1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Den Helder

ook voor Anna Paulowna, De Koog en Schagen

Ben je aan het zoeken naar de beste mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in het uiterste Noorden van Noord-Holland? Dan steek Den Helder er, letterlijk, bovenuit. De stad valt vooral op door haar ligging vlak bij de Waddenzee en het feit dat de marine er gevestigd is. Dat zorgt er ten eerste voor dat men hier alles doet om een goede afloop van je bedrijfsuitje te verdedigen. Ten tweede zorgt het rijke marineverleden voor een groot aantal bezienswaardigheden. Hierdoor kun je, wanneer je tijd over hebt, verschillende plekken in de stad een bezoek brengen. Zo is er een verdedigingswerk, Fort Kijkduin, waar Napoleon zelf opdracht voor gegeven heeft. Ook de Lange Jaap trekt de aandacht en doet haar naam eer aan, het is namelijk de langste gietijzeren toren van het Europa. Deze kun je dus zeker niet missen als je ernaar op zoek gaat. De historie over het marinewezen kun je vinden in de verschillende musea die hier speciaal voor zijn ingericht, aangezien Den Helder een stad is die dit verleden koestert. Tot op heden is de stad daar overigens belangrijk in, waardoor het niet alleen een blik op het verleden is. Als je het allemaal eens wilt zien, kun je bij de Nieuwe Haven gaan kijken. Een echte aanrader dus, Den Helder. Vrijgezellenfeesten vind je op vrijgezellenfeest Den Helder. Het totale overzicht bedrijfsuitjes voor deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Den Helder en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Den Helder

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Helder? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Den Helder

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Den Helder, Schagen of omgeving van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Helder? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Den Helder

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Den Helder. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Den Helder

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Den Helder met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Den Helder, Schagen, Anna Paulowna en De Koog. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Den Helder

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Helder, Anna Paulowna, De Koog of Schagen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Den Helder

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Den Helder. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Den Helder, Anna Paulowna, Schagen of De Koog? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Den Helder

Bij dit personeelsuitje in Den Helder duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Den Helder

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Den Helder heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Den Helder, Anna Paulowna, De Koog of Schagen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Den Helder

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Den Helder, Schagen, De Koog en omgeving voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Den Helder

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Den Helder, De Koog, Schagen of Anna Paulowna voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Den Helder

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Den Helder of De Koog? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Den Helder

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Den Helder of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Den Helder, Schagen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Den Helder, Schagen en de rest van Nederland

Wanneer je naar de landkaart van Noord-Holland kijkt, kun je Den Helder door haar opvallende ligging aan zee vast direct aanwijzen. Een bijzondere omgeving die een bezoek voor een bedrijfsuitje zeker waard is. In de 100 jaar voor de Tweede Wereldoorlog groeide de stad flink, mede door de genoemde marine, die er gevestigd was. Zoals veel steden moest Den Helder zich flink herpakken na de oorlog, wat de stad dan ook met verve gedaan heeft. Ook op het moment wordt er nog gesproken over het vernieuwen van de stad. Daarnaast zijn er nog mooie historische gebouwen te vinden in het centrum, mooi om te zien wanneer je door de stad wandelt. Als je echter sterk de neiging hebt het water in te gaan, is dat natuurlijk ook te begrijpen. Daarnaast ben je, met de pont, zo op Texel. Of je gaat juist meer het land in, naar plaatsen als Julianadorp, de Koog en Schagen. Ook het dorp met de opvallende naam Anna Paulowna, een voormalig grootvorstin van Rusland. Benieuwd wat de omgeving je te bieden heeft? Wij helpen je graag met een overzicht van alle bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Purmerendbedrijfsuitje Zaandam, bedrijfsuitje Volendam, bedrijfsuitje Hoorn of bedrijfsuitje Enkhuizen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze