Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Ook voor de regio Naaldwijk, 's Gravenzand, Monster en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Hoek van Holland

Ga je voor een leuk uitje in Hoek van Holland? Dan staan wij je met veel plezier bij met raad en daad. Hoek van Holland is een stad aan de kust, onder de rook van Rotterdam. Een prachtige plek aan de kust waar je een natuurlijk bedrijfsuitje kunt organiseren, maar uiteraard zijn er ook andere bedrijfsuitjes te organiseren. Wie zich liever vermaakt met een leuk themafeest of een iets uitbundigere gelegenheid, kan dit ook zeker vinden in deze Zuid-Hollandse plaats. Als je nog ideeën hiervoor nodig hebt, ben je op de juiste plaats terechtgekomen. Wij hebben door onze ervaring een ruim aanbod voor je kunnen selecteren, wat je hieronder terug kunt vinden. Bekijk daarom hier de verschillende opties in Hoek van Holland.

Top-10 bedrijfsuitjes in Hoek van Holland

City escape bedrijfsuitjes in Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitjes in Hoek van Holland

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Hoek van Holland of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Hoek van Holland

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Dit originele bedrijfsuitje in Hoek van Holland of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Hoek van Holland

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Hoek van Holland of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Hoek van Holland, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Hoek van Holland

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Hoek van Holland. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Hoek van Holland

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Hoek van Holland, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Hoek van Holland

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Hoek van Holland of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Hoek van Holland

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Hoek van Holland of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Hoek van Holland

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Hoek van Holland, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Hoek van Holland

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Hoek van Holland of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een bedrijfsuitje in het prachtige Hoek van Holland

Hoek van Holland begon als een zandplaat, waarna ter zuiden ervan de Nieuwe Waterweg ontstond, waar nog altijd veel schepen doorheen komen op hun weg naar Rotterdam, een van de grootste havens ter wereld. Daarnaast bezit Hoek van Holland natuurlijk haar eigen strand, waar alle soorten bezoekers terecht kunnen. Watersporters kunnen zich vermaken bij Slag rechtestaat, kitesurfers kunnen zich daar ook vermaken, waarna ook Slag Zeekant nog te vinden is, een mooi strand met allerlei voorzieningen. Of je nu dus grootse sportieve plannen hebt of gewoon een rustige, ontspannen dag aan het strand wilt, het kan allemaal in Hoek van Holland. Musea zijn er daarnaast ook voldoende, zodat ook degenen die liever indoor zich kunnen vermaken, met vooral veel scheepvaart gerelateerde musea. Voor teambuilding activiteiten (voor vergaderopties bekijk ook eens vergaderlocatie Gouda) en vrijgezellenfeesten verwijzen we je graag door naar teambuilding Hoek van Holland en vrijgezellenfeest Hoek van Holland. Het totale aanbod bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitjes in Zuid-Holland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Vlaardingen, Westwijk, Maassluis en omgeving - Bedrijfsuitje Vlaardingen
Regio Ridderkerk, Alblasserdam, Kinderdijk en omgeving - Bedrijfsuitje Ridderkerk
Regio Schiedam, Pernis, Berkel en Rodenrijs en omgeving - Bedrijfsuitje Schiedam
Regio Spijkenisse, Heenvliet, Noord-Beijerland en omgeving - Bedrijfsuitje Spijkenisse
Regio Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel en omgeving - Bedrijfsuitje Capelle aan den IJssel

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE HOEK VAN HOLLAND EN OMGEVING
Wie een mooi bedrijfsuitje in het uiterste Westen van Zuid-Holland zoekt, komt al snel bij Hoek van Holland uit. Deze veelzijdige stad biedt je vele mogelijkheden, ongetwijfeld eentje die past bij je wensen voor je bedrijfsuitje. In Hoek van Holland zie je de schepen binnenvaren, een teken dat er levendige handel plaatsvindt in de omgeving. Tijd voor rust en ontspanning is er echter ook, met een Europese wandelroute E9, die van Zuid-Portugal tot Hamburg gaat en door het gebied loopt. Ook de Volvo Ocean Race is er wel eens langsgekomen. Er zijn dan ook genoeg toeristen die Hoek van Holland en haar regio opzoeken. Het strand trekt natuurlijk meer dan genoeg mensen, maar ook zeehonden bevinden zich inmiddels bij Hoek van Holland, leuk om die eens van dichtbij te zien. De stad is ook nog altijd internationaal aangelegd: al meer dan 120 jaar is het mogelijk om naar Engeland te varen. Plaatsen in de omgeving die nog een bezoekje waard zijn, wanneer er wat tijd over is, zijn bijvoorbeeld Naaldwijk, ’s Gravenzande, Monster of Gouda. In de omgeving kun je dan ook genoeg plaatsen die je vermaak kunnen bieden, wanneer je wat tijd over hebt. Wij helpen je graag door de leukste en scherpst geprijsde uitjes aan te bieden, die je hier kunt vinden.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar