1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Hoogeveen

ook voor Beilen en Westerbork

Zoek je Hoogeveen op voor je volgende bedrijfsuitje? Dan bieden wij je graag wat leuke ideeën. Vanuit de omgeving komen veel mensen richting Hoogeveen, omdat er een ruim aantal winkels te vinden is, zeldzaam in de rustige, landelijke omgeving van Drenthe. Iemand die de schoonheid van Hoogeveen inzag was Vincent van Gogh, getuige het huisje wat er te vinden is waar de schilder een tijdje verbleef. Ook de Cascaderun, die jaarlijks wordt gehouden, haalt vanuit de omgeving de nodige mensen naar Hoogeveen toe. Het geeft aan dat ook de sportievelingen onder jullie zeker hun hart op kunnen halen, wanneer zij een bedrijfsuitje organiseren. Om je daar eens goed bij te helpen, hebben wij de omgeving al eens uitgekamd, om hier de beste activiteiten en uitjes te kunnen vinden. Nu we er vertrouwen in hebben dat we deze hebben aangetroffen, bieden we je met plezier de opties uit ons netwerk aan. Het zijn er vast voldoende: niet voor niet verwerken we jaarlijks meer dan 60.000 aanvragen in Nederland, Duitsland en België. Een aanbod door het hele land zal hier zeker bij helpen. Het is de reden dat we, ook in Hoogeveen, je graag van dienst zijn met leuke ideeën voor inspirerende uitjes. Kijk daarom eens wat je van het aanbod vindt, wij staan voor je klaar als je er nog vragen over hebt. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Hoogeveen en teambuilding Drenthe.

Bedrijfsuitjes in Hoogeveen, Beilen, Westerbork en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Hoogeveen, Beilen en Westerbork

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hoogeveen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Hoogeveen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Hoogeveen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hoogeveen, Beilen of Westerbork? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Hoogeveen, Beilen en Westerbork

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Hoogeveen, Beilen of Westerbork. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Hoogeveen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Hoogeveen, Beilen of Westerbork met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Hoogeveen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Hoogeveen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hoogeveen, Beilen of Westerbork? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Hoogeveen, Beilen en Westerbork

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Hoogeveen, Beilen of Westerbork. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Hoogeveen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Hoogeveen

Bij dit personeelsuitje in Hoogeveen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Hoogeveen, Beilen en Westerbork

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Hoogeveen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Hoogeveen, Beilen of Westerbork? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Hoogeveen of omgeving

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Hoogeveen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Hoogeveen, Beilen en Westerbork

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje in Hoogeveen, Beilen of Westerbork voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Hoogeveen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Hoogeveen, Beilen of Westerbork? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Hoogeveen of omgeving

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Hoogeveen of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Groningen of Zwolle aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Hoogeveen of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Hoogeveen en de rest van Nederland

Wanneer je in het Drentse land bent, is het bezoeken van een plaats, zoals Hoogeveen, wellicht niet genoeg. Uiteraard is er wel het nodige te doen in Hoogeveen, zoals bijvoorbeeld de Pulledagen, die te vergelijken is met de vrijmarkt. Ook kunnen liefhebbers van de hardere muziek terecht bij het Occultfest. Daarnaast is een aantal monumenten te vinden, zoals het Huis met Duivengaten. Zoek je het toch liever in de andere plaatsen die de provincie rijk is? Denk dan aan Beilen, of Westerbork, waar het indrukwekkende kamp uit de Tweede Wereldoorlog te vinden is. Natuurlijk is de natuur ook meer dan goed vertegenwoordig, met name in het Dwingelerveld. Nu je weet welke plaatsen er in de omgeving liggen, zul je vooral eens benieuwd zijn naar de mogelijkheden op het gebied van uitjes. Van leerzaam tot ludiek en van sportief tot heerlijk ontspannen, het kan allemaal in de omgeving van Hoogeveen. Laat ons daarom eens weten hoe je je uitje voor je ziet, wij helpen graag om het werkelijkheid te maken, in samenwerking met ons ruime feestnetwerk. Voor bedrijfsuitjes in de regio, kijk je op bedrijfsuitje Meppel, bedrijfsuitje Assen, bedrijfsuitje Emmen, bedrijfsuitje Coevorden en bedrijfsuitje Kampen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze