1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Almere of Lelystad

ook voor regio Flevoland

Naast de gemeenten Lelystad en Zeewolde ligt de stad Almere. Almere ligt geheel onder zeeniveau. Deze stad bestaat nog maar sinds de tweede helft van de twintigste eeuw. Ondanks dat behoort deze stad al tot de tien grootste gemeenten van Nederland. Veel mensen maar ook bedrijven kiezen voor deze stad in plaats van bijvoorbeeld voor onze hoofdstad. Almere is een leuke en moderne stad die zich prima leent voor een bedrijfsuitje Almere. Deze hippe en trendy stad biedt een ruim aanbod aan bedrijfsuitjes Almere. De stad heeft veel bedrijven die gebouwd zijn in een moderne stijl, maar daarnaast ook nog veel natuur- en recreatiegebieden. Diverse parken, plassen en bossen zijn beschikbaar om bijvoorbeeld een leuke activiteit in het kader van de teambuilding te doen. Maar je kunt ook kiezen voor een culinaire of culturele workshop. Of lekker leren lachen met je collega’s tijdens een workshop lachen. Daarnaast is het ook mogelijk een themafeest te organiseren of je bedrijfsuitje Almere zelf een leuk thema te geven. Wij denken graag mee om je bedrijfsuitje tot een groot succes te maken en niets is onbespreekbaar. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Almere en teambuilding Almere. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Flevoland.

Bedrijfsuitjes in Almere en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Almere of Lelystad

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Almere of Lelystad? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Almere of Lelystad

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Almere of Lelystad van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Almere of Lelystad? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Almere of Lelystad

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Almere of Lelystad. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Almere of Lelystad

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Almere of Lelystad met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Almere of Lelystad. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Almere of Lelystad

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Almere of Lelystad? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Almere of Lelystad

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Almere of Lelystad. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Almere of Lelystad? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Almere of Lelystad

Bij dit personeelsuitje in Almere of Lelystad duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Almere of Lelystad

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Almere of Lelystad heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Almere of Lelystad? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Almere of Lelystad

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Almere of Lelystad voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Almere of Lelystad

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Almere of Lelystad voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Almere of Lelystad

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Almere of Lelystad? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Almere of Lelystad

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Almere of Lelystad of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Almere aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Almere of Lelystad of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Almere, Lelystad en de rest van Nederland

Ben jij als hoofd van je afdeling altijd degene die het bedrijfsuitje Almere moet regelen en weet je niet zo goed wat voor leuk en origineel bedrijfsuitje je dit jaar weer moet verzinnen? Of wordt het budget in het kader van de bezuinigingen steeds kleiner maar vind je het nog steeds belangrijk om met je collega’s of afdeling ieder jaar een leuk afdelingsuitje Almere te doen zodat iedereen elkaar nog beter leert kennen in een ontspannen sfeer? Wij helpen je graag op weg om het ideale bedrijfsuitje Almere samen te stellen (of kijk op bedrijfsuitje Flevoland voor meer informatie). Mocht je aanvullende informatie willen ontvangen dan kun je altijd contact met ons opnemen en denken wij met jullie mee om je bedrijfsuitje Almere tot een onvergetelijke dag te maken! Wil je meer weten over feestlocaties in Almere of omgeving, kijk dan op feestlocaties Almere voor meer informatie.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze