1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Kampen

ook voor Dronten, IJsselmuiden en Genemuiden

Heb je je ogen op Kampen gericht, voor het volgende bedrijfsuitje? Dan kijken wij graag met je mee voor leuke en ludieke bedrijfsuitjes. De stad heeft meer dan voldoende bezienswaardigheden en is ook buiten het uitje het aanzien en het bezoeken meer dan waard. Voorbeelden hiervan zijn talloos, zoals bijvoorbeeld de Koornmarktspoort. Ook de Bovenkerk zie je al van verre, met een carillon dat al honderden jaren oud is. Traditie wordt dan ook in ere gehouden in deze voormalige Hanzestad. Een voorbeeld van een belangrijke traditie is natuurlijk het bedrijfsuitje. Het is er misschien niet elk jaar, maar elk bedrijf heeft eens in de zoveel tijd eens een goed feestje, waarbij iedereen even loskomt van de dagelijkse beslommeringen. Want natuurlijk leer je elkaar op kantoor kennen, maar in een informele setting kom je toch net iets dichter tot elkaar. Daarna zul je merken dat het er op de werkvloer ook steeds beter aan toegaat, aangezien iedereen elkaar net ietsje beter snapt. Met alle verschillende karakters die er zijn, is dat erg handig. Sta ons daarom toe je te helpen met wat leuke tips voor een bedrijfsuitje, wie weet heb je er nog jarenlang profijt van. Hoe dan ook zal het je sowieso een erg leuke dag opleveren, waar wij graag aan bijdragen. Voor vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Kampen en teambuilding Overijssel. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio, vind je op bedrijfsuitje Overijssel.

Bedrijfsuitjes in Kampen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Kampen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Kampen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Kampen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Kampen, Dronten, IJsselmuiden en Genemuiden. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Kampen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Kampen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Kampen, IJsselmuiden of Genemuiden

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Kampen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Kampen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Kampen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Kampen, Dronten of Genemuiden

Bij dit personeelsuitje in Kampen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Kampen

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Kampen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Kampen of omgeving

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Kampen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje in Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Kampen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Kampen of omgeving

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Kampen of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Zwolle aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Kampen, Dronten, IJsselmuiden of Genemuiden? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Kampen en de rest van Nederland

Wanneer je wilt weten wat Kampen en omgeving te bieden hebben, zorgen wij graag voor een aangename verrassing. De stad kan namelijk nog wel eens verborgen schatten herbergen die je niet per se verwacht had. Kampen heeft namelijk een groter verleden dan menigeen zou kunnen denken. Waar vele Nederlandse steden sterk veranderd zijn, onder andere door de oorlog, is het centrum van Kampen nog goeddeels intact gebleven. Het zorgt voor een stad die zich veelal toelegde op nijverheid, waarbij van alles geproduceerd werd, van keukengerei tot aan tabak. Het produceren van allerlei verschillende dranken is inmiddels verhuis naar IJsselmuiden, een plek die je zeker ook kunt aandoen tijdens een uitje. Ook in Dronten en Genemuiden kun je je bedrijfstuitje prima vormgeven, hier helpen we je dan ook graag mee. Ook Zwolle ligt natuurlijk nabij, een stad die natuurlijk nog net iets meer bekendheid geniet. Hoe het ook zij, je zult vast je vermaak vinden wanneer je kiest voor een bedrijfsuitje in Kampen en omgeving. Wij wensen je hierbij uiteraard veel plezier en veel inspiratie bij. En bieden je uiteraard de nodige concrete tips. Voor bedrijfsuitjes in de regio, kijk je op bedrijfsuitje Meppel, bedrijfsuitje Assen, bedrijfsuitje Emmen, bedrijfsuitje Coevorden en bedrijfsuitje Hoogeveen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze