Bedrijfsuitje Spijkenisse

Ook voor de regio Heenvliet, Zuidvliet, Noord-Beijerland en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Spijkenisse

Op zoek naar een bedrijfsuitje Spijkenisse! Je zit op de goede plaats. Zoek je een plek om je bedrijfsuitje in Zuid-Holland luister bij te zetten? Dan raden wij graag Spijkenisse aan. Deze bijzondere stad in het mooie Zuid-Holland is een ware toevoeging en heeft ontzettend veel te bieden. Wij helpen je graag om leuke ideeën op te doen om zo’n bedrijfsuitje vorm te geven. Want hoeveel ideeën er ook zijn, er zal er altijd wel eentje zijn die het beste bij je past. Wij hebben vast een selectie voor je gemaakt, zodat je vervolgens kunt kiezen welke de juiste keuze voor jou is. Kijk daarom eens wat je van ons aanbod, voortgekomen uit ons netwerk. Liever een programma op maat? Laat via onderstaande opties je wensen en eisen achter zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden. Geen enkel probleem!

Top-10 bedrijfsuitjes in Spijkenisse

Goede daden bedrijfsuitje Spijkenisse (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Spijkenisse (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Spijkenisse, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Spijkenisse

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Spijkenisse of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bij de Soesterduinen, het strand van Hoek van Holland of op de Veluwe

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Tijdens deze bijzondere dropping wordt de klok vele jaren teruggezet. De Duitsers staan op het punt om ons land te bezetten. Gelukkig is jullie team er om het tij te keren. Lukt het jullie om de Enigma code te kraken? Hiervoor jullie wel samen moeten werken door ouderwets kaart te lezen, het vijandelijke gebied te verkennen en een winnende militaire strategie te bepalen. Zijn jullie klaar voor een onvergetelijk avontuur (optioneel met legertruck dropping, lasergamen en zelfs een introductie door echte Mariniers).  Wil je meer weten over dit avontuurlijke bedrijfsuitje niet ver van Spijkenisse, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Spijkenisse

Dit originele bedrijfsuitje in Spijkenisse of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitje in Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Spijkenisse

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Spijkenisse of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Spijkenisse

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Spijkenisse of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Spijkenisse

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Spijkenisse ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Spijkenisse

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Spijkenisse of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Spijkenisse, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Spijkenisse

Vier je bedrijfsuitje online en dus op extra veilige afstand.

Het is zwaar voor jullie, leiders van de moderne wereld.  Een wereldwijde crisis maakt de omstandigheden voor iedereen op de planeet en heel stuk zwaarder.  Gelukkig zijn jullie er om de crisis op te lossen.  Zijn jullie in staat om de vele hersenbrekende vraagstukken waar we allemaal voor staan het hoofd te bieden? Zorgen jullie ervoor dat de crisis voorbij gaat en het dagelijkse leven weer terugkeert naar het oude normaal? Dit originele online bedrijfsuitje wordt gepresenteerd door een echte quizmaster en gespeeld via zoom of een ander video programma. Wil je meer informatie over dit online Zoom around the world bedrijfsuitje in Spijkenisse of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Spijkenisse

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Spijkenisse, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Spijkenisse

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Spijkenisse of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Spijkenisse

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Spijkenisse of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Spijkenisse

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Spijeknisse, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Spijkenisse: onvergetelijk en bijzonder

Zit je met je bedrijf in Zuid-Holland? Daar ben je uiteraard niet de enige in: in de provincie is natuurlijk veel bedrijvigheid te vinden. En waar hard gewerkt wordt, zal op zijn tijd een leuk uitje ook wel fijn zijn. Kies daarom voor Spijkenisse. De naam betekent letterlijk “spitse neus”, omdat het als spits stuk langs de rivier ligt. Die ligging aan het water maakte de stad aantrekkelijk voor degenen die in de haven werkten, bijvoorbeeld in Rotterdam. Langzaamaan wordt Spijkenisse steeds groter en zijn er steeds meer mensen die de plaats ontdekken. Daardoor ging de stad zich steeds meer vernieuwen, waar het ook nog steeds mee bezig is. De stad was namelijk lange tijd moeilijk te bereiken, lag letterlijk op een eiland, maar de verbindingen werden steeds talrijker. Ook wordt er in Spijkenisse hard gewerkt om, na een periode gericht op groei, de stad ook steeds sfeervoller te maken. Zo langzamerhand wordt de stad dan ook steeds meer een bestemming voor bedrijfsuitjes. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Rotterdam aanbod. Voor teambuilding activiteiten en vrijgezellenfeesten verwijzen we je graag door naar teambuilding regio Rotterdam en vrijgezellenfeest Spijkenisse. Het totale aanbod bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitjes in Zuid-Holland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Vlaardingen, Westwijk, Maassluis en omgeving - Bedrijfsuitje Vlaardingen
Regio Ridderkerk, Alblasserdam, Kinderdijk en omgeving - Bedrijfsuitje Ridderkerk
Regio Schiedam, Pernis, Berkel en Rodenrijs en omgeving - Bedrijfsuitje Schiedam
Regio Hoek van Holland, Naaldwijk, Monster en omgeving - Bedrijfsuitje Hoek van Holland
Regio Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en omgeving - Bedrijfsuitje Capelle aan den IJssel

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE SPIJKENISSE EN OMGEVING
Wij bieden je graag een overzicht van de leuke ideeën die er in Spijkenisse en haar omgeving te vinden zijn. Het zijn uitjes die je van alles kunnen bieden, waardoor er voor elke doelgroep wel wat tussen zit. Nu is de vraag natuurlijk vooral wat voor uitje jou het meeste aanspreekt. Ga je met zijn allen een spannende outdoor activiteit ondernemen? Of houd je het liever binnenshuis, bijvoorbeeld met een workshop cocktail shaken, om maar wat te missen. Daarnaast zijn er nog wat kleinere plaatsen, zoals Heenvliet, Zuidvliet en aan de andere kant van het water Noord-Beijerland. Zoals je ziet zijn er dus niet alleen meerdere uitjes, maar ook meerdere plaatsen waar je heen kunt. Of wellicht ben je toch aangetrokken door de grote stad. In dat geval kun je natuurlijk ook Rotterdam opzoeken, een stad waar natuurlijk ook het nodige te zien en te doen is, onder andere met de haven en de Euromast. Bespaar daarom tijd en maak gebruik van ons ruime netwerk op het gebied van bedrijfsuitjes.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar