1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Oss

ook voor Heesch, Schaijk en Geffen

Zoek je voor je bedrijf een leuk bedrijfsuitje in Oss? Bijvoorbeeld omdat een deel van je personeel in Gelderland woont en een ander deel in Noord-Brabant? Of gewoon omdat de stad je aanspreekt? Wij bieden je graag wat leuke suggesties. Beide provincies komen hier namelijk mooi samen. Het Ossermeer doet namelijk denken aan de natuur waar in Gelderland natuurlijk het nodige van te vinden is, terwijl er in Oss uiteraard ook carnaval gevierd wordt, waar de Brabantse roots dan ook naar boven komen. Daarnaast is Oss een stad waar veel bedrijven in de medische industrie werken, waardoor de stad relevant is en blijft, waar het vroeger ook een sleutelfunctie vervulde in het kwartier van Maasland. Hoewl die tijden voorbij zijn, is een bedrijfsuitje in Oss nog steeds een uitstekend voorstel. Wij helpen je dan ook graag de beste keuze te maken, er zijn er namelijk velen, in allerlei soorten en maten. Zo zorgen we ervoor dat ieder soort bedrijf, wat natuurlijk uit verschillende soorten mensen bestaat, het naar zijn zin heeft. Heb je speciale wensen voor je bedrijfsuitje in Oss? Geef ze dan door, wij zorgen dat ze waargemaakt worden. Door de opties die ons door de jaren opgebouwde netwerk biedt zijn de mogelijkheden namelijk erg groot. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Oss en teambuilding Oss. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant. Laat je op weg helpen bij de organisatie van een leuk en bijzonder bedrijfsuitje in Oss en omgeving. Combineren met een vergadering, een kwartaalmeeting of een andere zakelijke activiteit? Ook dit is geen enkel probleem. We komen graag met je in contact.

Bedrijfsuitjes in Oss en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Oss

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Oss, Heesch, Schaijk en Geffen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Oss

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Oss, Heesch, Schaijk, Geffen en omgeving van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Oss? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Oss

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Oss, Heesch, Schaijk en Geffen. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Oss, Heesch, Geffen etc.

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Oss, Heesch, Schaijk en Geffen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Oss of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Oss

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Oss, Heesch, Schaijk en Geffen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Oss

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Oss, Heesch, Schaijk en Geffen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Oss? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Oss

Bij dit personeelsuitje in Oss, Heesch, Schaijk en Geffen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Oss

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Oss heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Oss? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Oss

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Oss voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Oss

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Oss voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Oss

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Oss? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Oss

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Oss, Heesch, Schaijk, Geffen of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Nijmegen of Den Bosch aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Oss of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Oss en omgeving

Ben je Oss en omgeving aan het afstruinen, zoekend naar dat ene perfecte uitje? Dan helpen wij je graag met het op een rijtje zetten van wat leuke ideeën. Het inroepen van onze help kost je niets en kan je wel mooie ideeën opleveren. Zie je Oss als een regio waar je een mooi feest kunt hebben? Wij geven je groot gelijk. Hoewel het niet de grootste stad van Brabant is, doet het qua gezelligheid en bedrijvigheid erg goed mee. Nog lang voor het jaar 0 werd de stad al bewoond. En dat de stad ook in de middeleeuwen een rol van betekenis speelde is wel te zien aan het Kasteel van Oss. Als je meer over de geschiedenis wilt weten kun je natuurlijk het archief raadplegen. Ook de plaatsen in de omgeving bieden leuke mogelijkheden, wanneer je de stad even wilt verlaten. Zo liggen dorpen als Heesch, Schaijk en Geffen in de omgeving. Zowel in Oss zelf als in de omgeving is dan ook genoeg te ondernemen. Doordat we jaarlijks 60.000 aanvragen verwerken in Nederland, België en Duitsland weten we wat er te koop is op de uitjesmarkt en kunnen we je gerichte tips geven. Maak hier, geheel gratis en vrijblijvend, gebruik van! Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Uden, bedrijfsuitje Waalwijk of bedrijfsuitje Veghel. Of je nu in Oss of in de omgeving leuke activiteiten gaat ondernemen? Neem dan mee dat er veel mogelijk is. Ook het combineren van andere type evenementen aan een uitje. We komen dan ook graag met je in contact om je wensen op maat te bespreken.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze