1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Purmerend

ook voor Kwadijk, Middenbeemster en Ilpendam

Op zoek naar een fijne, rustgevende plek in Noord-Holland, nabij de grote steden? Dan kun je voor je bedrijfsuitje Purmerend vereren met een bezoek. Sinds 1434 heeft Purmerend haar stadsrechten. Toen het ook de rechten voor het houden van een markt verwierf, werd Purmerend een belangrijke stad in de handel van vee. In poppodium P3 is daarnaast de mogelijkheid verschillende leuke artiesten aan het werk te zien. Vooral pop en dance spelen hier een grote rol, wat het moderne karakter van de stad toch ook demonstreert. Kijk je er daarom naar uit hier je bedrijfsuitje te houden? Dan geven wij je graag tips over de plekken waar je moet zijn. Zo kun je met je collega’s een uitje vieren waar iedereen het nog lang over heeft: het is immers een unieke dag, die om een unieke plaats vraagt. En natuurlijk om een uitje dat iedereen verbaast, dat zorgt voor vreugde en vermaak en dat een legendarische status verwerft door alles wat je meemaakt. Iedereen in het bedrijf die erbij was merkt dat de sfeer er vast op vooruit zal gaan, er wordt nog lang nagepraat over het uitje wat je georganiseerd hebt. Wij helpen graag door je op ideeën te brengen, die je hieronder in veelvoud kunt vinden. Vrijgezellenfeesten vind je op vrijgezellenfeest Purmerend. Het totale overzicht bedrijfsuitjes voor deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Purmerend en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Kwadijk, Middenbeemster en Ilpendam

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Purmerend? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster en Ilpendam

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Purmerend van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster of Ilpendam? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Purmerend, Kwadijk en Ilpendam

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Purmerend. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Purmerend

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Purmerend met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster of Ilpendam. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster en Ilpendam

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Purmerend? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Purmerend

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Purmerend. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster of Ilpendam? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster en Ilpendam

Bij dit personeelsuitje in Purmerend, Kwadijk en omgeving, duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Purmerend

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Purmerend heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster of Ilpendam? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Purmerend

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Purmerend voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster en Ilpendam

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Purmerend voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Purmerend

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster of Ilpendam? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster en Ilpendam

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Purmerend of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Amsterdam aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Purmerend, Kwadijk, Middenbeemster of Ilpendam of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Purmerend en de rest van Nederland

Purmerend aan het afspeuren voor het perfecte bedrijfsuitje? De stad is, door haar nabijheid bij Amsterdam, een populaire woonplaats, zeker voor mensen die uit de regio komen. Maar ook door haar groei zijn er veel mensen die voor Purmerend komen. Eerst was er voornamelijk veel visserij. Maar later kwamen er ook veel jeneverstokerijen, wat voor genoeg werkgelegenheid zorgde. Ook de molens en de timmerwerven, voornamelijk voor schepen, zorgden voor een toename van de nijverheid. Wie voor een plek in de omgeving gaat, kan voor Kwadijk en Middenbeemster kiezen. Ook Ilpendam, met het Ilperveld, een mooi natuurgebied wat je zeker kunt gaan bekijken als iedereen daar zin in heeft. Ook zijn er leuke uitjes te vinden in de hele omgeving. Natuurlijk kun je ook naar de hoofdstad, Amsterdam, afreizen. Naast de vele verleidingen zijn er natuurlijk ook de nodige bedrijven te vinden. We hebben voor de hele omgeving een ruim aanbod, gesterkt door ons netwerk, dat we in de jaren ontwikkeld hebben. Hierdoor kunnen we de leukste uitjes voor de scherpste prijzen vinden en aan je aanbieden. Kom daarom eens kijken wat de omgeving je te bieden heeft. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Enkhuizenbedrijfsuitje Zaandam, bedrijfsuitje Volendam, bedrijfsuitje Hoorn of bedrijfsuitje Den Helder.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze