1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Groningen

ook voor regio Haren, Winschoten en omstreken

Groningen, een van de grotere steden van Noord-Nederland en de zevende grootste stad van Nederland, is een prachtige, leuke stad om een bedrijfsuitje Groningen te organiseren. De stad leeft tegenwoordig vooral van handel en industrie. In vroegere tijden was de agrarische sector veel meer vertegenwoordigd maar tegenwoordig is de winning van aardgas de grootste inkomstenbron. Daarnaast is het een prachtige historische stad met vele mooie parken en bekende bedrijven zoals Hooghoudt en uitgeverij Noordhoff. In het centrum van de stad bevindt zich de Grote Markt waar vele leuke cafés en restaurants te vinden zijn. Naast het feit dat de stad een belangrijke economische en toeristische functie heeft is de stad ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje Groningen. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Groningen en teambuilding Groningen.

Bedrijfsuitjes in Groningen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Groningen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Groningen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Groningen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Groningen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Groningen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Groningen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Groningen. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Groningen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Groningen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Groningen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Groningen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Groningen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Groningen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Groningen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Groningen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Groningen

Bij dit personeelsuitje in Groningen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Groningen

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Groningen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Groningen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Groningen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Groningen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Groningen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Groningen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Groningen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Groningen? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Groningen

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Groningen of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Groningen aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Groningen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Groningen en de rest van Nederland

Ben jij degene die altijd de bedrijfsuitjes mag organiseren omdat je altijd leuke dingen voor je collega’s regelt of ben je na jaarlijkse wisseling van wie het organiseert dit jaar de uitgekozen persoon die het mag bedenken? Twijfel je nog wat voor bedrijfsuitje Groningen goed bij al je collega’s past en wat ze allemaal leuk gaan vinden? Wil je na al die jaren bedrijfsuitjes Groningen wel eens een keer wat anders dan alleen maar een etentje of een avondje feesten? Wij hebben een groot en divers aanbod voor bedrijfsuitjes Groningen. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje zeilen, cocktail workshop of een teambuildingsactiviteit, wij hebben ze allemaal voor je in Groningen. Maar ook in de omgeving is ons aanbod aanwezig. Wat te denken van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Leeuwarden, bedrijfsuitje Heerenveen of een leuke dag in het altijd gezellige Assen met een bedrijfsuitje Assen. Mocht je andere wensen hebben of zelf een idee hoe je dit jaarlijkse bedrijfsuitje met je collega’s wilt invullen, neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag met je mee om er een leuke dag of zelfs leuke dagen van te maken. We wensen jou en je collega’s een onvergetelijk en passend bedrijfsuitje Groningen toe en hopen dat jullie een leuke en onvergetelijke dag hebben waar jullie nog lang leuke herinneringen aan hebben. Kijk voor feestlocaties ook eens op feestlocaties Groningen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze