1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Breda

ook voor regio Oosterhout, Roosendaal, Bergen op Zoom Etten-Leur en omstreken

Origineel bedrijfsuitje Breda aan het organiseren? Uw collega’s eens op een andere manier leren kennen tijdens een spannende of actieve dag? Nu u op deze pagina bent gekomen bent u waarschijnlijk aangewezen als organisator van een bedrijfsuitje Breda (of omgeving Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout etc.). Doel is uiteraard om in de parel van het zuiden (zo noemen ze de stad Breda ook wel) een onvergetelijke dag neer te zetten. Breda staat als stad van oudsher bekend om de uitstekende faciliteiten. Het is was dan ook niet raar dat veel bedrijven zich in Breda gingen vestige. Bierproducenten maar ook de luchtmacht vonden in Breda een thuisbasis. De stad heeft ook zoveel te bieden op het gebied van uitgaan. Tijdens het jaarlijkse carnaval trekken veel feestvierders naar Breda. Maar als u Breda nog niet kent zult u zich verbazen tijdens uw personeelsuitje in Breda over de schoonheid. De prachtige historische haven met de vele terrasjes. De mooie markt met de vele restaurants en kroegen maar ook de winkelstraat. Combineer 1 van deze vele elementen aan uw origineel bedrijfsuitje in Breda en maak hem nog origineler dan hij al zou worden. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Breda en teambuilding Breda. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Brabant.

Bedrijfsuitjes in Breda en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Breda

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Breda? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Breda

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Breda van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Breda? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Breda

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Breda. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Breda

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Breda met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Breda. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Breda

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Breda? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Breda

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Breda. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Breda? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Breda

Bij dit personeelsuitje in Breda duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Breda

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Breda heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Breda? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Breda

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Breda voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Breda

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Breda voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Breda

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Breda? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Breda

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Breda of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Breda aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Breda of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Breda en de rest van Nederland

Ook de singel van Breda is een echte aanrader. Zie dat Breda naast de historie ook veel natuurlijke schoonheid heeft in en rond Breda (kijk ook eens op bedrijfsuitje Brabant). Je zult zelfs als je uit de omgeving komt versteld staan van wat je zult zien. Feit blijft dat het een onvergetelijke dag moet worden voor jou en je collega’s. Gaat de dame van de receptie net zo leuk vinden als die rustige marketeer? Wanneer je het organiseren van een bedrijfsuitje Breda als een uitdaging ziet dan gaat het helemaal goedkomen. Laat iedereen zien dat het organiseren bij jou in goede handen was. Een origineel bedrijfsuitje Breda waar mensen nog lang over na zullen praten. Let wel op dat je het zo goed kunt doen dat je volgend jaar weer gevraagd zult worden! We wensen jullie alvast een enorm gezellig en leuk bedrijfsuitje Breda toe. Ook voor feestlocaties kun je hier terecht, kijk maar eens op feestlocaties Breda. Ga je liever richting Zeeland? Kies dan voor een bedrijfsuitje Oosterhoutbedrijfsuitje Bergen op Zoombedrijfsuitje Terneuzen, bedrijfsuitje Middelburg of bedrijfsuitje Zierikzee. Deze pagina heeft een divers aanbod voor leuke bedrijfsuitjes in de regio.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze