Bedrijfsuitje Meppel

Ook voor de regio Steenwijk, Nijeveen, Staphorst en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Meppel

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Meppel of omgeving. Al eraan uit dat je voor een leuk uitje in Meppel zult gaan? Doe dat dan niet voor je ons hebt geraadpleegd voor leuke tips op het gebied van bedrijfsuitjes. Wij geven je namelijk graag wat leuke ideeën, die je bedrijfsuitje tot het feest maken wat het is. Doordat wij door de jaren heen een ruim netwerk op het gebied van uitjes hebben ontwikkeld, kunnen we je daarnaast precies vertellen hoe je je in Meppel het best kunt vermaken, met het hele bedrijf, of slechts met een afdeling. Hoe dan ook zijn wij er graag voor je om je bij te staan met tips en adviezen. Dit alles ook nog eens geheel gratis en vrijblijvend. We nodigen je dan ook graag uit om hier gebruik van te maken. Dat kan dan ook op deze pagina. Laat je snel inspireren op onderstaande pagina. We wensen je alvast veel plezier toe.

Top-10 bedrijfsuitjes in Meppel

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Meppel
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Meppel

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Meppel of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Meppel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Meppel

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit originele bedrijfsuitje in Meppel of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Meppel
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Meppel

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Meppel. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Meppel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Meppel

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Meppel of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Meppel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Meppel
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Meppel

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Meppel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Meppel
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Meppel

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Meppel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Meppel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Meppel

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Meppel of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitjes in Meppel
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Meppel

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Meppel of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Meppel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Meppel

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Meppel of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Meppel
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Meppel

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Meppel ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Meppel, een stap in de nostalgie

De keuze op Meppel is niet zomaar gemaakt. Je bedrijf zit er, je woont er of wellicht is Meppel een perfecte uitvalsbasis voor dit jaar. In de stad zijn daarnaast veel pakhuizen te zien, wat de stad een mooie, ouderwetse aanblik geeft en het handelsverleden duidelijk laat zien. Liefhebbers van een mooie portie nostalgie kunnen zich ook tijdens het Fantasiafest, een jaarlijks terugkerend festival, zeker wel vermaken. Maar ook degenen die zin hebben in een bedrijfsuitje dat tot in de late uren vermaak biedt kunnen zich in Meppel zeker vermaken. Deze Drentse plaats heet je dan ook graag welkom, teneinde een leuk en origineel uitje te bieden. Een bedrijfsuitje koppelen aan een vergadering in de omgeving? Kijk ook eens naar een vergaderlocatie in Zwolle. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Meppel en teambuilding Overijssel. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio, vind je op bedrijfsuitje Overijssel.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Kampen, Dronten, IJsselmuiden, Genemuiden en omgeving - Bedrijfsuitje Kampen
Regio Assen, Hooghalen, Zuiderveld, Westerveld en omgeving - Bedrijfsuitje Assen
Regio Coevorden, Erica, Hardenberg, Dedemsvaart en omgeving - Bedrijfsuitje Coevorden
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork en omgeving - Bedrijfsuitje Hoogeveen
Regio Emmen, Klazienaveen, Barger-Oosterveld en omgeving - Bedrijfsuitje Emmen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE MEPPEL EN OMGEVING
Zie je Meppel en haar omgeving wel zitten? Wij ook wel! Vandaar dat we je graag vertellen wat hier allemaal te doen is. Drenthe, een provincie die door de nodige toeristen bezocht wordt om haar rustige, unieke karakter, biedt je namelijk meer dan voldoende vermaak. Naast Meppel zelf kun je voor een bedrijfsuitje naar Steenwijk of Nijeveen. Of wat dacht je van het traditionele Staphorst, gelegen in Overijssel? Ten westen van Meppel liggen daarnaast de nodige mooie meren, zoals de Belterwijde en de Beulakerwijde. Hier ligt een mooi natuurgebied omheen, waar je zeker ook eens even in rond kunt gaan kijken. Door de ligging vlakbij de grens met Overijssel kun je vele kanten op met je uitje in Meppel, zeker ook de goede. Wij wijzen je daarbij dan ook met veel plezier de weg in, met de tips die je hier rechts kunt bewonderen. Doe dit dan ook gerust en vraag ons om meer informatie als je dit wilt, wij zorgen dan dat die je zo snel mogelijk toekomt. Wij horen dan ook graag van je en helpen je graag met je bedrijfsuitje in Meppel en omgeving. Veel plezier toegewenst!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar