Bedrijfsuitje Volendam

Ook voor de regio Monnickendam, Edam, Katwoude en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Volendam

Zoek je een kleine plaats in Noord-Holland met een roemruchte historie, door het hele land bekend? Dan moet je haast wel in Volendam aankomen. Het dorp, want dat is het nog altijd, leeft van haar vissers, maar zeker ook van de bekende muzikanten. Lijkt het je leuk je bedrijfsuitje in dit bekende dorp te organiseren? Niets zo leuk dan te kunnen mededelen dat je ooit in Volendam bent geweest! In dit Noord-Hollandse dorp zul je vast wel iets kunnen vinden wat je leuk vindt. Wij helpen je graag in je zoektocht en bieden je met plezier wat tips. Deze vind je dan ook hieronder, op deze pagina vol bedrijfsuitjes in Volendam. We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens jullie onvergetelijke dag in Volendam.

Top-10 bedrijfsuitjes in Volendam

E-chopper tour bedrijfsuitje Volendam
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Volendam

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

Hoe lekker is het wel niet om na al het binnen zitten en thuiswerken van de afgelopen maanden even heerlijk te kunnen genieten van de buitenlucht tijdens een leuk bedrijfsuitje met je collega's die je zo weinig hebt gezien de afgelopen tijd. Uiteraard dient het bedrijfsorganisatie wel corona-proof te zijn.  Wat dachten jullie dan van een leuke E-chopper tour samen met elkaar? Hierbij rijden jullie elk op jullie eigen E-chopper (elektroscooter die wat weg heeft van een Harley Davidson motor). Inbegrepen zijn instructeur, verzekering en flesje drinken voor onderweg. Wil je meer informatie over dit E-chopper tour bedrijfsuitje in Volendam of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Volendam
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje in Volendam

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje worden jullie meegenomen op een culinaire en tevens culturele reis door het centrum van Volendam. Zo genieten jullie in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaren jullie tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Zijn er collega´s met speciale dieetwensen? Dat is geen probleem; hiermee kan uiteraard rekening worden gehouden.Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Volendam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje zeilen op een schitterende Zeetjalk niet ver van Volendam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen op een schitterende Zeetjalk niet ver van Volendam

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Hoe lekker is het om een bedrijfsuitje te organiseren op het water? Samen zeilen jullie over het Ijsselmeer of de Waddeneilanden om te genieten van zon, water en wind. De aanbieder is tevens in staat om flink op te schalen door het inzetten van bevriende boten, zodat ook grote groepen (tot 750 personen) terecht kunnen voor een bedrijfsuitje te midden van de natuur.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Volendam
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Volendam

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Volendam of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Volendam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Volendam

Dit originele bedrijfsuitje in Volendam of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Volendam
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Volendam

Inclusief heerlijk diner

Het is de schrik van elke burgemeester, namelijk dat er een grote bom ontploft midden in het centrum van de stad. Gelukkig is er een speciaal team aanwezig dat in staat zou moeten zijn om een totale ramp te kunnen voorkomen met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie.  Dat team, je had het waarschijnlijk al geraden, wordt gevormd door jou en je collega´s.  Tijdens dit explosieve bedrijfsuitje laten jullie zien hoe goed jullie zijn in het werken onder hoge druk. Na afloop van het bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit spannende Virtual Reality bedrijfsuitje in Volendam of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Volendam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Op jacht naar de gestolen Rembrandt als bedrijfsuitje in Volendam

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Volendam gaat u op jacht naar een wel heel bijzonder object: een gestolen Rembrandt. Natuurlijk mag zo´n meesterwerk niet verloren gaan in de onderwereld en met behulp van de politie gaan jullie op jacht naar deze onbetaalbare kunstschat. Tijdens deze spannende tocht zien jullie veel van de belangrijkste trekpleisters van de stad Volendam. Het bedrijfsuitje gaat van start onder het genot van een welkomstdrankje en een bittergarnituur. Inbegrepen zijn verder ook begeleiding door instructeurs, prijsuitreiking met een lekker drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Volendam (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Volendam (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Volendam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Volendam
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Volendam

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Bij dit enerverende bedrijfsuitje gaan jullie op jacht naar een levensgevaarlijke gangster. Deze crimineel houdt zich ergens in Europa verborgen. Aan jullie de taak om uit te vinden waar dit precies is, voordat het natuurlijk te laat is. Aan de hand van diverse opdrachten zouden jullie als team in staat moeten zijn om de opdracht te volbrengen...., of toch misschien niet?! Deze leuke teambuilding activiteit in Volendam is inclusief een welkomstdrankje en 3-gangen diner. Wil je meer weten over dit spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Volendam
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Volendam

Vier je bedrijfsuitje online en dus op extra veilige afstand.

Het is zwaar voor jullie, leiders van de moderne wereld.  Een wereldwijde crisis maakt de omstandigheden voor iedereen op de planeet en heel stuk zwaarder.  Gelukkig zijn jullie er om de crisis op te lossen.  Zijn jullie in staat om de vele hersenbrekende vraagstukken waar we allemaal voor staan het hoofd te bieden? Zorgen jullie ervoor dat de crisis voorbij gaat en het dagelijkse leven weer terugkeert naar het oude normaal? Dit originele online bedrijfsuitje wordt gepresenteerd door een echte quizmaster en gespeeld via zoom of een ander video programma. Wil je meer informatie over dit online Zoom around the world bedrijfsuitje in Volendam of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje duiken in Volendam
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Bedrijfsuitje duiken in Volendam

O.a. inc. een 3-gangen diner

Hebben jij en je collega´s altijd al eens willen duiken. Maar is het er nog nooit van gekomen? Of ben je al een gevorderde duiker of heb je reeds eerder gedoken en was het juist zo leuk dat je het duikvirus over wilt brengen aan de baas en de andere teamgenoten? Uiteraard staat veiligheid voorop. Deze duikworkshop wordt dan ook gegeven door gediplomeerde PADI duikinstructeurs. Na afloop van de workshop ontvang je behalve een certificaat ook foto´s waarop je duikprestaties worden weergegeven. Inbegrepen zijn verder ook koffie met gebak en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje in Volendam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als personeelsuitje in Volendam
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Cryptex Escape Room game en 3-gangen diner als personeelsuitje in Volendam

Inclusief heerlijk diner

Je hebt vast de Da Vinci Code gezien. En dan herinner je je vast wel het moment dat de hoofdrolspeler een cryptex raadsel weet te ontrafelen. Dat is precies wat jullie ook gaan doen. Een hapje en een drankje en dan plots een complexe crytex. Wat volgt zijn een aantal raadselachtige opdrachten waarbij jullie alle zeilen bij zullen moeten zetten. En om de opdrachten te kunnen vervullen, zullen jullie het centrum van de stad moeten doorkruisen langs diverse trekpleisters en betekenisvolle plekken. Inbegrepen zijn verder een hapje en een drankje en een 3-gangen keuzediner. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Volendam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS uitje met diner als personeelsuitje in Volendam
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

GPS uitje met diner als personeelsuitje in Volendam

Inclusief heerlijk diner

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Na een introductie door de instructeur, gaan jullie op pad gewapend met een GPS-apparaat. Ontdek de leukste plekjes van de stad en beantwoord diverse vragen om er zo voor te zorgen dat jullie team als beste uit de bus komt. Na afloop van de GPS-puzzeltocht worden jullie allen uitgenodigd voor een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Zijn er collega´s met speciale dieetwensen? Dat is geen probleem; hiermee kan uiteraard rekening worden gehouden.Wil je meer informatie over dit leuke bedrijfsuitje in Volendam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Volendam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Volendam

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Volendam of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Volendam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Volendam
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Volendam

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Volendam ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Volendam
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in Volendam

Inclusief heerlijk diner

Beeld je de volgende situatie eens in. Het hele team is hard aan het werk, totdat er opeens een belangrijk bericht in jullie mailbox belandt. Een geheimzinnig groep heeft de directeur ontvoerd. Jullie verzamelen je in een restaurant in de stad van jullie voorkeur, waarbij jullie zullen genieten van een drankje en een hapje. Vervolgens start dit bijzondere actiespel en maken jullie daarbij gebruik van diverse communicatiemiddelen om er zo voor te zorgen dat de directeur aan kan sluiten bij het heerlijke 3-gangendiner dat plaats zal vinden na afloop van het spel. Wil je meer informatie over dit raadselachtige bedrijfsuitje in Volendam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Volendam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de verrader als bedrijfsuitje in Volendam

Inclusief heerlijk diner

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Na een lekker welkomstdrankje en hapje, zal de instructeur jullie bekend maken met de regels van het spel. Hierna gaan jullie op pad om een aantal leuke opdrachten uit te voeren. Na afloop wordt het spelverloop doorgesproken onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner (inclusief). Wil je meer informatie over dit verraderlijke bedrijfsuitje in Volendam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Volendam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Kroegensporten met diner als bedrijfsuitje in Volendam

Inclusief heerlijk diner

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje geniet van je van de sfeervolle ambiance van één van de leukste kroegen van de stad. Hierbij ga je de strijd aan met je collega’s. Van sjoel- tot dartcompetitie, of een wedstrijd tappen, diverse “kroegensporten” komen aan bod. en vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner (inclusief)). Wil je meer informatie over dit sportieve bedrijfsuitje in Volendam, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje in Volendam

Twee dingen die Volendam kenmerken en van heinde en verre veel mensen naar het dorp brengen. Als jij ook voor het vissersdorp kiest, kunnen we ons dat goed voorstellen. Een toeristische trekpleister door de kenmerkende muziek, die artiesten als BZN, Jan Smit en Nick en Simon heeft voortgebracht. Ook de klederdracht van het dorp is kenmerken en beroemd door het hele land. Wellicht leuk om je met de hele afdeling uit te dossen. Zelfs de nuchterste van kantoor zal hierbij een glimlach niet kunnen onderdrukken. Omzeil je liever de clichés? Dan kun je ook allerlei leuke workshops uitvoeren. Natuurlijk kunnen de mannen en de vrouwen samen, maar ook het opsplitsen van de groep om voor ieder iets leuks te verzinnen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Vrijgezellenfeesten vind je op vrijgezellenfeest Volendam. Het totale overzicht bedrijfsuitjes voor deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Den Helder, Anna Paulowna, De Koog, Schagen en omgeving - Bedrijfsuitje Den Helder
Regio Hoorn, Scharwoude, Kraaienburg, Zwaag en omgeving - Bedrijfsuitje Hoorn
Regio Zaandam, Krommenie, Wormerveer, Westzaan en omgeving - Bedrijfsuitje Zaandam
Regio Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster, Ilpendam en omgeving - Bedrijfsuitje Purmerend
Regio Enkhuizen, Grootebroek, Andijk, De Buurt en omgeving - Bedrijfsuitje Enkhuizen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE VOLENDAM EN OMGEVING
Niet alleen Volendam zelf, ook haar omgeving heet toeristen en dagjesmensen graag welkom. Toch is het niet gek dat Volendam veel aandacht opeist, met het Volendams Museum en het Palingsoundmuseum. Het laat zijn rijke historie zien en je kunt hier terecht voor een mooi staaltje geschiedenis. Daarnaast is er een doolhof, waar je met gemak in kunt verdwalen, net zoals je kunt verdwalen in alle mogelijkheden op het gebied van uitjes in Volendam. Feesten zijn er ook genoeg, met de kermis als een kenmerkend voorbeeld. Avonturen zijn er dan ook genoeg te beleven in Volendam. Wil je ook eens zien wat de omgeving je te bieden heeft? Dan kun je bijvoorbeeld eens rondkijken in Edam, Katwoude en Monnickendam. Ook ligt de stad aan het Markenmeer, en gaat er een veerpont naar Marken. Niet alleen uitjes op het land, maar ook op het water zijn dan ook in trek in de omgeving. Ben je benieuwd hoe het er nu allemaal uitziet in Volendam? Ben je er bijvoorbeeld nog nooit geweest? Het is een dorp dat je, zeker als Nederlander, toch wel een keertje gezien moet hebben. We helpen je dan ook graag de regio te verkennen. Schroom daarom niet om meer informatie te vragen, wat je hieronder kunt doen.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar