1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Zaandam

ook voor Krommenie, Wormerveer en Westzaan

Wil je je bedrijfsuitje in Zaandam meer kleur geven? Dan geven wij je graag wat leuke tips. De stad ligt, zoals de naam al zegt, aan de Zaan, die uiteindelijk op het Noordzeekanaal uitkomt. Het is een stad die karakteristiek is voor Nederland, met een hoop traditionele, oudhollandse overblijfselen die je hier aan kunt treffen. Zo kun je de Zaanse Schans bezoeken, met diverse bezienswaardigheden. Klompen, kaas, Albert Heijn: alles in de omgeving straalt een typisch Hollandse sfeer uit. Ook de verfmolen moet je beslist eens zien. Wanneer dit je wel aanspreekt, is het bedrijfsuitje een mooie gelegenheid om eens Zaandam te bezoeken. Deze stad aan het water voorziet in leuke uitjes, waar dat Hollandse thema zeker in terug kan komen. Maar ook wanneer je dit niet wilt, kun je zeker in Zaandam terecht. De stad voorziet namelijk in allerlei leuke, ludieke uitjes die het bedrijfsuitje tot een groot feest kunnen maken. Wanneer je hier naar op zoek bent, helpen wij je graag verder. Door onze ruime ervaring in de uitjesmarkt zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende uitjes, waarbij we ons netwerk benutten voor de scherpste prijzen. Wil je hier gebruik van maken? Dat kan, zowel gratis als vrijblijvend. Kijk daarom hieronder om het leukste bedrijfsuitje in Zaandam te vinden. Vrijgezellenfeesten vind je op vrijgezellenfeest Zaandam. Het totale overzicht bedrijfsuitjes voor deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Zaandam en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Zaandam, Krommenie, Wormerveer en Westzaan

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zaandam? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Zaandam

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Zaandam van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zaandam, Krommenie, Wormerveer of Westzaan? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Zaandam, Krommenie, Wormerveer en Westzaan

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Zaandam. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Zaandam

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Zaandam met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Zaandam, Krommenie, Wormerveer of Westzaan. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Zaandam, Krommenie, Wormerveer en Westzaan

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zaandam? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Zaandam

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Zaandam. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Zaandam, Krommenie, Wormerveer of Westzaan? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Zaandam, Krommenie, Wormerveer en Westzaan

Bij dit personeelsuitje in Zaandam duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Zaandam

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Zaandam heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Zaandam, Krommenie, Wormerveer of Westzaan? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Zaandam, Krommenie, Wormerveer en Westzaan

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Zaandam voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Zaandam

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Zaandam voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Zaandam, Krommenie, Wormerveer en Westzaan

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Zaandam? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Zaandam

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Zaandam of omgeving. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Alkmaar aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Zaandam, Krommenie, Wormerveer of Westzaan?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Zaandam en de rest van Nederland

Wie een Zaans bedrijfsuitje zoekt, kan op deze pagina terecht. Maar ook wanneer je de omgeving van Zaandam wilt ontdekken, zijn we je graag van dienst. In de stad is bijvoorbeeld het Jagersveld, gelegen aan de Zaanse Plassen, waar je je zeker kunt vermaken als je even aan het water wilt zijn. Door de rivieren en meren die in de buurt liggen kunnen echte waterratten hun hart dan ook ophalen in de omgeving van Zaandam. De polder, Hollandser kan het natuurlijk niet. In de regio zijn ook wat kleinere dorpen te vinden, zoals Wormerveer, Krommenie en Westzaan. In Krommenie is bijvoorbeeld een stukje solarroad, een fietspad met ingebouwde zonnepanelen. Hierdoor krijg je letterlijk energie van een fietstocht in de omgeving. Ga je toch liever voor een activiteit met een ontspannend karakter? Ook dat soort uitjes behoren dan ook tot de mogelijkheden in de omgeving van Zaandam. Zoek je liever de grootste stad van het land op? Amsterdam ligt natuurlijk erg dichtbij en kan ook zeker bezocht worden. Zo zie je dat zowel in grote steden als in de omliggende plaatsen een mooi feest mogelijk is, zoals je hiernaast dan ook kunt zien. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Purmerendbedrijfsuitje Enkhuizen, bedrijfsuitje Volendam, bedrijfsuitje Hoorn of bedrijfsuitje Den Helder.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze