Bedrijfsuitje Emmen

Ook voor de regio Klazienaveen, Oosterhesselen, Barger-Oosterveld en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Emmen

Ga je voor een bedrijfsuitje in het mooie Drentse landschap? Dan is Emmen een mooie bestemming. Emmen is een mooie stad met heel veel verschillende mogelijkheden, waardoor hij ongetwijfeld geschikt is voor jouw bedrijfsuitje! Gaat je voorkeur voor je bedrijfsuitje uit naar een stad die haar omgeving graag intact houdt en je daarnaast met veel plezier verwelkomt voor een leuk uitje met het hele bedrijf, of de hele afdeling? Dan kun je hieronder zien wat Emmen je allemaal te bieden heeft op het gebied van bedrijfsuitjes. Rondkijken in de omgeving is daarnaast een fijne optie, waardoor het lang zal duren voor je uitgekeken bent tijdens je bedrijfsuitje in Emmen. Wij wensen je alvast een leuk en origineel bedrijfsuitje toe!

Top-10 bedrijfsuitjes in Emmen

City escape bedrijfsuitjes in Emmen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Emmen

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Emmen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Emmen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Emmen

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Emmen of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Emmen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Emmen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Emmen

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Emmen. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Emmen
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Emmen

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Emmen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Emmen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Emmen

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Dit originele bedrijfsuitje in Emmen of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Emmen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Emmen

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Emmen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Emmen
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Emmen

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Emmen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Emmen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Emmen

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Emmen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Emmen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Emmen

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Emmen of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Emmen in de vlinderstad van Nederland

Mede door haar open, natuurvriendelijke bouw wordt de stad ook wel de Vlinderstad genoemd. Vandaar dat het een leuk idee is om je bedrijfsuitje in Emmen te vieren, aangezien de vlinder toch symbool staat voor ontwikkeling. Begonnen als rups, misschien zie je wel een vergelijking met je eigen bedrijf. Dat natuur hoog in het vaandel staat wordt wel duidelijk wanneer je hoort dat de Hondsrug, het landschap waar de stad zich bevindt, een officieel UNESCO-Geopark is. Dat houdt in dat het geologisch van grote waarde is. Het is de enige plek in Nederland met die status. Het is slechts een van de redenen om voor Emmen te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook 10 hunebedden te vinden in de stad zelf. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Emmen en teambuilding Emmen. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio, vind je op bedrijfsuitje Overijssel.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Meppel, Steenwijk, Nijeveen en Staphorst en omgeving - Bedrijfsuitje Meppel
Regio Assen, Hooghalen, Zuiderveld, Westerveld en omgeving - Bedrijfsuitje Assen
Regio Coevorden, Erica, Hardenberg, Dedemsvaart en omgeving - Bedrijfsuitje Coevorden
Regio Kampen, Dronten, IJsselmuiden, Genemuiden en omgeving - Bedrijfsuitje Kampen
Regio Hoogeveen, Beilen, Westerbork en omgeving - Bedrijfsuitje Hoogeveen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE EMMEN EN OMGEVING
Een bedrijfsuitje, er zijn vele redenen voor te bedenken. Wellicht wil je je personeel eens belonen voor al het harde werk wat ze doen. Of wie weet heb je net een nieuw team en wil je dat men eens kennis maakt met elkaar. Of is het bedrijfsuitje voor jou als leiding bedoeld voor teambuilding, maar vinden alle collega’s het ondertussen een prachtige jaarlijkse traditie. Hoe dan ook, een bedrijfsuitje in Emmen kan het feest worden waar iedereen zo naar uitkijkt. In Emmen zijn er allerlei bezienswaardigheden, zowel gebouwen als natuurgebieden. Kies jij het Noorden van Nederland, nog specifieker Drenthe, voor je bedrijfsuitje? Dan staan wij je graag bij met leuke tips om het bedrijfsuitje zo memorabel mogelijk te maken. Tegelijkertijd maken wij het je graag zo makkelijk mogelijk: je kunt, wanneer je wilt, de opties doorlopen en als je iets leuks tegenkomt gratis en vrijblijvend meer informatie aanvragen. Je zit nergens aan vast, het maken van een goede keuze kan natuurlijk alleen als je alle informatie op een rijtje hebt staan. Wij zien het als missie je te inspireren en aan het perfecte bedrijfsuitje te helpen. Vervolgens ligt de bal bij jou en kun je zelf je keuze maken. Niet alleen in Emmen zelf, ook in plaatsen in de omgeving als Klazienaveen, Oosterhesselen, Klijndijk en Barger-Oosterveld. Kijk daarom eens naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Emmen en omgeving. We wensen je alvast heel veel plezier tijdens je bedrijfsuitje!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar