Bedrijfsuitje Uden

Ook voor de regio Zeeland, Volkel en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Uden

Op zoek naar een bedrijfsuitje Uden? Deze historische stad is klaar voor je komst. Ben jij dit jaar de organisator van deze bijzondere activiteit? Leer je collega's eens op een andere manier kennen en werk samen aan de band. Het bedrijf zal hier zeer zeker van profiteren! Een bedrijfsuitje in Uden of omgeving is werkelijk een andere manier om elkaar beter te leren kennen. Kies voor een actief bedrijfsuitje, juist culinair, creatief of 1 van de andere thema's. Onderstaand hebben we een divers aanbod verzameld om je optimaal te helpen bij het vinden van een passende optie. We wensen je alvast een onvergetelijke dag toe.

Top-10 bedrijfsuitjes in Uden

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Uden
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Uden

Het is zwaar voor jullie, leiders van de moderne wereld.  Een wereldwijde crisis maakt de omstandigheden voor iedereen op de planeet en heel stuk zwaarder.  Gelukkig zijn jullie er om de crisis op te lossen.  Zijn jullie in staat om de vele hersenbrekende vraagstukken waar we allemaal voor staan het hoofd te bieden? Zorgen jullie ervoor dat de crisis voorbij gaat en het dagelijkse leven weer terugkeert naar het oude normaal? Dit originele online bedrijfsuitje wordt gepresenteerd door een echte quizmaster en gespeeld via zoom of een ander video programma. Wil je meer informatie over dit online Zoom around the world bedrijfsuitje in Uden of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Uden
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Uden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Uden of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Uden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Uden

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Uden of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Uden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Uden

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Uden of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Uden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Uden

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Uden of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Uden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Uden
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Uden

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Uden ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitje in Uden
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Uden

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Uden of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Uden
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Uden

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Uden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Uden
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Uden

Dit originele bedrijfsuitje in Uden of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Uden
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Uden

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Uden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje Uden, een bruisende stad vol historie

De stad Uden, niet de grootste plaats van Noord-Brabant, wel eentje met een interessant verhaal. Door de jaren heen zijn er verschillende heerlijkheden, zoals ze zo mooi heten, waar Uden een onderdeel van geweest is. Eerst was het deel van het land van Herpen, waarna het opging in de heerlijkheid met de sprookjesachtige naam Land van Ravenstein. In deze tijden had Uden een centrale functie door haar markt. Ook de industrie kwam uiteindelijk op gang, met bijvoorbeeld een bedrijf als CSU, een schoonmaakbedrijf dat door het hele land bekendheid geniet, maar ook bijvoorbeeld Beter Bed. Ook voor andere bedrijven kan Uden een leuke plaats zijn eens te bezoeken. Zo kan het leuk zijn om, in de geest van deze bedrijven, tot rust te komen en met een opgeruimd humeur weer te beginnen aan een volgende werkdag. Dit natuurlijk niet voordat je alles beleefd hebt wat er in Uden en omgeving te beleven is. Uden is langzaam van dorp naar stad getransformeerd en is hierbij niet bang geweest flink te vernieuwen. Daarnaast wordt er hard gewerkt om een prettige sfeer in de stad te behouden, want een stad mag het inmiddels wel genoemd worden. Daar passen natuurlijk de nodige leuke voorzieningen in en ook de nodige leuke bedrijfsuitjes. Kijk daarom eens naar ons aanbod aan uitjes. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Den Bosch aanbod. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Uden en teambuilding Brabant. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Oss, Heesch, Schaijk, Geffen en omgeving - Bedrijfsuitje Oss
Regio Drunen, Sprang-Capelle en omgeving - Bedrijfsuitje Waalwijk
Regio Veghel, Heeswijk-Dinther, Schijndel, Sint-Oedenrode en omgeving - Bedrijfsuitje Veghel

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE UDEN EN OMGEVING
Wil je een bedrijfsuitje in Uden? Of liever in de mooie en groene omgeving? Uden en omgeving heeft ontzettend veel te bieden! Zoek je iets leuks in de omgeving van Uden? Dat is niet lastig te vinden, er is namelijk meer dan genoeg voor iedereen. Vooral het groen in Uden valt op: je wordt natuurlijk niet voor niets uitgeroepen tot groenste plaats van Europa. Vanuit vele plaatsen in de omgeving komt men naar Uden, ook om het ruime aanbod van winkels. Wat Uden echter onderscheidt van de grote steden waar deze winkels ook te vinden zijn, is die unieke natuur, zoals de Maashorst. Door de grote hoeveelheid verschillende vogels en planten is er geen vergelijkbaar gebied in de provincie. Ook de molen van Jetten trekt de nodige aandacht en geeft Uden een mooie, typisch Nederlandse uitstraling. Daarnaast kun je ook je heil zoeken in een plaats als Volkel. Of je gaat voor het pittoreske Zeeland, niet te verwarren met de provincie Zeeland natuurlijk. Wat je ook in gedachten hebt, er zal ongetwijfeld iets mogelijk voor je zijn in de buurt van Uden. Ook een grotere stad als Den Bosch, met een prachtige oud centrum en mooie grachten is zeker een bezoekje waard. Nog steeds karaktervol, maar wel net ietsje groter. Maak daarom je wensen kenbaar en verblijd Uden met je komst!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar