1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Veghel

ook voor ook voor Heeswijk-Dinther, Schijndel en Sint-Oedenrode

In het mooi Noord-Brabant ligt het mooie Veghel! Gaat je bedrijfsuitje in Veghel plaatsvinden? Een leuke keuze: de plaats Veghel heeft je namelijk verrassend veel te bieden. Wat Veghel echt uniek maakt, is haar enorme aandacht voor zorg en onderwijs. Tussen 1800 en 1900 vond er op dit gebied een enorme ontwikkeling plaats. Dit allemaal vanuit een katholieke traditie, zoals dat in veel Brabantse dorpen gebruikelijk is. Ook in de handel deed Veghel altijd mee. Hop, vlas en tarwe zijn een paar voorbeelden van gewassen die gekweekt waren en die in veelheid verhandeld werden. Door de zorgzame instelling en de gemeenschapszin is men in Veghel bijzonder bedreven in het organiseren van bedrijfsuitjes. Het is de reden dat wij een pagina gevuld hebben met uitjes die je hier in de buurt kunt ondernemen. Wij bieden je graag ideeën en maken het je daarbij zo makkelijk mogelijk. Zo kun je altijd meer informatie vragen over een uitje, als je hier benieuwd naar bent, zonder dat je ook maar ergens aan vast zit. Alleen als je alles weet over het uitje kun je namelijk een goede keuze maken. Wij horen graag wanneer je een leuk uitje gevonden hebt en staan je met raad en daad bij. Ook specifieke wensen kun je altijd doorgeven, zodat het uitje op maat gemaakt wordt en precies bij je past. En wil je graag je bedrijfsuitje koppelen aan een vergadering? Ook dit is geen enkel probleem. Een zakelijk event krijgt immers een extra boost met een leuke activiteit ernaast. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Veghel en teambuilding Brabant. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant.

Bedrijfsuitjes in Veghel en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Veghel, Heeswijk-Dinther, Schijndel of Sint-Oedenrode

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Veghel? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Veghel

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Veghel van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Veghel, Heeswijk-Dinther, Schijndel of Sint-Oedenrode? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Veghel, Heeswijk-Dinther of Sint-Oedenrode

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Veghel. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Veghel

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Veghel, Heeswijk-Dinther, Schijndel of Sint-Oedenrode met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Veghel. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Veghel of Sint-Oedenrode

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Veghel? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Veghel, Heeswijk-Dinther of Schijndel

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Veghel, Heeswijk-Dinther, Schijndel of Sint-Oedenrode. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Veghel? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Veghel

Bij dit personeelsuitje in Veghel, Heeswijk-Dinther, Schijndel of Sint-Oedenrode duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Veghel,Heeswijk-Dinther, Schijndel of Sint-Oedenrode

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Veghel heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Veghel, Schijndel of Sint-Oedenrode? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Veghel

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Veghel voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Veghel of Schijndel

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Veghel voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Veghel

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Veghel? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Veghel

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Veghel. Bekijk ook eens in de omgeving het vergaderlocatie in Den Bosch aanbod.We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Veghel of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Veghel en de rest van Nederland

In de provincie Noord-Brabant zijn er veel leuke plaatsen. Bijzondere bestemmingen die je perfect kunt koppelen aan een leuk bedrijfsuitje. Zo ook de plaats Veghel! Gaat je bedrijfsuitje in Veghel en omgeving plaatsvinden? Dan zijn er de nodige plaatsen die je zeker even moet bekijken. Het oude raadhuis bijvoorbeeld, waar ook het kantongerecht gevestigd is, is zeker de moeite van het bezichtigen waard. Veghel bevindt zich daarnaast in het Groene Woud, een bijzonder gebied dat zich waar de nodige verschillende planten en dieren te vinden zijn. Ook zijn er vast nog wel andere plaatsen in de omgeving die je graag zult willen bezoeken, wanneer je een bedrijfsuitje plant. Zo kun je eens een kijkje gaan nemen in Heeswijk-Dinther, Schijndel of Sint-Oedenrode. Plaatsen waar je even lekker van de Brabantse sfeer kunt genieten. We kunnen ons goed voorstellen dat, wanneer je naar Veghel zoekt, je zelf je oorsprong ook in Brabant vindt. Maar ook als dat niet zo is, raden we een bezoekje aan Veghel en haar omgeving zeker aan. Vandaar dat we allerlei uitjes uit de buurt verzameld hebben. Deze vindt je dan ook op de pagina hiernaast. Kijk daarom je ogen uit en wees voorbereid om je te vermaken in Veghel, maar zeker ook in omliggende plaatsen. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Ossbedrijfsuitje Uden of bedrijfsuitje Waalwijk.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze