1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Gouda

ook voor regio Woerden, Zoetermeer, Bodegraven en omstreken

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Gouda? Ben jij dit jaar door je collega’s aangewezen om het jaarlijkse bedrijfsuitje te organiseren maar weet je niet zo goed wat leuk is en welke opties er allemaal zijn? Op deze pagina staan de verschillende opties voor je bedrijfsuitje Gouda. De stad Gouda bevindt zich in de Randstad tussen de rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel. Door de ligging was de scheepvaart vroeger een erg belangrijk onderdeel van de industrie. Daarnaast was ook de productie van textiel en bier belangrijk. Echter is het grootste gedeelte hiervan verdwenen in de loop van de eeuwen, onder andere door de Tachtigjarige Oorlog. Sinds de negentiende eeuw is Gouda vooral bekend door de productie van garen en kaarsen. Ook de productie van kaas is nog altijd een bekend onderdeel van de Goudse industrie. Gouda is dan ook een leuke, veelzijdige stad waar je een leuk bedrijfsuitje Gouda kan organiseren. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Gouda en teambuilding Gouda. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Zuid Holland.

Bedrijfsuitjes in Gouda en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Gouda

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Gouda? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Gouda

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Gouda van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Gouda? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Gouda

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Gouda. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Gouda

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Gouda met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Gouda. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Gouda

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Gouda? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Gouda

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Gouda. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Gouda? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Gouda

Bij dit personeelsuitje in Gouda duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Gouda

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Gouda heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Gouda? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Gouda

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Gouda voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Gouda

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Gouda voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Gouda

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Gouda? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Gouda

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Gouda of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Gouda aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Gouda of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Gouda en de rest van Nederland

Wat dacht je van een leuke middag met een workshop waarbij jij en je collega’s leren lachen? Of maak een speelfilm met je eigen collega’s en leidinggevende in de hoofdrol. Ben je niet zo’n filmster maar meer iemand die iets culinairs met zijn collega’s wil doen? Ook dat kan in een leuke en leerzame workshop tijdens je bedrijfsuitje Gouda. Uiteraard kun je je workshop of activiteit combineren met een lekker drankje op een van de vele terrasjes of nadien lekker met zijn alleen een hapje eten in een van de leuke eetcafés of restaurants die de stad rijk is. Wat voor invulling je ook wilt geven aan je bedrijfsuitje Gouda, wij hebben een zeer verschillend aanbod waarbij je zelf kunt kiezen voor de ideale invulling van je dag of dagen zodat je bedrijfsuitje Gouda gegarandeerd een succes wordt. Maak een keuze uit de vele workshops en teamuitjes en vraag gerust extra informatie aan indien er nog meer vragen zijn of je zelf ideeën hebt om je bedrijfsuitje Gouda tot een ongekend succes te maken. Kijk ook eens op bedrijfsuitje Zuid-Holland. En ben je op zoek naar een feestlocatie, dan vind je die op feestlocaties Gouda.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze