Bedrijfsuitje Zwijndrecht

Ook voor de regio Puttershoek, Hendrik Ido Ambacht en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Zwijndrecht

Gaat je voorkeur voor een vrijgezellenfeest uit naar Zwijndrecht? Dan bieden wij je graag een virtuele rondleiding door de uitjes die hier te vinden zijn. De stad Zwijndrecht ligt in de omgeving van Dordrecht en is net als deze grote stad omgeven met water. Dat geeft meteen een gezellige sfeer en mogelijkheden om in deze omgeving te genieten van een onvergetelijk bedrijfsuitje. Omdat je natuurlijk wilt dat iedereen zich goed gaat vermaken tijdens een bedrijfsuitje in Zwijndrecht, zul je vast het uitje willen kiezen waar iedereen zich het meest mee gaat vermaken. Wanneer het een succes wordt, wordt je nog lang geroemd om je originele keuze. Wij brengen je dan ook graag op ideeën, waarna je zelf het leukste uitje kunt kiezen en je hele bedrijf kunt verrassen.

Top-10 bedrijfsuitjes in Zwijndrecht

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Zwijndrecht

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Zwijndrecht of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Zwijndrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Zwijndrecht of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Zwijndrecht

Dit originele bedrijfsuitje in Zwijndrecht of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Zwijndrecht

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Zwijndrecht ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Zwijndrecht

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Zwijndrecht of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Zwijndrecht (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Zwijndrecht (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Zwijndrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape bedrijfsuitjes in Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Zwijndrecht

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Zwijndrecht of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Zwijndrecht

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Zwijndrecht of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Zwijndrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Zwijndrecht

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Zwijndrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Zwijndrecht

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Zwijndrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Zwijndrecht
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Zwijndrecht

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen Foodtruck bedrijfsfestival? op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Zwijndrecht of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Zwijndrecht: een natuurrijke omgeving!

De stad wordt regelmatig bezocht: de rivieren Noord, Oude Maas en Beneden-Merwede komen hier samen. Daarnaast hebben de mensen uit Zwijndrecht verschillende manieren gevonden om te leven. Waar het begon met visserij, zijn ook het delven van zout en het kweken van planten en bomen manieren waarop de mensen in de stad in hun levensonderhoud voorzien. Je kunt dus wel zeggen dat men hier erg flexibel is. Dat is ook de reden dat men hier erg zijn best doet om je in het beste bedrijfsuitje wat er mogelijk is te voorzien. Om die reden raden wij een uitje richting Zwijndrecht dan ook van harte aan. De soorten uitjes zijn, zoals je hieronder al kunt zien, erg gevarieerd. Leef je daarom uit met alle keuzes die er zijn.Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Dordrecht aanbod. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Zwijndrecht en teambuilding regio Dordrecht. Voor het totale overzicht bedrijfsuitjes kijk je op bedrijfsuitje Zuid-Holland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Oud-Giessen en omgeving - Bedrijfsuitje Sliedrecht
Regio Barendrecht, Heerjansdam of Rhoon en omgeving - Bedrijfsuitje Barendrecht

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ZWIJNDRECHT EN OMGEVING
Niet alleen Zwijndrecht, ook haar omgeving heeft je vast nog iets te bieden wat je nog niet gezien hebt. In Zwijndrecht zelf kun je genieten van een beeldentuin, waar de nodige kunst in de buitenlucht opgesteld staat. Ook wat dat betreft spreekt Zwijndrecht dan ook zeker een woordje mee. Ben je meer op zoek naar een landelijke omgeving? Wanneer je het even buiten de stad zoekt, kom je nog plaatsen tegen als bijvoorbeeld Hendrik Ido Ambacht. Of wat dacht je van een uitje in Puttershoek, aan de andere kant van de Oude Maas? Juist als je bedrijf in een grotere stad als bijvoorbeeld Rotterdam gevestigd is, kan het leuk zijn eens de omgeving te verkennen. Het kantoor en de stad heb je wellicht na een tijdje namelijk zien. Daarom zou een uitje in Zwijndrecht uitkomst kunnen bieden. Weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan is het goed dat je ons bent tegengekomen. Wij helpen je graag aan het beste uitje. Maar ook het ludiekste, het origineelste en het actiefste is zeker aan onze partners besteed. Maak daarom, geheel vrijblijvend, gebruik van ons netwerk. Voel je ook vooral vrij informatie te vragen als je benieuwd bent naar de inhoud van een uitje. Wij wensen je alvast een prachtig bedrijfsuitje toe!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar