1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Coevorden

Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart

Op zoek naar een plekje in de rustieke, Drentse omgeving voor een heerlijk ontspannen, rustgevend bedrijfsuitje? Dan ben je in Coevorden meer dan welkom. En ook als je juist besluit wat meer leven in de brouwerij te brengen, zit je in Coevorden zeker op je plek. Dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt in Coevorden. Niet voor niets heeft de NAVO een depot hier neergelegd: hier is men wel te vertrouwen. Wanneer je je bedrijfsuitje in Coevordse handen legt, is het dan ook te verwachten dat ze je vertrouwen nooit zullen schaden. Daarnaast heeft de stad een aantal mooie tradities die het in ere houdt, zoals het Zuidenveldfeest. Eerst stonden veekeuringen en het agrarische leven centraal, tegenwoordig zijn er ook de nodige praalwagens te vinden tijdens dit feest. Ook de handel in ganzen was vroeger levendig, wat nog steeds aandacht krijgt tijdens de ganzenmarkt. Het is net even wat anders dan het standaard bedrijfsleven en juist daarom wellicht een prettige afwisseling. Wanneer je het fijn vindt even het stadsleven te ontvluchten, zonder hierbij in the middle of nowhere terecht te komen, adviseren wij een bedrijfsuitje in Coevorden. Zoekende naar tips kun je ook altijd bij ons terecht. Wij bieden ze namelijk maar al te graag. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Coevorden en teambuilding Drenthe

Bedrijfsuitjes in Coevorden en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Coevorden

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Coevorden? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Coevorden

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Coevorden van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Coevorden

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Coevorden

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Coevorden. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Coevorden

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Coevorden

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Coevorden? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Coevorden

Bij dit personeelsuitje in Coevorden duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Coevorden

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Coevorden heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Coevorden of omgeving

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Coevorden voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Coevorden

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje in Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Coevorden

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Coevorden

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Coevorden of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Coevorden, Erica, Hardenberg of Dedemsvaart of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Coevorden en de rest van Nederland

Zoek je in Coevorden en haar omliggende plaatsen naar een leuk verzetje? Het kan een mooie opzet zijn voor een leuk weekend weg met het hele bedrijf. Aangezien Drenthe voor velen namelijk een provincie is die redelijk ver weg is en er meer dan genoeg te zien is, is een dag wellicht niet genoeg. Het kan dan ook erg leuk zijn een bedrijfsuitje te combineren met een overnachting, zodat je optimaal van de omgeving kunt genieten. Dit natuurlijk pas wanneer je een leuk uitje met zijn allen hebt ervaren. Redenen voor zo’n uitje zijn er meer dan voldoende. Wellicht wil je de teamband wat hechter maken. Wat is daar beter voor geschikt dan Drenthe, met plaatsen als Erica, maar net buiten de provincie plaatsen als Hardenberg en Dedemsvaart. Hoe dan ook, er is voor een bedrijfsuitje voldoende plek in Coevorden, maar ook in de omliggende plaatsen. We geven je dan ook graag wat tips, met leuke, ludieke, ontspannende en originele uitjes. Wat je ook wilt en hoe je het ook wilt, wij bieden je graag de inspiratie die je nodig hebt om een uitje in Coevorden tot een goed einde te brengen. Voor bedrijfsuitjes in de regio, kijk je op bedrijfsuitje Meppel, bedrijfsuitje Assen, bedrijfsuitje Emmen,  bedrijfsuitje Kampen en bedrijfsuitje Hoogeveen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze