1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Den Haag

ook voor regio Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Voorschoten etc.

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje Den Haag op het programma staan? Samen met je collega’s deze bijzondere stad verkennen en elkaar beter leren kennen. Ontdek de favoriete plekjes van je collega’s tijdens een spannende citygame of verken de stad terwijl je tussendoor lekker kunt dineren. Den Haag heeft voor een bedrijfsuitje Den Haag zo ontzettend veel te bieden. De stad is ook internationaal natuurlijk een grote speler. Met diverse ministeries, het internationale strafhof en zoveel andere grote bedrijven is Den Haag een grote speler. In veel andere landen zou een stad met deze eigenschappen vaak zelfs een hoofdstad zijn. Wist je dat Den Haag een ooievaar heeft als symbool? Dit dier kwam al in de verre geschiedenis van Den Haag naar voren en heeft zo een soort van geluksicoon status verworven. Een mooi stukje natuur dus in deze belangrijke stad. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Den Haag en teambuilding Den Haag. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Zuid-Holland.

Bedrijfsuitjes in Den Haag en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Den Haag

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Haag? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Den Haag

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Den Haag van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Haag? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Den Haag

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Den Haag. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Den Haag

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Den Haag met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Den Haag. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Den Haag

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Haag? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Den Haag

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Den Haag. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Den Haag? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Den Haag

Bij dit personeelsuitje in Den Haag duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Den Haag

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Den Haag heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Den Haag? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Den Haag

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Den Haag voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Den Haag

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Den Haag voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Den Haag

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Den Haag? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Den Haag

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Den Haag of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Den Haag aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Den Haag of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Den Haag en de rest van Nederland

Ook de omgeving van Den Haag heeft zoveel te bieden voor een bedrijfsuitje Den Haag. Wat te denken van alle natuur in de omgeving, de duinen, Scheveningen en alle andere mooie plekken. Combineer je bedrijfsuitje Den Haag met 1 van deze mooie natuurverschijnselen. Na een citygame heerlijk even bijkomen op het strand, een wandeling door de duinen of eten met uitzicht op zee. Er zijn zoveel mogelijkheden in deze stad. Vlakbij Den Haag ligt zoals gezegd Scheveningen waar je misschien weleens bent gaan zwemmen of een hapje gaan eten, kijk maar eens op bedrijfsuitje Scheveningen. Een heerlijk visje van Simonis is dan een element die je zeker niet mag overslaan. Moe na een hele dag met een bedrijfsuitje Den Haag? Bezoek dan Scheveningen en de boulevard even. Blijf je liever in de stad zelf? Den Haag heeft een mooi centrum met gezellige straten. Verken de stad en ontdek plaatsen die je nog nooit hebt gezien. Of je nu als bedrijf in Den Haag gevestigd bent of juist niet we helpen je graag op weg bij de organisatie. We wensen je alvast een onvergetelijk bedrijfsuitje Den Haag toe. Kijk voor feestlocaties in de Haagse regio op feestlocaties Den Haag.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze