Misschien geniet u er straks zelf ook wel van en combineert u dit bijzondere spektakel met een bedrijfsuitje in Alkmaar. Er zijn ook zoveel verschillende mogelijkheden, kijk voor feestlocaties in deze stad op feestlocaties Alkmaar. Vrijgezellenfeest en teambuilding vind je via vrijgezellenfeest Alkmaar en teambuilding Alkmaar. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland. Bekijk snel het aanbod en laat je enthousiasmeren op weg naar de onvergetelijke organisatie van je bedrijfsuitje in Alkmaar of omgeving.Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Alkmaar aanbod. Wat weet jij eigenlijk van de stad Alkmaar? Ben je woonachtig in deze bijzondere stad of heb je juist enorm veel interesse om de stad te leren kennen? De stad Alkmaar kreeg al in de 16de eeuw stadsrechten en is in de tijd daarna een bijzonder belangrijk handelscentrum geworden. Tegenwoordig zijn er veel bedrijven gevestigd in Alkmaar waardoor ook de vraag naar een bedrijfsuitje Alkmaar en groepsuitjes in Alkmaar toeneemt.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Hoorn, Scharwoude, Kraaienburg, Zwaag en omgeving - Bedrijfsuitje Hoorn
Regio Den Helder, Anna Paulowna, De Koog, Schagen en omgeving - Bedrijfsuitje Den Helder
Regio Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster, Ilpendam en omgeving - Bedrijfsuitje Purmerend
Regio Zaandam, Krommenie, Wormerveer, Westzaan en omgeving - Bedrijfsuitje Zaandam
Regio Volendam, Monnickendam, Edam, Katwoude en omgeving - Bedrijfsuitje Volendam
Regio Enkhuizen, Grootebroek, Andijk, De Buurt en omgeving - Bedrijfsuitje Enkhuizen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ALKMAAR EN OMGEVING
Niet alleen Alkmaar is bijzonder met alle mogelijkheden. Maar hoe kiest u nu een geschikt bedrijfsuitje in Alkmaar? Wij denken dat het belangrijk is om van te voren het budget te definiëren. Hierna kijk je naar de groep die meegaat en kijk je hoe de gemiddelde collega het uitje optimaal zou kunnen beleven. Op basis hiervan kun je activiteiten uitzoeken en een spannend en leuk programma in elkaar zetten. Ook kunnen wij hier uiteraard bij helpen. Kijken naar jullie wensen en eisen en zo samen met jullie een idee uitwerken voor een onvergetelijke dag. We kunnen u voor nu alleen maar heel veel succes en plezier wensen met het organiseren en uitvoeren van uw bedrijfsuitje Alkmaar. Alvast veel plezier toegewenst!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar