1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Enschede

ook voor regio Hengelo, Almelo, Haaksbergen en omstreken

Ben jij al jaren degene die de bedrijfsuitjes voor jullie afdeling organiseert maar kom je meestal niet verder dan een borrel en een etentje in het restaurant bij jullie in de buurt? En wil je dit jaar echt een keer wat anders? Iets wat je collega’s blij zal verrassen en waar ze nog lang over na zullen praten? Dan ben je op deze pagina voor bedrijfsuitje Enschede zeker op de juiste plek. Wij hebben een uitgebreid, bijzonder aanbod voor bedrijfsuitje Enschede. Enschede is een prachtige stad, in het zuidoosten van Overijssel. Het is een stad met een rijke historie. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Enschede en teambuilding Enschede. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Overijssel.

Bedrijfsuitjes in Enschede en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Enschede

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Enschede? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Enschede

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Enschede van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Enschede? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Enschede

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Enschede. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Enschede

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Enschede met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Enschede. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Enschede

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Enschede? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Enschede

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Enschede. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Enschede? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Enschede

Bij dit personeelsuitje in Enschede duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Enschede

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Enschede heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Enschede? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Enschede

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Enschede voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Enschede

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Enschede voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Enschede

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Enschede? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Enschede

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Enschede of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Enschede of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Enschede en de rest van Nederland

Aan het eind van het Twentekanaal heeft Enschede een haven. Naast dit kanaal kent de stad ook vele beekjes. Het is dus een stad vol met wateren en beken. Zie jij jezelf en je collega’s al lekker in een bootje de stad verkennen? Of ga je toch liever voor een wandeling door het historische centrum en langs alle bezienswaardigheden, zoals de Middeleeuwse Grote kerk, het Rijksmuseum Twenthe en de ambachtsschool? Een bedrijfsuitje Enschede kent vele mogelijkheden. Als bootje varen of een wandeling niet past bij het bedrijfsuitje dat je in gedachte hebt, kun je ook kiezen voor de andere workshops die we in ons aanbod hebben. Of je gaat voor een teambuilding activiteit, zodat je je collega’s beter leert kennen en moet samenwerken om de opdracht te voltooien. Of speel zelf bekende spellen na van de tv, zoals Ik hou van Holland of Wie is de Mol. Welk bedrijfsuitje Enschede je ook kiest, wij hopen dat je een bedrijfsuitje vindt dat voor iedereen leuk is en waar jullie nog lang met een lach op terug kunnen kijken en mooie herinneringen aan hebben. Wij denken graag met je mee om het bedrijfsuitje Enschede op jullie manier in te vullen en hopen dat het een onvergetelijke dag wordt. Kijk ook eens op bedrijfsuitje Overijssel, bedrijfsuitje Hengelo of het altijd mooie Almelo voor een bedrijfsuitje Almelo.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze