1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Scheveningen

ook voor regio Kijkduin en omstreken

Wie denkt aan Scheveningen zal vast enorm veel herinneringen naar boven zien komen. Strand, de boulevard, crazy pianos en nog zoveel meer. Misschien heb je hier wel voor het eerst gezwommen. Of ga je elk jaar naar de nieuwjaarsduik. Scheveningen heeft diverse bijzondere evenementen waar veel mensen uit Nederland voor kiezen. Maar heb je binnenkort een bedrijfsuitje Scheveningen? Is het lente, zomer of nazomer en wil je het zomerse gevoel helemaal integreren in jullie bedrijfsuitje Scheveningen? Er zijn zoveel diverse type bedrijfsuitjes waaruit je kan kiezen voor een bedrijfsuitje Scheveningen. En hoe wil je het verder invullen? Koppel je een etentje aan het strand aan een lange dag vergaderen? Of is het echt puur de bedoeling dat jullie een hele dag samen op pad gaan om elkaar beter te leren kennen op een andere manier dan werkgerelateerd? Geniet van de deining, het strand, de zomerse sfeer, de boulevard, de mensen of de visafslag. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Scheveningen en teambuilding Scheveningen. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Den Haag.

Bedrijfsuitjes in Scheveningen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Scheveningen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Scheveningen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Scheveningen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Scheveningen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Scheveningen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Scheveningen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Scheveningen. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Scheveningen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Scheveningen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Scheveningen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Scheveningen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Scheveningen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Scheveningen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Scheveningen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Scheveningen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Scheveningen

Bij dit personeelsuitje in Scheveningen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Scheveningen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Scheveningen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Scheveningen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Scheveningen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Scheveningen

Dit futuristische bedrijfsuitje Scheveningen combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Scheveningen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Scheveningen

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Scheveningen of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Scheveningen aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Scheveningen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Scheveningen en de rest van Nederland

Scheveningen is zien en gezien worden en er is altijd wel iets te doen. Misschien is het ook daarom dat jullie op deze pagina zitten en Scheveningen jullie zo enorm aantrekt. Doe een spannende citygame, kies voor een van de andere uitjes of ben jij een echte robinson en wil je graag een uitje waarbij jullie het strand helemaal kunnen betrekken? We helpen je ook bij een bedrijfsuitje Scheveningen enorm graag op weg. Samen kijken naar jullie wensen, eisen en onze ervaring die we kunnen delen om jullie op weg te helpen. Het bedrijfsuitje Scheveningen moet een ideale samenwerking zijn zodat jullie een onvergetelijke dag gaan beleven waarin alles zit wat jullie maar wensen. En is deze bijzondere dag voorbij en komen jullie even bij terwijl jullie bij 1 van de leuke strandtenten zitten dan hopen we dat alleen de perfecte herinnering overblijft. We wensen jullie vooral veel plezier bij het vinden van een leuk aanbod bedrijfsuitjes Scheveningen die bij jullie passen en uiteraard bij het bedrijfsuitje Scheveningen zelf. Kijk ook op feestlocaties Scheveningen voor een overzicht van leuke feestlocaties.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze