1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Waalwijk

ook voor Drunen of Sprang-Capelle

Ga je Waalwijk verkennen voor je bedrijfsuitje? Gelukkig hebben wij dat al gedaan: dat scheelt je weer veel werk. En heb jij alle ruimte en tijd om meteen te kunnen kiezen wat het onvergetelijke bedrijfsuitje van dit jaar gaat worden! Wij zijn zelf al de hele stad door geweest om de leukste uitjes te verzamelen, maar een wandeling door Waalwijk is nog steeds de moeite waard. Daarnaast is het erg toepasselijk: de stad staat namelijk bekend om haar schoenenfabrieken. Misschien ben je zelf wel werknemer van een ervan en zoek je wat vertier. Dat bieden we je natuurlijk graag. Dit doen we niet alleen: hiervoor spreken we een ruim netwerk van partners aan. Deze brengen je de leukste uitjes, waar je nog lang op kunt teren. Voor een bedrijf is het namelijk erg belangrijk eens met zijn allen eropuit te gaan. Het is zo’n moment waar iedereen natuurlijk naar uit kijkt. Wie weet werk je in een groot bedrijf en ken je nog niet iedereen. Het bedrijfsuitje is de mooiste gelegenheid om hier wat verandering in te brengen. Het is dan ook een mooie gelegenheid om Waalwijk aan te doen. Heb je hier al zin in? Wacht dan niet langer en kies het uitje waar je naar uitkijkt. Dat zal het hele bedrijf vast ook doen, als is het natuurlijk ook leuk uit het niets een uitje op te zetten. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Waalwijk en teambuilding Brabant. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant.

Bedrijfsuitjes in Waalwijk en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Waalwijk? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door Waalwijk. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Waalwijk

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in Waalwijk. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Hollandse Quiz pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Waalwijk

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle? Kijk dan op onze GPS bedrijfsuitjes pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Waalwijk of Drunen

Bij dit bedrijfsuitje in Waalwijk duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Waalwijk

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Waalwijk heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Waalwijk

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Waalwijk? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Waalwijk? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Waalwijk

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Waalwijk? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in diverse steden in Nederland. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Tilburg aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Waalwijk, Drunen of Sprang-Capelle? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Waalwijk en de rest van Nederland

Wil je bij je bedrijfsuitje eens iets van de omgeving zien? Dan is Waalwijk een prima optie voor je bedrijfsuitje! In Waalwijk is er genoeg in de omgeving om ervoor te zorgen dat je je ogen uit kunt kijken. Natuurlijk ben je als Brabander bekend met de Loonse en Drunense duinen, waar je absoluut eens een keertje moet gaan kijken. Een mooi idee voor een klimaatneutraal uitje: met de fiets de Loonse en Drunense Duinen in. Zeker wanneer je meerdere dagen in de omgeving hebt, is dat een mooie optie. Anders wil je misschien nog wat vertier. Dit is niet alleen in Waalwijk zelf, maar ook in bijvoorbeeld Sprang-Capelle of Drunen te vinden. Misschien vind je het ook wel leuk om in Den Bosch te kijken, toch niet voor niets de hoofdstad van Noord-Brabant. Ook voor een uitje in Tilburg ben je misschien wel te porren: deze studentenstad is een feestje wel gewend, zoals tijdens de kermis of het carnaval wel blijkt. Zowel als je het kleiner als groter zoekt dan Waalwijk kun je dus terecht in de provincie, dat moge duidelijk zijn. Wat er precies te doen is, vindt je uiteraard hiernaast. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Ossbedrijfsuitje Uden of bedrijfsuitje Veghel.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze