1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Leiden

ook voor regio Katwijk, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en omstreken

Als je deze pagina bezoekt, kan dat betekenen dat je op zoek bent naar een bedrijfsuitje Leiden. Of je bent wellicht in meerdere steden in Zuid Holland aan het inventariseren wat er te doen is, waarbij ook een bedrijfsuitje Leiden tot de mogelijkheden behoort. Een bedrijfsuitje Leiden is een prima keus, voor een breder assortiment verwijzen we je graag door naar Bedrijfsuitje Zuid-Holland. Leiden wordt ook wel sleutelstad genoemd, verwijzend naar het stadswapen dat bestaat uit en wit of zilver schild met twee rode sleutels die gekruist zijn. Leiden is de op drie na grootste gemeente van Zuid Holland en stond vroeger vooral bekend door de productie van lakens en textiel in zijn algemeenheid. Rond 1600, toen veel vluchtelingen van België naar Nederland kwamen, werd deze markt verder uitgebreid. Later zijn de grote bedrijven in Leiden zich vooral gaan richten op de wetenschap en technologie. Ook het toerisme speelt een grote rol in Leiden. Zie jij jezelf en je collega’s tijdens jullie bedrijfsuitje Leiden al lekker een drankje doen op een van de vele terrasjes in de binnenstad? Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Leiden en teambuilding Leiden.

Bedrijfsuitjes in Leiden en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Leiden

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Leiden? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Leiden

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Leiden? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Leiden

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in diverse steden in Nederland. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Leiden

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in diverse steden met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in Leiden. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Hollandse Quiz pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Leiden

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Leiden? Kijk dan op onze GPS bedrijfsuitjes pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Leiden

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Leiden

Bij dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Leiden

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Leiden heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Leiden? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Leiden

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Leiden

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Leiden

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in diverse steden in Nederland. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Delft of Leiden aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in diverse steden in Nederland?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Leiden en de rest van Nederland

Of lekker rondwandelen in de stad met zijn vele grachten, monumentale gebouwen en leuke en gezellige hofjes? Gaan jullie genieten van een workshop sushi of cocktails maken? Daarnaast bieden wij als bedrijfsuitje Leiden ook andere leuke bedrijfsuitjes aan, zoals een citygame of bijvoorbeeld teambuilding activiteiten. Wat je ook kiest om te doen tijdens je bedrijfsuitje Leiden, wij hebben een zeer divers aanbod en zijn er graag om je te helpen het ultieme bedrijfsuitje in Leiden te organiseren waar je collega’s nog lang over zullen napraten en wat lastig is voor je andere collega’s om dit bij de organisatie in de komende jaren te overtreffen (kijk ook eens op bedrijfsuitje Zuid-Holland). Mocht je andere wensen hebben of vragen over je bedrijfsuitje Leiden, vraag dan gerust meer informatie aan. Bezoek ook eens onze pagina in de omgeving van Leiden. Zo hebben wij een speciale bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn, bedrijfsuitje Katwijk of bedrijfsuitje Noordwijk pagina. Wij helpen je graag aan je bedrijfsuitje Leiden dat helemaal aan je wensen en eisen voldoet. Zelf een feestlocatie zoeken kan natuurlijk ook, kijk maar eens op feestlocaties Leiden.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze