Bedrijfsuitje Purmerend

Ook voor de regio Kwadijk, Middenbeemster, Ilpendam en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Purmerend

Een origineel bedrijfsuitje in Purmerend een aanrader voor iedereen. Op zoek naar een fijne, rustgevende plek in Noord-Holland, nabij de grote steden? Dan kun je voor je bedrijfsuitje Purmerend vereren met een bezoek. Kijk je er daarom naar uit hier je bedrijfsuitje te houden? Dan geven wij je graag tips over de plekken waar je moet zijn. Zo kun je met je collega’s een uitje vieren waar iedereen het nog lang over heeft: het is immers een unieke dag, die om een unieke plaats vraagt. En natuurlijk om een uitje dat iedereen verbaast, dat zorgt voor vreugde en vermaak en dat een legendarische status verwerft door alles wat je meemaakt. Iedereen in het bedrijf die erbij was merkt dat de sfeer er vast op vooruit zal gaan, er wordt nog lang nagepraat over het uitje wat je georganiseerd hebt. Wij helpen graag door je op ideeën te brengen, die je hieronder in veelvoud kunt vinden. We wensen je alvast veel plezier toe.

Top-10 bedrijfsuitjes in Purmerend

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Purmerend
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Purmerend

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit originele bedrijfsuitje in Purmerend of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Purmerend
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Purmerend

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Purmerend of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Purmerend, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Purmerend
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Purmerend

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Purmerend, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Purmerend
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Purmerend

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Purmerend of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Purmerend
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Purmerend

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Purmerend. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Purmerend
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Purmerend

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Purmerend of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitjes in Purmerend
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Purmerend

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Purmerend of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Purmerend
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Purmerend

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Purmerend, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Purmerend
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Purmerend

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Purmerend ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje in bijzonder Purmerend

Purmerend aan het afspeuren voor het perfecte bedrijfsuitje? De stad is, door haar nabijheid bij Amsterdam, een populaire woonplaats, zeker voor mensen die uit de regio komen. Perfect dus ook om te combineren aan een bijzonder en leuk bedrijfsuitje. Maar ook door haar groei zijn er veel mensen die voor Purmerend komen. Eerst was er voornamelijk veel visserij. Maar later kwamen er ook veel jeneverstokerijen, wat voor genoeg werkgelegenheid zorgde. Ook de molens en de timmerwerven, voornamelijk voor schepen, zorgden voor een toename van de nijverheid. Sinds 1434 heeft Purmerend haar stadsrechten. Toen het ook de rechten voor het houden van een markt verwierf, werd Purmerend een belangrijke stad in de handel van vee. In poppodium P3 is daarnaast de mogelijkheid verschillende leuke artiesten aan het werk te zien. Vooral pop en dance spelen hier een grote rol, wat het moderne karakter van de stad toch ook demonstreert. Vrijgezellenfeesten vind je op vrijgezellenfeest Purmerend. Het totale overzicht bedrijfsuitjes voor deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland. Combineer de meest originele activiteiten aan je zakelijke events. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Amsterdam aanbod. Van een vergadering tot een congres. Combineer een bijzonder programma met wat leuke ontspanning.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Den Helder, Anna Paulowna, De Koog, Schagen en omgeving - Bedrijfsuitje Den Helder
Regio Zaandam, Krommenie, Wormerveer, Westzaan en omgeving - Bedrijfsuitje Zaandam
Regio Volendam, Monnickendam, Edam, Katwoude en omgeving - Bedrijfsuitje Volendam
Regio Hoorn, Scharwoude, Kraaienburg, Zwaag en omgeving - Bedrijfsuitje Hoorn
Regio Enkhuizen, Grootebroek, Andijk, De Buurt en omgeving - Bedrijfsuitje Enkhuizen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE PURMEREND EN OMGEVING
Wie voor een plek in de omgeving gaat, kan voor Kwadijk en Middenbeemster kiezen. Ook Ilpendam, met het Ilperveld, een mooi natuurgebied wat je zeker kunt gaan bekijken als iedereen daar zin in heeft. Ook zijn er leuke uitjes te vinden in de hele omgeving. Natuurlijk kun je ook naar de hoofdstad, Amsterdam, afreizen. Naast de vele verleidingen zijn er natuurlijk ook de nodige bedrijven te vinden. We hebben voor de hele omgeving een ruim aanbod, gesterkt door ons netwerk, dat we in de jaren ontwikkeld hebben. Hierdoor kunnen we de leukste uitjes voor de scherpste prijzen vinden en aan je aanbieden. Kom daarom eens kijken wat de omgeving je te bieden heeft.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar