1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Zwijndrecht

ook voor Puttershoek en Hendrik Ido Ambacht

Gaat je voorkeur voor een vrijgezellenfeest uit naar Zwijndrecht? Dan bieden wij je graag een virtuele rondleiding door de uitjes die hier te vinden zijn. De stad wordt regelmatig bezocht: de rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede komen hier samen. Daarnaast hebben de mensen uit Zwijndrecht verschillende manieren gevonden om te leven. Waar het begon met visserij, zijn ook het delven van zout en het kweken van planten en bomen manieren waarop de mensen in de stad in hun levensonderhoud voorzien. Je kunt dus wel zeggen dat men hier erg flexibel is. Dat is ook de reden dat men hier erg zijn best doet om je in het beste bedrijfsuitje wat er mogelijk is te voorzien. Om die reden raden wij een uitje richting Zwijndrecht dan ook van harte aan. De soorten uitjes zijn, zoals je hieronder al kunt zien, erg gevarieerd. Omdat je natuurlijk wilt dat iedereen zich goed gaat vermaken tijdens een bedrijfsuitje in Zwijndrecht, zul je vast het uitje willen kiezen waar iedereen zich het meest mee gaat vermaken. Wanneer het een succes wordt, wordt je nog lang geroemd om je originele keuze. Wij brengen je dan ook graag op ideeën, waarna je zelf het leukste uitje kunt kiezen en je hele bedrijf kunt verrassen. Leef je daarom uit met alle keuzes die er zijn. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Zwijndrecht en teambuilding regio Dordrecht. Voor het totale overzicht bedrijfsuitjes kijk je op bedrijfsuitje Zuid-Holland.

Bedrijfsuitjes in Zwijndrecht en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Zwijndrecht of omgeving

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zwijndrecht, Puttershoek of Hendrik Ido Ambacht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Zwijndrecht, Puttershoek of Hendrik Ido Ambacht

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Zwijndrecht van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zwijndrecht of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Zwijndrecht

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Zwijndrecht, Puttershoek,Hendrik Ido Ambacht of omgeving. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Zwijndrecht, Puttershoek of Hendrik Ido Ambacht

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Zwijndrecht met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Zwijndrecht, Puttershoek of Hendrik Ido Ambacht. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Zwijndrecht of Hendrik Ido Ambacht

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zwijndrecht of Puttershoek? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Zwijndrecht

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Zwijndrecht. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en omgeving? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Zwijndrecht of Puttershoek

Bij dit personeelsuitje in Zwijndrecht of omgeving duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Zwijndrecht

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Zwijndrecht heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Zwijndrecht of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Zwijndrecht, Puttershoek of Hendrik Ido Ambacht

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Zwijndrecht of omgeving? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Zwijndrecht

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht in Zwijndrecht of omgeving. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Zwijndrecht en omgeving

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zwijndrecht, Puttershoek of Hendrik Ido Ambacht? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Zwijndrecht, Puttershoek of Hendrik Ido Ambacht

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Zwijndrecht en omgeving. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Dordrecht aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Zwijndrecht, Puttershoek of Hendrik Ido Ambacht? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Zwijndrecht en de rest van Nederland

Niet alleen Zwijndrecht, ook haar omgeving heeft je vast nog iets te bieden wat je nog niet gezien hebt. In Zwijndrecht zelf kun je genieten van een beeldentuin, waar de nodige kunst in de buitenlucht opgesteld staat. Ook wat dat betreft spreekt Zwijndrecht dan ook zeker een woordje mee. Wanneer je het even buiten de stad zoekt, kom je nog plaatsen tegen als bijvoorbeeld Hendrik Ido Ambacht. Of wat dacht je van een uitje in Puttershoek, aan de andere kant van de Oude Maas? Juist als je bedrijf in een grotere stad als bijvoorbeeld Rotterdam gevestigd is, kan het leuk zijn eens de omgeving te verkennen. Het kantoor en de stad heb je wellicht na een tijdje namelijk zien. Daarom zou een uitje in Zwijndrecht uitkomst kunnen bieden. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan is het goed dat je ons bent tegengekomen. Wij helpen je graag aan het beste uitje. Maar ook het ludiekste, het origineelste en het actiefste is zeker aan onze partners besteed. Maak daarom, gebruik van ons netwerk, geheel vrijblijvend. Voel je ook vooral vrij informatie te vragen als je benieuwd bent naar de inhoud van een uitje. Bekijk ook eens bedrijfsuitje Sliedrecht of bedrijfsuitje Barendrecht.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze