Bedrijfsuitje Den Haag

Ook voor de regio Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Voorschoten en omgeving.

Originele Bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes in Den Haag

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje Den Haag op het programma staan? Samen met je collega’s deze bijzondere stad verkennen en elkaar beter leren kennen. Ontdek de favoriete plekjes van je collega’s tijdens een spannende citygame of verken de stad terwijl je tussendoor lekker kunt dineren bij een evenementenlocatie in Den Haag. Den Haag heeft voor een bedrijfsuitje Den Haag zo ontzettend veel te bieden. De stad is ook internationaal natuurlijk een grote speler. Met diverse ministeries, het internationale strafhof en zoveel andere grote bedrijven is Den Haag een grote stad. In veel andere landen zou een stad met deze eigenschappen vaak zelfs een hoofdstad zijn. Het is dan ook niet gek dat de vraag naar bedrijfsuitjes en andere zakelijke activiteiten zo groot is. Laat je inspireren door onderstaand aanbod.

Sloepengame rally als personeelsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Sloepengame rally als personeelsuitje in Den Haag

Dit sloepengame personeelsuitje door de grachten van Den Haag, combineert een aantal elementen die samen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wie vindt het namelijk niet leuk om heerlijk te varen door het centrum van een inspirerende stad? Maar het is misschien niet de bedoeling dat iedereen weg droomt bij alle mooie vergezichten. Daarom heeft dit bedrijfsuitje ook een flinke competitieve insteek gekregen. Welke groep toont het meeste creativiteit en vindingrijkheid en voert alle opdrachten het beste uit? Wie wint deze spannende strijd op het water? Wil je meer informatie over dit inspirerende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Den Haag

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner als personeelsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als personeelsuitje in Den Haag

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Een ontspannen bedrijfsuitje betreft dit walking dinner concept. Het leuke van deze variant is dat jullie op 3 verschillende locaties zullen gaan genieten van een heerlijke gang. Tussen de gangen door kunnen jullie de benen strekken tijdens een gezellige wandeling met elkaar. Tijdens deze wandelingen is er uiteraard volop tijd om elkaar wat beter te leren kennen en nieuwe mensen op te zoeken. Wil je meer informatie over dit ontspannen bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Op jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Den Haag

Inclusief heerlijk diner

Werk optimaal samen met als doel de heilige graal te vinden! Denk je dat het jou en je team lukt dit grote mysterie op te lossen? Tijdens dit spannende bedrijfsuitje ga je op zoektocht, los je raadsels en puzzels op en leer je de stad van een geheel andere kant kennen. Elke tip of aanknopingspunt kan immers een stap dichterbij zijn. Na afloop genieten jullie samen met alle collega’s van een heerlijk diner. Denk jij dat je de heilige graal gevonden gaat krijgen? Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Den Haag? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Den Haag

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Den Haag gaat u op jacht naar een wel heel bijzonder object: een gestolen Rembrandt. Natuurlijk mag zo´n meesterwerk niet verloren gaan in de onderwereld en met behulp van de politie gaan jullie op jacht naar deze onbetaalbare kunstschat. Tijdens deze spannende tocht zien jullie veel van de belangrijkste trekpleisters van de stad Den Haag. Het bedrijfsuitje gaat van start onder het genot van een welkomstdrankje en een bittergarnituur. Inbegrepen zijn verder ook begeleiding door instructeurs, prijsuitreiking met een lekker drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Polar express tramrally als personeelsuitje in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Polar express tramrally als personeelsuitje in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam

Voor groepen van 20 tot 40 personen.

Maak kennis met het Herfstachtige of winterse Den Haag/Scheveningen of Rotterdam op een wel heel bijzondere manier! In jullie eigen tram gaan jullie op pad om de omgeving te verkennen en ondertussen spelen jullie een bijzonder leuk spel waarbij teambuilding centraal zal staan. Welk team weet uiteindelijk deze teamrally te winnen? Onderweg worden jullie begeleid door een ervaren instructeur. Wil je meer informatie over dit leuke personeelsuitje in de regio Den Haag/Scheveningen of de stad Rotterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Den Haag
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Den Haag

Dit originele bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Den Haag

Inclusief heerlijk diner

Beeld je de volgende situatie eens in. Het hele team is hard aan het werk, totdat er opeens een belangrijk bericht in jullie mailbox belandt. Een geheimzinnig groep heeft de directeur ontvoerd. Jullie verzamelen je in een restaurant in de stad van jullie voorkeur, waarbij jullie zullen genieten van een drankje en een hapje. Vervolgens start dit bijzondere actiespel en maken jullie daarbij gebruik van diverse communicatiemiddelen om er zo voor te zorgen dat de directeur aan kan sluiten bij het heerlijke 3-gangendiner dat plaats zal vinden na afloop van het spel. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Den Haag, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Den Haag

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Zijn jullie op zoek naar een personeelsuitje waarin zowel spanning, lekker eten en ontspanning samen komen? Dan biedt dit happen, varen, mollen vangen bedrijfsuitje uitkomst. Samen gaan jullie aan de slag om de verrader te ontmaskeren terwijl jullie tevens genieten van een aangename rondvaart en daarnaast ook nog een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt direct uitgebreide informatie over het happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Den Haag.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Den Haag

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in een koele setting? Wie weet is expeditie Poolcirkel dan het perfecte personeelsuitje voor jullie. Jullie zijn vast al een geweldig team, maar zou het jullie lukken om samen te overleven onder pool condities? Het is hoog tijd om jullie overleving skills in de kou te testen. Lukt het jullie om vuur te maken of om te schieten met pijl en boog? Dan is nu jullie kans om het te bewijzen. Wil je meer informatie over een expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in de winter in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Den Haag

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de donkere periode van de winter geniet je nog meer van alle lichtjes om je heen. Tijdens deze glow in the dark speurtocht draait alles om licht. Terwijl je jezelf in het donker begeeft, laat je jezelf verrassen en je zintuigen prikkelen. Diverse lichtgevende opdrachten en aanwijzingen komen jullie tegen op jullie pad. Ondertussen gaan jullie diverse lichtgevende uitdagingen aan: van lichtgevend tikkertje tot lumineuze samenwerkingen en bijzondere puzzels. Wil je meer informatie over dit lichtgevende bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Den Haag

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de alleskunner in de winter ga je de strijd aan met je collega's aan de hand van een aantal ludieke opdrachten met een winters thema. Lukt het jullie om de opdrachten met elkaar tot een goed einde te brengen? Wie wint er bij het sneeuwballen gooien? Tijdens dit personeelsuitje van jullie, gewapend met teamwork en creativiteit aan de slag om het hele bedrijf te laten weten dat jullie eigenlijk alles al kunnen. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje voor alleskunners in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in Den Haag

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje dat jullie team net een beetje beter kan laten draaien? Misschien is een brandweer teambuilding uitje dat precies waar jullie naar op zoek zijn. Goed samenwerken is voor brandweerlieden een zaak van leven op dood. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jullie het een en ander op kunnen steken in het teamwork van een brandweerteam. Onder professionele begeleiding gaan jullie in volle uitrusting aan de slag om zelf de nodige branden te blussen. Het is mogelijk om het ludieke karakter van het bedrijfsuitje te combineren met een serieuze vorm van teamcoaching. Wil je meer informatie over dit vuurbestendige bedrijfsuitje in Den Haag, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden dag (MVO) als bedrijfsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden dag (MVO) als bedrijfsuitje in Den Haag

Iedereen die vaak een goede daad doet weet het: wat voelt het goed om af en toe terug te geven aan de samenleving. Tijdens dit bedrijfsuitje is dat dan ook precies wat jullie gaan doen. Jullie krijgen diverse opdrachten die allemaal 1 gemeenschappelijk doel hebben: de stad een klein beetje leuker en mooier achterlaten. Dus wil je ook samen het goede doen, dan is dit leuke bedrijfsuitje in Den Haag een echte aanrader. Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Shark Tank als personeelsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Shark Tank als personeelsuitje in Den Haag

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje gaan jullie in teams aan de slag om aan de hand van bestaande voorwerpen jullie eigen unieke product samen te stellen. Uiteraard bedenken jullie een leuke bedrijfsnaam en slogan. Vervolgens stellen jullie een marktprognose op en een daarbij horend marketingplan. Dan komt het erop aan om potentiële investeerders (Sharks) te overtuigen van de haalbaarheid van deze plannen. Wie trekt de meeste Sharks over de streep en wint deze Shark Tank teambuilding activiteit? Tijdens dit personeelsuitjes idee testen jullie in teams jullie vaardigheden als ondernemers. Wil je meer informatie over dit Shark Tank bedrijfsuitje voor in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Den Haag

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Tijdens deze Wie is de Chef kookworkshop game gaan jullie aan de slag in teams om aan de hand van een aantal ingrediënten een culinaire verrassing te bereiden. De chef is uiteindelijk degene die bepaalt welk kookteam de opdracht het beste heeft uitgevoerd. Alle kookmaterialen liggen voor jullie klaar evenals de ingrediënten in de geheimzinnige Black Box. Dit culinaire bedrijfsuitje zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een leuke en lekkere middag met een teambuilding effect. Wil je meer weten over dit kookworkshop game personeelsuitje in Den Haag? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Het is een van de meest originele locaties in Nederland waar je je bedrijfsuitje kunt organiseren: Forteiland in IJmuiden. Het eiland is enkel bereikbaar met de boot en ligt voor de kust van IJmuiden. Eenmaal op het eiland is er heel veel mogelijk. Van luxueuze bedrijfsfeesten tot veel verschillende teambuilding activiteiten. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van het Forteiland voor de kust van IJmuiden.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, bedrijfsuitje, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland IJmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Den Haag

Inclusief heerlijk diner

Ook zo een fan van de populaire escape rooms? Lijkt het je ook wat om tijdens het oplossen van de complexe raadsels te kunnen genieten van de buitenlucht en na afloop te genieten van een lekker diner? Dan is deze Outdoor escape room de uitkomst voor een samenwerkingsgericht personeelsuitje voor jou en je collega’s! Gecombineerd met een heerlijk diner voorafgaand of na afloop. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt direct uitgebreide informatie over het Outdoor escape room bedrijfsuitje in Den Haag.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Den Haag
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Den Haag

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Den Haag ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Den Haag

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Veel Nederlanders gaan elk jaar op wintersportvakantie. Sommige mensen kiezen voor een single skivakantie en binnen sommige bedrijven is het een traditie om elk jaar samen op wintersport groepsreis te gaan. Maar voor de bedrijven die niet die mogelijkheid hebben en toch willen genieten van dat speciale après-ski wintersport gevoel, is er dit après-ski winterspelen bedrijfsuitje. Hierbij gaan jullie diverse ludieke wintersport uitdagingen aan zoals familie ski, ski broek hangen en veel meer. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Den Haag
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Den Haag

Inclusief heerlijk diner

Het is de schrik van elke burgemeester, namelijk dat er een grote bom ontploft midden in het centrum van de stad. Gelukkig is er een speciaal team aanwezig dat in staat zou moeten zijn om een totale ramp te kunnen voorkomen met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie.  Dat team, je had het waarschijnlijk al geraden, wordt gevormd door jou en je collega´s.  Tijdens dit explosieve bedrijfsuitje laten jullie zien hoe goed jullie zijn in het werken onder hoge druk. Na afloop van het bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit spannende Virtual Reality bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Den Haag

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje worden jullie meegenomen op een culinaire en tevens culturele reis door het centrum van Den Haag. Zo genieten jullie in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaren jullie tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Zijn er collega´s met speciale dieetwensen? Dat is geen probleem; hiermee kan uiteraard rekening worden gehouden.Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Den Haag, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Den Haag

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje geniet van je van de sfeervolle ambiance van één van de leukste kroegen van de stad. Hierbij ga je de strijd aan met je collega’s. Van sjoel- tot dartcompetitie, of een wedstrijd tappen, diverse “kroegensporten” komen aan bod. en vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner (inclusief)). Wil je meer informatie over dit sportieve bedrijfsuitje in Den Haag, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Den Haag

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Den Haag, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Den Haag

Inclusief heerlijk diner

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Na een lekker welkomstdrankje en hapje, zal de instructeur jullie bekend maken met de regels van het spel. Hierna gaan jullie op pad om een aantal leuke opdrachten uit te voeren. Na afloop wordt het spelverloop doorgesproken onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Wil je meer informatie over dit verraderlijke bedrijfsuitje in Den Haag, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Den Haag

De professionele keuken is een bijzondere plek. Het is waar de chefkok zijn doorgaans zelfbedachte en smaakvolle gerechten laat bereiden. Maar het is tevens een stressvolle omgeving van mensen onder druk samenwerken om met behulp van technieken en nauwkeurige coördinatie tot een optimaal resultaat te kunnen komen. En dat is juist waarom de keuken een symbolische plek is voor een teambuilding activiteit. Tijdens deze kookworkshop in Den Haag leren jullie samen de lekkerste gerechten te bereiden. Wil je meer informatie over dit culinaire bedrijfsuitje waarin gezelligheid en teamwork de boventoon voeren, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Den Haag

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Bij dit enerverende bedrijfsuitje gaan jullie op jacht naar een levensgevaarlijke gangster. Deze crimineel houdt zich ergens in Europa verborgen. Aan jullie de taak om uit te vinden waar dit precies is, voordat het natuurlijk te laat is. Aan de hand van diverse opdrachten zouden jullie als team in staat moeten zijn om de opdracht te volbrengen...., of toch misschien niet?! Deze leuke teambuilding activiteit in Den Haag is inclusief een welkomstdrankje en 3-gangen diner. Wil je meer weten over dit spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Den Haag

Wist je dat Den Haag een ooievaar heeft als symbool? Dit dier kwam al in de verre geschiedenis van Den Haag naar voren en heeft zo een soort van geluksicoon status verworven. Een mooi stukje natuur dus in deze belangrijke stad. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Den Haag en teambuilding Den Haag. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Zuid-Holland. Den Haag is mooi en heeft veel mogelijkheden. Maar ook de omgeving van Den Haag heeft zoveel te bieden voor een bedrijfsuitje Den HaagBekijk ook in de omgeving eens het feestlocatie Den Haag of vergaderlocatie in Den Haag aanbod. Wat te denken van alle natuur in de omgeving, de duinen, Scheveningen en alle andere mooie plekken. Combineer je bedrijfsuitje Den Haag met 1 van deze mooie natuurverschijnselen. Na een citygame heerlijk even bijkomen op het strand, een wandeling door de duinen of eten met uitzicht op zee. Er zijn zoveel mogelijkheden in deze stad. Zoek je een bedrijfsuitje in een andere grote stad in het buitenland, bijvoorbeeld in Duitsland vlak over de grens, kijk dan ook eens op Teamevents in Köln.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Scheveningen, Kijkduin en omgeving - Bedrijfsuitje Scheveningen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE DEN HAAG EN OMGEVING
Vlakbij Den Haag ligt zoals gezegd Scheveningen waar je misschien weleens bent gaan zwemmen of een hapje gaan eten, kijk maar eens op bedrijfsuitje Scheveningen. Een heerlijk visje van Simonis is dan een element die je zeker niet mag overslaan. Moe na een hele dag met een bedrijfsuitje Den Haag? Bezoek dan Scheveningen en de boulevard even. Blijf je liever in de stad zelf? Den Haag heeft een mooi centrum met gezellige straten. Verken de stad en ontdek plaatsen die je nog nooit hebt gezien. Of je nu als bedrijf in Den Haag gevestigd bent of juist niet we helpen je graag op weg bij de organisatie. We wensen je alvast een onvergetelijk bedrijfsuitje Den Haag toe. Overweeg voor feestlocaties in de Haagse regio ook eens een feestlocaties Den Haag. We wensen je alvast veel plezier toe tijdens je bijzondere dag.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar