1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Meppel

ook voor Steenwijk, Nijeveen en Staphorst

Ga je voor een leuk uitje in Meppel? Doe dat dan niet voor je ons hebt geraadpleegd voor leuke tips op het gebied van bedrijfsuitjes. Wij geven je namelijk graag wat leuke ideeën, die je bedrijfsuitje tot het feest maken wat het is. In de stad zijn daarnaast veel pakhuizen te zien, wat de stad een mooie, ouderwetse aanblik geeft en het handelsverleden duidelijk laat zien. Liefhebbers van een mooie portie nostalgie kunnen zich ook tijdens het Fantasiafest, een jaarlijks terugkerend festival, zeker wel vermaken. Maar ook degenen die zin hebben in een bedrijfsuitje dat tot in de late uren vermaak biedt kunnen zich in Meppel zeker vermaken. Deze Drentse plaats heet je dan ook graag welkom, teneinde een leuk en origineel uitje te bieden. Doordat wij door de jaren heen een ruim netwerk op het gebied van uitjes hebben ontwikkeld, kunnen we je daarnaast precies vertellen hoe je je in Meppel het best kunt vermaken, met het hele bedrijf, of slechts met een afdeling. Hoe dan ook zijn wij er graag voor je om je bij te staan met tips en adviezen. Dit alles ook nog eens geheel gratis en vrijblijvend. We nodigen je dan ook graag uit om hier gebruik van te maken. Dat kan dan ook op deze pagina. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Meppel en teambuilding Overijssel. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio, vind je op bedrijfsuitje Overijssel.

Bedrijfsuitjes in Meppel en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Meppel

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Meppel van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Meppel. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Meppel

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Meppel met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Meppel. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Meppel, Steenwijk of Staphorst

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Meppel

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Meppel. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst

Bij dit personeelsuitje in Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Meppel

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Meppel heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Meppel

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Meppel, Nijeveen of Staphorst

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Meppel voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Meppel

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Meppel? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Meppel of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Zwolle aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Meppel, Steenwijk, Nijeveen of Staphorst of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Meppel, Steenwijk, Nijeveen, Staphorst en de rest van Nederland

Zie je Meppel en haar omgeving wel zitten? Wij ook wel! Vandaar dat we je graag vertellen wat hier allemaal te doen is. Drenthe, een provincie die door de nodige toeristen bezocht wordt om haar rustige, unieke karakter, biedt je namelijk meer dan voldoende vermaak. Naast Meppel zelf kun je voor een bedrijfsuitje naar Steenwijk of Nijeveen. Of wat dacht je van het traditionele Staphorst, gelegen in Overijssel? Ten westen van Meppel liggen daarnaast de nodige mooie meren, zoals de Belterwijde en de Beulakerwijde. Hier ligt een mooi natuurgebied omheen, waar je zeker ook eens even in rond kunt gaan kijken. Door de ligging vlakbij de grens met Overijssel kun je vele kanten op met je uitje in Meppel, zeker ook de goede. Wij wijzen je daarbij dan ook met veel plezier de weg in, met de tips die je hier rechts kunt bewonderen. Doe dit dan ook gerust en vraag ons om meer informatie als je dit wilt, wij zorgen dan dat die je zo snel mogelijk toekomt. Wij horen dan ook graag van je en helpen je graag met je bedrijfsuitje in Meppel en omgeving. Voor bedrijfsuitjes in de regio, kijk je op bedrijfsuitje Assen, bedrijfsuitje Emmen, bedrijfsuitje Coevorden, bedrijfsuitje Kampen en bedrijfsuitje Hoogeveen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze