1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Hoorn

ook voor regio Scharwoude, Kraaienburg en Zwaag

Een bedrijfsuitje in Hoorn? Wij helpen je graag er een groot feest van te maken met verschillende soorten uitjes, die op hun eigen manier de dag historisch maken. De stad ligt aan het IJsselmeer, waardoor er leuke uitjes aan het water te beleven zijn. Ook kun je er prachtige jachthavens bezichtigen, een mooie aanblik voor bijvoorbeeld een fijne wandeling aan het water. Of wat dacht je van het museum van de twintigste eeuw, waar je kunt zien hoe hard ons land de laatste honderd jaar vooruit gegaan is. Of het prachtige statenlogement, wat natuurlijk niet voor niets een rijksmonument is. Ook typerend voor Hoorn is het Begoniatapijt, waarbij met bloemen de mooiste taferelen uitgebeeld worden. De stad werd, naar verluidt, verplaatst nadat het overstroomd werd door de Zuiderzee en lag dus eerst ergens anders. De flexibiliteit van Hoorn is hiermee wel duidelijk geworden. Daarom zullen er dan ook veel inspanningen worden geleverd om je bedrijfsuitje op de best mogelijke manier in te vullen en zullen alle middelen ingezet worden. Daardoor kan men er in deze Noord-Hollandse stad voor zorgen dat je een bedrijfsuitje hebt op de manier zoals je in gedachten had. Kijk daarom eens naar ons aanbod op het gebied van bedrijfsuitjes in Hoorn en laat ons ook vooral weten als je speciale wensen hebt. Vrijgezellenfeesten vind je op vrijgezellenfeest Enkhuizen. Het totale overzicht bedrijfsuitjes voor deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Hoorn en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Hoorn

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hoorn? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Hoorn

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Hoorn van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hoorn? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Hoorn

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Hoorn of Scharwoude. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Hoorn

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Hoorn met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Hoorn of Kraaienburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Hoorn

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hoorn of Zwaag? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Hoorn

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Hoorn. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Hoorn, Zwaag of Kraaienburg? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Hoorn

Bij dit personeelsuitje in Hoorn duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Hoorn

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Hoorn heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Hoorn? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Hoorn

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Hoorn voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Hoorn

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Hoorn, Zwaag en omgeving voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Hoorn

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Hoorn? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Hoorn

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Hoorn of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Hoorn, Kraaienburg of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Hoorn en de rest van Nederland

Ben je benieuwd wat Hoorn en omgeving je qua bedrijfsuitjes te bieden heeft? Wij tonen je graag de mogelijkheden. In Hoorn is absoluut voldoende te zien en te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stoomtram die tussen Hoorn en Medemblik rijdt? Of de hoofdtoren, wat nog herinnert aan de verdedigingswerken die de stad vroeger bezat. Aan het verleden wordt absoluut aandacht besteed, maar ook de laatste jaren is Hoorn zeker nog gegroeid. Voor fietsen en wandelen is de omgeving daarnaast bijzonder geschikt. De stad is prachtig, waarbij traditioneel Hollands gezicht met huisjes aan het water en mooie monumentale gebouwen. Je kunt, wanneer je de stad even laat voor wat hij is, ook kleinere plaatsen in de omgeving opzoeken, zoals Scharwoude en Kraaienburg. Ook Zwaag en Berkhout liggen in de regio, daar kun je ook altijd nog rondkijken wanneer je Hoorn even hebt verlaten. Kijk je er al naar uit je bedrijf mee te nemen naar Hoorn? De omgeving is in elk geval klaar voor jullie komst en heeft leuke uitjes voor je klaarstaan. Wij brengen je graag met de leukste organisatoren in contact. Laat daarom weten als je meer informatie wilt, wij zorgen dat het, gratis en vrijblijvend, geregeld wordt. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Purmerendbedrijfsuitje Zaandam, bedrijfsuitje Volendam, bedrijfsuitje Enkhuizen of bedrijfsuitje Den Helder.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze