Bedrijfsuitje Assen

Ook voor de regio Hooghalen, Zuiderveld, Westerveld en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Assen

Bijna iedereen in Nederland is wel bekend met de stad Assen. Wellicht zegt het jongeren niets maar Assen is uiteraard ook de stad van de TT. Maar Assen heeft nog veel meer te bieden. Is Assen voor jou de aangewezen plaats om er eens lekker tussenuit te gaan met je personeel? Dan kun je bij ons terecht voor verschillende leuke ideeën. We helpen je namelijk op weg bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje in Assen of omgeving. Met een divers aanbod in verschillende categorieën is er voor ieder wel iets te vinden wat passend is. Interesse in een mogelijke optie? Vraag vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren.

Top-10 bedrijfsuitjes in Assen

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Assen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Assen

Dit originele bedrijfsuitje in Assen of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€71 p.p.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Assen

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Tijdens deze Wie is de Chef kookworkshop game gaan jullie aan de slag in teams om aan de hand van een aantal ingrediënten een culinaire verrassing te bereiden. De chef is uiteindelijk degene die bepaalt welk kookteam de opdracht het beste heeft uitgevoerd. Alle kookmaterialen liggen voor jullie klaar evenals de ingrediënten in de geheimzinnige Black Box. Dit culinaire bedrijfsuitje zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een leuke en lekkere middag met een teambuilding effect. Wil je meer weten over dit kookworkshop game personeelsuitje in Assen? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Assen

Inclusief heerlijk diner

Ook zo een fan van de populaire escape rooms? Lijkt het je ook wat om tijdens het oplossen van de complexe raadsels te kunnen genieten van de buitenlucht en na afloop te genieten van een lekker diner? Dan is deze Outdoor escape room de uitkomst voor een samenwerkingsgericht personeelsuitje voor jou en je collega’s! Gecombineerd met een heerlijk diner voorafgaand of na afloop. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt direct uitgebreide informatie over het Outdoor escape room bedrijfsuitje in Assen.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Assen

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Assen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Assen (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Assen (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Assen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Op jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Assen

Inclusief heerlijk diner

Werk optimaal samen met als doel de heilige graal te vinden! Denk je dat het jou en je team lukt dit grote mysterie op te lossen? Tijdens dit spannende bedrijfsuitje ga je op zoektocht, los je raadsels en puzzels op en leer je de stad van een geheel andere kant kennen. Elke tip of aanknopingspunt kan immers een stap dichterbij zijn. Na afloop genieten jullie samen met alle collega’s van een heerlijk diner. Denk jij dat je de heilige graal gevonden gaat krijgen? Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Assen? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

Personeelsuitje workshop bonbons maken met diner in Assen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Personeelsuitje workshop bonbons maken met diner in Assen

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Het is hoog tijd om jullie team te voorzien van een extra dosis van het gelukshormoon dopamine. En hoe kan dan beter dan door gebruik te maken van dopamine verhogende chocolade. Tijdens een bonbon workshop leren jullie zelf de heerlijkste bonbons te maken, waarvan jullie het resultaat natuurlijk mee naar huis kunnen nemen als trofee. Verder gaan jullie natuurlijk veel proeven en genieten jullie vooraf of na afloop van de workshop van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit bonbon personeelsuitje in Assen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Assen

Inclusief heerlijk diner

Beeld je de volgende situatie eens in. Het hele team is hard aan het werk, totdat er opeens een belangrijk bericht in jullie mailbox belandt. Een geheimzinnig groep heeft de directeur ontvoerd. Jullie verzamelen je in een restaurant in de stad van jullie voorkeur, waarbij jullie zullen genieten van een drankje en een hapje. Vervolgens start dit bijzondere actiespel en maken jullie daarbij gebruik van diverse communicatiemiddelen om er zo voor te zorgen dat de directeur aan kan sluiten bij het heerlijke 3-gangendiner dat plaats zal vinden na afloop van het spel. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Assen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Assen
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Assen

Inclusief heerlijk diner

Het is de schrik van elke burgemeester, namelijk dat er een grote bom ontploft midden in het centrum van de stad. Gelukkig is er een speciaal team aanwezig dat in staat zou moeten zijn om een totale ramp te kunnen voorkomen met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie.  Dat team, je had het waarschijnlijk al geraden, wordt gevormd door jou en je collega´s.  Tijdens dit explosieve bedrijfsuitje laten jullie zien hoe goed jullie zijn in het werken onder hoge druk. Na afloop van het bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit spannende Virtual Reality bedrijfsuitje in Assen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper tour bedrijfsuitje Assen
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Assen

Inclusief 3-GANGEN DINER, 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering

Hoe lekker is het wel niet in na al het binnen zitten en thuiswerken van de afgelopen maanden even heerlijk te kunnen genieten van de buitenlucht tijdens een leuk bedrijfsuitje met je collega's die je zo weinig hebt gezien de afgelopen tijd. Uiteraard dient het bedrijfsorganisatie wel corona-proof te zijn.  Wat dachten jullie dan van een leuke E-chopper tour samen met elkaar? Hierbij rijden jullie elk op jullie eigen E-chopper (elektroscooter die wat weg heeft van een Harley Davidson motor). Inbegrepen zijn instructeur, verzekering en flesje drinken voor onderweg. Wil je meer informatie over dit E-chopper tour bedrijfsuitje in Assen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Assen
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Assen

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Bij dit enerverende bedrijfsuitje gaan jullie op jacht naar een levensgevaarlijke gangster. Deze crimineel houdt zich ergens in Europa verborgen. Aan jullie de taak om uit te vinden waar dit precies is, voordat het natuurlijk te laat is. Aan de hand van diverse opdrachten zouden jullie als team in staat moeten zijn om de opdracht te volbrengen...., of toch misschien niet?! Deze leuke teambuilding activiteit in Assen is inclusief een welkomstdrankje en 3-gangen diner. Wil je meer weten over dit spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Assen

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Assen gaat u op jacht naar een wel heel bijzonder object: een gestolen Rembrandt. Natuurlijk mag zo´n meesterwerk niet verloren gaan in de onderwereld en met behulp van de politie gaan jullie op jacht naar deze onbetaalbare kunstschat. Tijdens deze spannende tocht zien jullie veel van de belangrijkste trekpleisters van de stad Assen. Het bedrijfsuitje gaat van start onder het genot van een welkomstdrankje en een bittergarnituur. Inbegrepen zijn verder ook begeleiding door instructeurs, prijsuitreiking met een lekker drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje duiken in Assen
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Bedrijfsuitje duiken in Assen

O.a. inc. een 3-gangen diner

Hebben jij en je collega´s altijd al eens willen duiken. Maar is het er nog nooit van gekomen? Of ben je al een gevorderde duiker of heb je reeds eerder gedoken en was het juist zo leuk dat je het duikvirus over wilt brengen aan de baas en de andere teamgenoten? Uiteraard staat veiligheid voorop. Deze duikworkshop wordt dan ook gegeven door gediplomeerde PADI duikinstructeurs. Na afloop van de workshop ontvang je behalve een certificaat ook foto´s waarop je duikprestaties worden weergegeven. Inbegrepen zijn verder ook koffie met gebak en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje in Assen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Assen

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Assen of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Assen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Assen
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Assen

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Assen ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Assen

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje geniet van je van de sfeervolle ambiance van één van de leukste kroegen van de stad. Hierbij ga je de strijd aan met je collega’s. Van sjoel- tot dartcompetitie, of een wedstrijd tappen, diverse “kroegensporten” komen aan bod. en vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner (inclusief)). Wil je meer informatie over dit sportieve bedrijfsuitje in Assen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Assen

Inclusief heerlijk diner

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Na een lekker welkomstdrankje en hapje, zal de instructeur jullie bekend maken met de regels van het spel. Hierna gaan jullie op pad om een aantal leuke opdrachten uit te voeren. Na afloop wordt het spelverloop doorgesproken onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Wil je meer informatie over dit verraderlijke bedrijfsuitje in Assen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als personeelsuitje in Assen
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als personeelsuitje in Assen

Inclusief heerlijk diner

Je hebt vast de Da Vinci Code gezien. En dan herinner je je vast wel het moment dat de hoofdrolspeler een cryptex raadsel weet te ontrafelen. Dat is precies wat jullie ook gaan doen. Een hapje en een drankje en dan plots een complexe crytex. Wat volgt zijn een aantal raadselachtige opdrachten waarbij jullie alle zeilen bij zullen moeten zetten. En om de opdrachten te kunnen vervullen, zullen jullie het centrum van de stad moeten doorkruisen langs diverse trekpleisters en betekenisvolle plekken. Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Assen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Assen, een bijzonder decor voor je bedrijfsuitje

Het landschap waar Assen in ligt noemt men een Esdorpenlandschap. Dat houdt in dat het op een zandgrond gebouwd wordt, wat in Drenthe meer het geval is. Daarnaast is Assen een stad die de nodige bezienswaardigheden bevat. Wie aan het Witte Huis denkt, zal waarschijnlijk aan Washington denken, maar ook Assen heeft een gebouw dat het Witte Huis is. Wanneer je verder benieuwd bent naar de geschiedenis van Drenthe, is het Drents Museum natuurlijk een aanrader. Zo is hier het meisje van Yde tentoongesteld en kun je een schilderij van Vincent van Gogh bewonderen. In de stad is, voor de sportief aangelegde, natuurlijk ook het circuit te vinden waar de TT gehouden wordt. Het geeft de diversiteit van Drenthe aan, van een heerlijke rust tot aan ronkende motoren, beiden tref je het in de provincie aan. Ook in ons aanbod zul je zien dat er verschillende bedrijfsuitjes mogelijk zijn in de stad. Vergadering in de regio? Bekijk vergaderlocaties in Groningen. Ben je benieuwd wat de hoofdstad van Drenthe je nu precies te bieden heeft? Kijk dan eens op deze pagina, naar het ruime aantal tips dat ons netwerk ter beschikking stelt. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Assen en teambuilding Assen.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Meppel, Steenwijk, Nijeveen en Staphorst en omgeving - Bedrijfsuitje Meppel
Regio Emmen, Klazienaveen, Barger-Oosterveld en omgeving - Bedrijfsuitje Emmen
Regio Coevorden, Erica, Hardenberg, Dedemsvaart en omgeving - Bedrijfsuitje Coevorden
Regio Kampen, Dronten, IJsselmuiden, Genemuiden en omgeving - Bedrijfsuitje Kampen
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork en omgeving - Bedrijfsuitje Hoogeveen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ASSEN EN OMGEVING
Wie zich voor een bedrijfsuitje in Assen bevindt, zou welhaast vergeten dat er ook nog voldoende andere plaatsen in de omgeving zijn die je een leuke dag kunnen bieden. Want hoewel Assen inmiddels iets meer dan 200 jaar de hoofdstad van Drenthe is, zijn er ook nog andere plaatsen die je bedrijfsuitje graag vormgeven. Een plaats met de illustere naam Nooitgedacht bijvoorbeeld, alleen om de plaatsnaam zou je het al een bezoek brengen. Ook Hooghalen, Zuiderveld en Westerveld zijn dorpen in de omgeving die je ook eens zou kunnen bezoeken om van de authentieke Drentse sfeer te proeven. In Assen zelf is er nog het beeld van Bartje Bartels, die door zijn kenmerkende koppigheid symbool staat voor een typische Drent. Wanneer je zelf een bedrijf hebt, zul je erkennen dat een gezonde dosis koppigheid noodzaak is om ver te komen. Wanneer dit eenmaal gelukt is, is het natuurlijk een mooi idee om dit te vieren met een leuk bedrijfsuitje in Assen en omgeving. Zowel over precieze plaatsen als over de uitjes die je kunt ondernemen doen we je graag suggesties. Kijk daarom eens wat we allemaal te bieden hebben om te zien of er iets voor je tussen zit.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar