Bedrijfsuitje Noordwijk

Ook voor de regio Voorhout, Teijlingen, Noordwijkerhout en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Noordwijk

Wil je dit jaar een unieke plaats voor je bedrijfsuitje? Een plek waar nog lang over na gesproken zal worden? Even lekker wegdromen en het gevoel van de zomer hebben kan uiteraard in het schitterende Noordwijk. Het is weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Ga je het strand opzoeken voor je bedrijfsuitje? Een leuke optie is dus Noordwijk, een Zuid-Hollandse plaats aan de Noordzee. Strand, bloembollen, het zijn zomaar een paar associaties die men als snel met Noordwijk zal hebben. Het zijn dan ook dingen waar de stad bekend om staat. Ontdek deze bijzondere plaats tijdens een bedrijfsuitje. Origineel en natuurlijk magisch door het decor. Onderstaand presenteren we een divers aanbod aan mogelijkheden. Laat je snel inspireren en vraag meer informatie aan.

Top-10 bedrijfsuitjes in Noordwijk

City escape bedrijfsuitjes in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Noordwijk

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Noordwijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Noordwijk

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Noordwijk of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Noordwijk
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Noordwijk

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Dit originele bedrijfsuitje in Noordwijk of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Noordwijk

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Noordwijk. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Noordwijk

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Noordwijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Noordwijk

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Noordwijk of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Noordwijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Noordwijk

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Noordwijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Noordwijk

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Noorwijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Noordwijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Noordwijk

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Noordwijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Noordwijk, een onvergetelijk decor

Ben je al bekend met de paardrijd wedstrijden die er elk jaar gehouden worden in augustus? Of met het schilderfestival, waar men laat zien dat ook kunst een mooi plekje heeft in dit toeristische gebied. Je wordt uiteraard met enthousiasme ontvangen, niet alleen toeristen, maar ook deelnemers aan leuke bedrijfsuitjes zijn natuurlijk meer dan welkom. Heb je al mooie ideeën voor een invulling van een bedrijfsuitje in Noordwijk (een overzicht van alle activiteiten vind je op bedrijfsuitje Zuid-Holland)? Een activiteit aan het strand of in het water, dat is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd. Als je bijvoorbeeld liever een workshop volgt met zijn alle, met de garantie dat iedereen droog blijft, begrijpen we dat daarom ook maar al te goed. Omdat wij geloven dat een bedrijfsuitje maatwerk is, kun je wanneer je een bedrijfsuitje zoekt je eigen specifieke wensen doorgeven, zodat wij ervoor zorgen dat deze doorgegeven worden en vervolgens waargemaakt. Wil je bijvoorbeeld een vergadering in de omgeving plannen? Kijk dan eens naar vergaderlocaties in Leiden. Voor vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten, verwijzen we je graag door naar vrijgezellenfeest Noordwijk of teambuilding Noordwijk. Geniet van een zonnige dag en zorg ervoor dat door een geweldige organisatie deze dag voor altijd in de boeken zal gaan.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio IJmuiden, Santpoort Noord, Velsen, Beverwijk en omgeving - Bedrijfsuitje IJmuiden
Regio Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg, Valkenburg en omgeving - Bedrijfsuitje Katwijk
Regio Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Bodegraven en omgeving - Bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn
Regio Zandvoort, Bloemendaal, Bentveld en omgeving- Bedrijfsuitje Zandvoort

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE NOORDWIJK EN OMGEVING
Ben je Noordwijk en haar omgeving aan het verkennen om het beste bedrijfsuitje te kiezen? Dan heb je een grote verantwoordelijkheid: het organiseren van een uitje voor de hele afdeling. Het valt nog niet mee om iedereen tevreden te houden. Daar kun je wellicht wat hulp bij gebruiken, die wij je dan ook met veel plezier bieden. Het strand is maar liefst 13 kilometer lang, waardoor je perfecte plekje vast wel te vinden is. Het centrum is knus en biedt je wat rust, terwijl je tegelijkertijd aan een bruisende badplaats bent. De vuurtoren markeert de kust en zul je ongetwijfeld even bezichtigen. Ook de Space Expo, waar erg veel kennis over de ruimtevaart te vinden is, bevindt zich in Noordwijk. Zoek je het liever in de omgeving? Denk dan aan Voorhout, Teijlingen en Noordwijkerhout. Of wat dacht je van Lisse, waar de Keukenhof te vinden is. Dat natuur, of specifieker bloemen een mooie rol spelen moge intussen wel duidelijk zijn. We horen dan ook graag als een bedrijfsuitje in de omgeving van Noordwijk je aanspreekt en zorgen daarnaast dat je, geheel vrijblijvend en gratis, van meer informatie zult worden voorzien.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar