Bedrijfsuitje Hoogeveen

Ook voor de regio Beilen, Westerbork en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Hoogeveen

Zoek je Hoogeveen op voor je volgende bedrijfsuitje? Dan bieden wij je graag wat leuke ideeën. Deze leuke en veelzijdige stad in het zuiden van de provincie levert je vele mogelijkheden om je bedrijfsuitje tot een onvergetelijke dag te maken. Om je daar eens goed bij te helpen, hebben wij de omgeving al eens uitgekamd, om hier de beste activiteiten en uitjes te kunnen vinden. Nu we er vertrouwen in hebben dat we deze hebben aangetroffen, bieden we je met plezier de opties uit ons netwerk aan. Het zijn er vast voldoende: niet voor niet verwerken we jaarlijks meer dan 60.000 aanvragen in Nederland, Duitsland en België. Een aanbod door het hele land zal hier zeker bij helpen. Het is de reden dat we, ook in Hoogeveen, je graag van dienst zijn met leuke ideeën voor inspirerende uitjes. Kijk daarom eens wat je van het aanbod vindt, wij staan voor je klaar als je er nog vragen over hebt.

Top-10 bedrijfsuitjes in Hoogeveen

City escape bedrijfsuitjes in Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Hoogeveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Hoogeveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Hoogeveen

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit originele bedrijfsuitje in Hoogeveen of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Hoogeveen

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Hoogeveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Hoogeveen

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Hoogeveen. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Hoogeveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Hoogeveen of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Hoogeveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Hoogeveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Hoogeveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Hoogeveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Hoogeveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Hoogeveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Hoogeveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Hoogeveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Hoogeveen of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Hoogeveen
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Hoogeveen

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Hoogeveen ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Hoogeveen, een magische combinatie

Wanneer je in het Drentse land bent, is het bezoeken van een plaats, zoals Hoogeveen, wellicht niet genoeg. Misschien wil je wel je bedrijfsuitje in Hoogeveen vieren en ben je nog aan het uitzoeken wat nu precies je doel van dit uitje is. Liever no verder in de regio kijken? Bekijk dan ook eens een vergaderlocatie in Groningen. Uiteraard is er wel het nodige te doen in Hoogeveen, zoals bijvoorbeeld de Pulledagen, die te vergelijken is met de vrijmarkt. Ook kunnen liefhebbers van de hardere muziek terecht bij het Occultfest. Daarnaast is een aantal monumenten te vinden, zoals het Huis met Duivengaten. Vanuit de omgeving komen veel mensen richting Hoogeveen, omdat er een ruim aantal winkels te vinden is, zeldzaam in de rustige, landelijke omgeving van Drenthe. Iemand die de schoonheid van Hoogeveen inzag was Vincent van Gogh, getuige het huisje wat er te vinden is waar de schilder een tijdje verbleef. Ook de Cascaderun, die jaarlijks wordt gehouden, haalt vanuit de omgeving de nodige mensen naar Hoogeveen toe. Het geeft aan dat ook de sportievelingen onder jullie zeker hun hart op kunnen halen, wanneer zij een bedrijfsuitje organiseren. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Hoogeveen en teambuilding Drenthe. Wat het ook wordt, wij wensen je alvast heel veel plezier toe!

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Meppel, Steenwijk, Nijeveen en Staphorst en omgeving - Bedrijfsuitje Meppel
Regio Assen, Hooghalen, Zuiderveld, Westerveld en omgeving - Bedrijfsuitje Assen
Regio Coevorden, Erica, Hardenberg, Dedemsvaart en omgeving - Bedrijfsuitje Coevorden
Regio Kampen, Dronten, IJsselmuiden, Genemuiden en omgeving - Bedrijfsuitje Kampen
Regio Emmen, Klazienaveen, Barger-Oosterveld en omgeving - Bedrijfsuitje Emmen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE HOOGEVEEN EN OMGEVING
Zoek je het toch liever in de andere plaatsen die de provincie rijk is? Denk dan aan Beilen, of Westerbork, waar het indrukwekkende kamp uit de Tweede Wereldoorlog te vinden is. Natuurlijk is de natuur ook meer dan goed vertegenwoordigd, met name in het Dwingelerveld. Nu je weet welke plaatsen er in de omgeving liggen, zul je vooral eens benieuwd zijn naar de mogelijkheden op het gebied van uitjes. Van leerzaam tot ludiek en van sportief tot heerlijk ontspannen, het kan allemaal in de omgeving van Hoogeveen. Laat ons daarom eens weten hoe je je uitje voor je ziet, wij helpen graag om het werkelijkheid te maken, in samenwerking met ons ruime feestnetwerk.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar