1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Noordwijk

ook voor Voorhout, Teijlingen en Noordwijkerhout

Ga je het strand opzoeken voor je bedrijfsuitje? Een leuke optie is Noordwijk, een Zuid-Hollandse plaats aan de Noordzee. Strand, bloembollen, het zijn zomaar een paar associaties die men als snel met Noordwijk zal hebben. Het zijn dan ook dingen waar de stad bekend om staat. Maar ben je al bekend met de paardrijdwedstrijden die er elk jaar gehouden worden in augustus? Of met het schilderfestival, waar men laat zien dat ook kunst een mooi plekje heeft in dit toeristische gebied. Je wordt uiteraard met enthousiasme ontvangen, niet alleen toeristen, maar ook deelnemers aan leuke bedrijfsuitjes zijn natuurlijk meer dan welkom. Heb je al mooie ideeën voor een invulling van een bedrijfsuitje in Noordwijk (een overzicht van alle activiteiten vind je op bedrijfsuitje Zuid-Holland)? Een activiteit aan het strand of in het water, dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Als je bijvoorbeeld liever een workshop volgt met zijn alle, met de garantie dat iedereen droog blijft, begrijpen we dat daarom ook maar al te goed. Omdat wij geloven dat een bedrijfsuitje maatwerk is, kun je wanneer je een bedrijfsuitje zoekt je eigen specifieke wensen doorgeven, zodat wij ervoor zorgen dat deze doorgegeven worden en vervolgens waargemaakt. Laat ons daarom weten wat je zoekt, wij helpen je, met veel plezier, om het te vinden. Uiteraard geheel vrijblijvend. Voor vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten, verwijzen we je graag door naar vrijgezellenfeest Noordwijk of teambuilding Noordwijk.

Bedrijfsuitjes in Noordwijk en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Noordwijk

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Noordwijk? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Noordwijk

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Noordwijk van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Noordwijk? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Noordwijk

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Noordwijk, Voorhout, Teijlingen of Noordwijkerhout. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Noordwijk

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Noordwijk met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Noordwijk, Voorhout, Teijlingen en Noordwijkerhout. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Noordwijk

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Noordwijk, Voorhout, Teijlingen of Noordwijkerhout? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Noordwijk

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Noordwijk. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Noordwijk, Voorhout, Teijlingen of Noordwijkerhout? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Noordwijk

Bij dit personeelsuitje in Noordwijk duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Noordwijk

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Noordwijk, Voorhout, Teijlingen of Noordwijkerhout heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Noordwijk? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Noordwijk

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Noordwijk voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Noordwijk

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Noordwijk, Voorhout, Teijlingen en Noordwijkerhout voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Noordwijk

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Noordwijk, Voorhout, Teijlingen en Noordwijkerhout? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Noordwijk

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Noordwijk of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Leiden aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Noordwijk of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Voorhout, Teijlingen en Noordwijkerhout en de rest van Nederland

Ben je Noordwijk en haar omgeving aan het verkennen om het beste bedrijfsuitje te kiezen? Dan heb je een grote verantwoordelijkheid: het organiseren van een uitje voor de hele afdeling. Het valt nog niet mee om iedereen tevreden te houden. Daar kun je wellicht wat hulp bij gebruiken, die wij je dan ook met veel plezier bieden. Het strand is maar liefst 13 kilometer lang, waardoor je perfecte plekje vast wel te vinden is. Het centrum is knus en biedt je wat rust, terwijl je tegelijkertijd aan een bruisende badplaats bent. De vuurtoren markeert de kust en zul je ongetwijfeld even bezichtigen. Ook de Space Expo, waar erg veel kennis over de ruimtevaart te vinden is, bevindt zich in Noordwijk. Zoek je het liever in de omgeving? Denk dan aan Voorhout, Teijlingen en Noordwijkerhout. Of wat dacht je van Lisse, waar de Keukenhof te vinden is. Dat natuur, of specifieker bloemen een mooie rol spelen moge intussen wel duidelijk zijn. We horen dan ook graag als een bedrijfsuitje in de omgeving van Noordwijk je aanspreekt en zorgen daarnaast dat je, geheel vrijblijvend en gratis, van meer informatie zult worden voorzien. Voor bedrijfsuitjes in de regio, verwijzen we je graag door naar Bedrijfsuitje IjmuidenBedrijfsuitje Katwijk , bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn of bedrijfsuitje Zandvoort.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze