1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Volendam

ook voor Monnickendam, Edam en Katwoude

Zoek je een kleine plaats in Noord-Holland met een roemruchte historie, door het hele land bekend? Dan moet je haast wel in Volendam aankomen. Het dorp, want dat is het nog altijd, leeft van haar vissers, maar zeker ook van de bekende muzikanten. Twee dingen die Volendam kenmerken en van heinde en verre veel mensen naar het dorp brengen. Als jij ook voor het vissersdorp kiest, kunnen we ons dat goed voorstellen. Een toeristische trekpleister door de kenmerkende muziek, die artiesten als BZN, Jan Smit en Nick en Simon heeft voortgebracht. Ook de klederdracht van het dorp is kenmerken en beroemd door het hele land. Wellicht leuk om je met de hele afdeling uit te dossen. Zelfs de nuchterste van kantoor zal hierbij een glimlach niet kunnen onderdrukken. Omzeil je liever de clichés? Dan kun je ook allerlei leuke workshops uitvoeren. Natuurlijk kunnen de mannen en de vrouwen samen, maar ook het opsplitsen van de groep om voor ieder iets leuks te verzinnen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. In dit Noord-Hollandse dorp zul je vast wel iets kunnen vinden wat je leuk vindt. Wij helpen je graag in je zoektocht en bieden je met plezier wat tips. Deze vind je dan ook hieronder, op deze pagina vol bedrijfsuitjes in Volendam. Vrijgezellenfeesten vind je op vrijgezellenfeest Volendam. Het totale overzicht bedrijfsuitjes voor deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Volendam en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Volendam, Monnickendam, Edam en Katwoude

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Volendam? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Volendam

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Volendam van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Volendam, Monnickendam, Edam of Katwoude? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Volendam en Katwoude

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Volendam. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Volendam

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Volendam met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Volendam, Monnickendam, Edam of Katwoude. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Volendam, Monnickendam of Edam

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Volendam? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Volendam

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Volendam. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Volendam, Monnickendam, Edam of Katwoude? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Volendam

Bij dit personeelsuitje in Volendam duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Volendam, Monnickendam, Edam en Katwoude

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Volendam heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Volendam, Monnickendam, Edam of Katwoude? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Volendam en Monnickendam

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Volendam voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Volendam

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Volendam voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Volendam

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Volendam? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Volendam, Monnickendam, Edam en Katwoude

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Volendam of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Volendam, Monnickendam, Edam of Katwoude?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Volendam en de rest van Nederland

Niet alleen Volendam zelf, ook haar omgeving heet toeristen en dagjesmensen graag welkom. Toch is het niet gek dat Volendam veel aandacht opeist, met het Volendams Museum en het Palingsoundmuseum. Daarnaast is er een doolhof, waar je met gemak in kunt verdwalen, net zoals je kunt verdwalen in alle mogelijkheden op het gebied van uitjes in Volendam. Feesten zijn er ook genoeg, met de kermis als een kenmerkend voorbeeld. Avonturen zijn er dan ook genoeg te beleven in Volendam. Wil je ook eens zien wat de omgeving je te bieden heeft? Dan kun je bijvoorbeeld eens rondkijken in Edam, Katwoude en Monnickendam. Ook ligt de stad aan het Markenmeer, en gaat er een veerpont naar Marken. Niet alleen uitjes op het land, maar ook op het water zijn dan ook in trek in de omgeving. Ben je benieuwd hoe het er nu allemaal uitziet in Volendam? Ben je er bijvoorbeeld nog nooit geweest? Het is een dorp dat je, zeker als Nederlander, toch wel een keertje gezien moet hebben. We helpen je dan ook graag de regio te verkennen. Schroom daarom niet om meer informatie te vragen, wat je hieronder kunt doen. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Purmerendbedrijfsuitje Zaandam, bedrijfsuitje Enkhuizen, bedrijfsuitje Hoorn of bedrijfsuitje Den Helder.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze