1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Assen

ook voor regio Hooghalen, Zuiderveld, Westerveld of omgeving

Is Assen voor jou de aangewezen plaats om er eens lekker tussenuit te gaan met je personeel? Dan kun je bij ons terecht voor verschillende leuke ideeën. Het landschap waar Assen in ligt noemt men een Esdorpenlandschap. Dat houdt in dat het op een zandgrond gebouwd wordt, wat in Drenthe meer het geval is. Daarnaast is Assen een stad die de nodige bezienswaardigheden bevat. Wie aan het Witte Huis denkt, zal waarschijnlijk aan Washington denken, maar ook Assen heeft een gebouw dat het Witte Huis is. Wanneer je verder benieuwd bent naar de geschiedenis van Drenthe, is het Drents Museum natuurlijk een aanrader. Zo is hier het meisje van Yde tentoongesteld en kun je een schilderij van Vincent van Gogh bewonderen. In de stad is, voor de sportief aangelegden, natuurlijk ook het circuit te vinden waar de TT gehouden wordt. Het geeft de diversiteit van Drenthe aan, van een heerlijke rust tot aan ronkende motoren, beiden tref je het in de provincie aan. Ook in ons aanbod zul je zien dat er verschillende bedrijfsuitjes mogelijk zijn in de stad. Ben je benieuwd wat de hoofdstad van Drenthe je nu precies te bieden heeft? Kijk dan eens hieronder, naar het ruime aantal tips dat ons netwerk ter beschikking stelt. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Assen en teambuilding Assen.

Bedrijfsuitjes in Assen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Assen, Hooghalen of omgeving

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Assen, Hooghalen, Zuiderveld, Westerveld of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Assen, Westerveld of omgeving

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Assen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Assen of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Assen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Assen, Hooghalen, Zuiderveld, Westerveld of omgeving. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Assen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Assen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Assen, Hooghalen, Zuiderveld, Westerveld of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Assen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Assen, Hooghalen, Zuiderveld, Westerveld of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Assen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Assen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Assen, Westerveld, Zuiderveld of omgeving? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Assen of omgeving

Bij dit personeelsuitje in Assen of omgeving duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Assen

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Assen of omgeving heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Westerveld, Hooghalen, Zuiderveld of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Assen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Assen of omgeving? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Assen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht in Assen of omgeving. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Assen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Assen, Hooghalen, Westerveld of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Assen, Zuiderveld, Westerveld, Hooghalen etc.

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Assen of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Groningen aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Assen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Assen en de rest van Nederland

Wie zich voor een bedrijfsuitje in Assen bevindt, zou welhaast vergeten dat er ook nog voldoende andere plaatsen in de omgeving zijn die je een leuke dag kunnen bieden. Want hoewel Assen inmiddels iets meer dan 200 jaar de hoofdstad van Drenthe is, zijn er ook nog andere plaatsen die je bedrijfsuitje graag vormgeven. Een plaats met de illustere naam Nooitgedacht bijvoorbeeld, alleen om de plaatsnaam zou je het al een bezoek brengen. Ook Hooghalen, Zuiderveld en Westerveld zijn dorpen in de omgeving die je ook eens zou kunnen bezoeken om van de authentieke Drentse sfeer te proeven. In Assen zelf is er nog het beeld van Bartje Bartels, die door zijn kenmerkende koppigheid symbool staat voor een typische Drent. Wanneer je zelf een bedrijf hebt, zul je erkennen dat een gezonde dosis koppigheid noodzaak is om ver te komen. Wanneer dit eenmaal gelukt is, is het natuurlijk een mooi idee om dit te vieren met een leuk bedrijfsuitje in Assen en omgeving. Zowel over precieze plaatsen als over de uitjes die je kunt ondernemen doen we je graag suggesties. Kijk daarom eens wat we allemaal te bieden hebben om te zien of er iets voor je tussen zit. Voor bedrijfsuitjes in de regio, kijk je op bedrijfsuitje Meppel, bedrijfsuitje Emmen, bedrijfsuitje Coevorden, bedrijfsuitje Kampen en bedrijfsuitje Hoogeveen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze