1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Emmen

ook voor regio Emmen, Klazienaveen, Oosterhesselen, Barger-Oosterveld en omstreken

Ga je voor een bedrijfsuitje in het mooie Drentse landschap? Dan is Emmen een mooie bestemming. Mede door haar open, natuurvriendelijke bouw wordt de stad ook wel de Vlinderstad genoemd. Vandaar dat het een leuk idee is om je bedrijfsuitje in Emmen te vieren, aangezien de vlinder toch symbool staat voor ontwikkeling. Begonnen als rups, misschien zie je wel een vergelijking met je eigen bedrijf. Dat natuur hoog in het vaandel staat wordt wel duidelijk wanneer je hoort dat de Hondsrug, het landschap waar de stad zich bevindt, een officieel UNESCO-Geopark is. Dat houdt in dat het geologisch van grote waarde is. Het is de enige plek in Nederland met die status. Het is slechts een van de redenen om voor Emmen te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook 10 hunebedden te vinden in de stad zelf. Gaat je voorkeur voor je bedrijfsuitje uit naar een stad die haar omgeving graag intact houdt en je daarnaast met veel plezier verwelkomt voor een leuk uitje met het hele bedrijf, of de hele afdeling? Dan kun je hieronder zien wat Emmen je allemaal te bieden heeft op het gebied van bedrijfsuitjes. Rondkijken in de omgeving is daarnaast een fijne optie, waardoor het lang zal duren voor je uitgekeken bent tijdens je bedrijfsuitje in Emmen. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Emmen en teambuilding Emmen. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio, vind je op bedrijfsuitje Overijssel.

Bedrijfsuitjes in Emmen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Emmen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Emmen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Emmen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Emmen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Emmen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Emmen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Emmen. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Emmen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Emmen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Emmen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Emmen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Emmen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Emmen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Emmen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Emmen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Emmen

Bij dit personeelsuitje in Emmen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Emmen

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Emmen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Emmen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Emmen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Emmen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Emmen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Emmen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Emmen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Emmen? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Emmen

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Emmen of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Emmen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Emmen en de rest van Nederland

Een bedrijfsuitje, er zijn vele redenen voor te bedenken. Wellicht wil je je personeel eens belonen voor al het harde werk wat ze doen. Of wie weet heb je net een nieuw team en wil je dat men eens kennis maakt met elkaar. Hoe dan ook, een bedrijfsuitje in Emmen kan het feest worden waar iedereen zo naar uitkijkt. In Emmen zijn er allerlei bezienswaardigheden, zowel gebouwen als natuurgebieden. Kies jij het Noorden van Nederland, nog specifieker Drenthe, voor je bedrijfsuitje? Dan staan wij je graag bij met leuke tips om het bedrijfsuitje zo memorabel mogelijk te maken. Tegelijkertijd maken wij het je graag zo makkelijk mogelijk: je kunt, wanneer je wilt, de opties doorlopen en als je iets leuks tegenkomt gratis en vrijblijvend meer informatie aanvragen. Je zit nergens aan vast, het maken van een goede keuze kan natuurlijk alleen als je alle informatie op een rijtje hebt staan. Bekijk ook eens onze bedrijfsuitje Coevorden of bedrijfsuitje Hoogeveen pagina. Wij zien het als missie je te inspireren en aan het perfecte bedrijfsuitje te helpen. Vervolgens ligt de bal bij jou en kun je zelf je keuze maken. Niet alleen in Emmen zelf, ook in plaatsen in de omgeving als Klazienaveen, Oosterhesselen, Klijndijk en Barger-Oosterveld. Kijk daarom eens naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Emmen en omgeving. Voor bedrijfsuitjes in de regio, kijk je op bedrijfsuitje Meppel, bedrijfsuitje Assen en bedrijfsuitje Kampen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze