Bedrijfsuitje Zandvoort

Ook voor de regio Bloemendaal, Bentveld en omgeving.

Originele Bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes in Zandvoort aan Zee

Ben jij degene die zich mag ontfermen over het bedrijfsuitje? Dan kun je hierbij vast wat hulp gebruiken. Het vinden van het juiste uitje, waar iedereen tevreden over is, kost namelijk wel het nodige werk. Wij bieden je vast wat panklare keuzes, waardoor jouw uitje in Zandvoort een doorslaand succes moet gaan worden. Aangezien we per jaar meer dan 60.000 aanvragen verwerken in Nederland, België en Duitsland, waardoor we door de jaren heen een ruim netwerk vol spannende en ludieke bedrijfsuitjes hebben opgedaan. Het staat je dan ook vrij hier gebruik van te maken. We inspireren je graag met onderstaand aanbod en wensen je alvast een onvergetelijke dag toe.

Top-10 bedrijfsuitjes in Zandvoort

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Zandvoort

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Zandvoort of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Zandvoort
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Zandvoort

Dit originele bedrijfsuitje in Zandvoort of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Shark Tank als personeelsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Shark Tank als personeelsuitje in Zandvoort

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje gaan jullie in teams aan de slag om aan de hand van bestaande voorwerpen jullie eigen unieke product samen te stellen. Uiteraard bedenken jullie een leuke bedrijfsnaam en slogan. Vervolgens stellen jullie een marktprognose op en een daarbij horend marketingplan. Dan komt het erop aan om potentiële investeerders (Sharks) te overtuigen van de haalbaarheid van deze plannen. Wie trekt de meeste Sharks over de streep en wint deze Shark Tank teambuilding activiteit? Tijdens dit personeelsuitjes idee testen jullie in teams jullie vaardigheden als ondernemers. Wil je meer informatie over dit Shark Tank bedrijfsuitje voor in Zandvoort of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Zandvoort

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Zandvoort of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Zandvoort, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Zandvoort
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Zandvoort

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Jullie zijn een goed team, daar twijfelen jullie niet aan. Maar misschien zijn jullie wel benieuwd om erachter te komen hoe goed jullie wel niet zijn. Tijdens dit originele bedrijfsuitje gaan jullie je teambuilding vaardigheden als groep testen tijdens dit op de dienstplicht gebaseerde bedrijfsuitje. Van communicatie skills tot gericht kunnen schieten, van samen over de stormbaan tot het ultieme samenwerken. Dit bedrijfsuitje is mogelijk in diverse regio´s: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer informatie over dit leuke personeelsuitje in de regio Zandvoort, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Zandvoort

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de alleskunner in de winter ga je de strijd aan met je collega's aan de hand van een aantal ludieke opdrachten met een winters thema. Lukt het jullie om de opdrachten met elkaar tot een goed einde te brengen? Wie wint er bij het sneeuwballen gooien? Tijdens dit personeelsuitje van jullie, gewapend met teamwork en creativiteit aan de slag om het hele bedrijf te laten weten dat jullie eigenlijk alles al kunnen. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje voor alleskunners in Zandvoort of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Zandvoort

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Veel Nederlanders gaan elk jaar op wintersportvakantie. Sommige mensen kiezen voor een single skivakantie en binnen sommige bedrijven is het een traditie om elk jaar samen op wintersport groepsreis te gaan. Maar voor de bedrijven die niet die mogelijkheid hebben en toch willen genieten van dat speciale après-ski wintersport gevoel, is er dit après-ski winterspelen bedrijfsuitje. Hierbij gaan jullie diverse ludieke wintersport uitdagingen aan zoals familie ski, ski broek hangen en veel meer. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje in Zandvoort of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Zandvoort

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de donkere periode van de winter geniet je nog meer van alle lichtjes om je heen. Tijdens deze glow in the dark speurtocht draait alles om licht. Terwijl je jezelf in het donker begeeft, laat je jezelf verrassen en je zintuigen prikkelen. Diverse lichtgevende opdrachten en aanwijzingen komen jullie tegen op jullie pad. Ondertussen gaan jullie diverse lichtgevende uitdagingen aan: van lichtgevend tikkertje tot lumineuze samenwerkingen en bijzondere puzzels. Wil je meer informatie over dit lichtgevende bedrijfsuitje in Zandvoort of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Zandvoort

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in een koele setting? Wie weet is expeditie Poolcirkel dan het perfecte personeelsuitje voor jullie. Jullie zijn vast al een geweldig team, maar zou het jullie lukken om samen te overleven onder pool condities? Het is hoog tijd om jullie overleving skills in de kou te testen. Lukt het jullie om vuur te maken of om te schieten met pijl en boog? Dan is nu jullie kans om het te bewijzen. Wil je meer informatie over een expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in de winter in Zandvoort of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Het is een van de meest originele locaties in Nederland waar je je bedrijfsuitje kunt organiseren: Forteiland in IJmuiden. Het eiland is enkel bereikbaar met de boot en ligt voor de kust van IJmuiden. Eenmaal op het eiland is er heel veel mogelijk. Van luxueuze bedrijfsfeesten tot veel verschillende teambuilding activiteiten. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van het Forteiland voor de kust van IJmuiden.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, bedrijfsuitje, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland IJmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in Zandvoort

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje dat jullie team net een beetje beter kan laten draaien? Misschien is een brandweer teambuilding uitje dat precies waar jullie naar op zoek zijn. Goed samenwerken is voor brandweerlieden een zaak van leven op dood. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jullie het een en ander op kunnen steken in het teamwork van een brandweerteam. Onder professionele begeleiding gaan jullie in volle uitrusting aan de slag om zelf de nodige branden te blussen. Het is mogelijk om het ludieke karakter van het bedrijfsuitje te combineren met een serieuze vorm van teamcoaching. Wil je meer informatie over dit vuurbestendige bedrijfsuitje in Zandvoort, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Zandvoort
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Zandvoort

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit originele bedrijfsuitje worden jullie als team op een missie gestuurd. Hierbij gaan jullie op pad in authentieke legertrucks om het doel te kunnen bereiken.  Hierbij maken jullie gebruik van technologische hulpmiddelen uit het verleden en het heden. Door heel Nederland zijn er verschillende missies mogelijk in Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en in overleg op een andere locatie. Wil je nog een stapje verder gaan tijdens deze missie,  dan is het ook mogelijk om de missie uit te breiden met een spannende helikopter dropping (optioneel) of een overnachting (optioneel). Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje in de omgeving van Zandvoort, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Zandvoort (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Zandvoort (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Zandvoort, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape bedrijfsuitjes in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Zandvoort

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Zandvoort of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Zandvoort

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Zandvoort of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Zandvoort

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Zandvoort of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Zandvoort

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Zandvoort, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Zandvoort

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Zandvoort, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Zandvoort
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Zandvoort

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Zandvoort of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Zandvoort
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Zandvoort

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Zandvoort ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Een zomers gevoel tijdens een bedrijfsuitje Zandvoort

Deze stad aan het water is een prima basis voor jouw onvergetelijke bedrijfsuitje. Wanneer je met je bedrijf het vakantiegevoel wilt opzoeken, is Zandvoort namelijk een uitstekende keuze. Haar ligging aan het strand zorgt dat de stad een populaire bestemming is die door veel mensen gewaardeerd wordt. Zoals meerdere plaatsen aan zee is het begonnen als een vissersdorp, maar vond later werd haar potentie als badplaats ontdekt. Door de komst van een racecircuit was de stad als toeristische trekpleister compleet. Zeker toen de stad beter bereikbaar werd kwamen er steeds meer mensen op. Wil je zelf ook wel eens zien hoe het er hier uitziet en wat er allemaal te beleven is? Dan doen wij graag wat voorstellen om het je net wat makkelijker te maken. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in Katwijk vind je op vrijgezellenfeesten in Zandvoort en teambuilding in Zandvoort. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Haarlem aanbod. Voor een compleet overzicht van alle bedrijfsuitjes verwijzen we je door naar bedrijfsuitjes Zuid Holland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio IJmuiden, Santpoort Noord, Velsen, Beverwijk en omgeving - Bedrijfsuitje IJmuiden
Regio Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg, Valkenburg en omgeving - Bedrijfsuitje Katwijk
Regio Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Bodegraven en omgeving - Bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Voorhout, Teijlingen, Noordwijkerhout en omgeving - Bedrijfsuitje Noordwijk

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ZANDVOORT EN OMGEVING
Zoek je Zandvoort en omgeving op voor je bedrijfsuitje? Een leuke keuze als je in eigen land een zonnige, zorgeloze dag zoekt. De stad die natuurlijk bekend staat om haar strand en dan ook grote mogelijkheden biedt tot een spectaculair feest. De mooie natuur aan zee, bijvoorbeeld bij het Zuid-Kennemerland, een nationaal park, trekt mensen uit binnen- en-buitenland voor een wandeling, of een verfrissende duik in het water. Verfrissend kan het absoluut werken, zo’n bedrijfsuitje met zijn allen. Door allemaal te verzamelen bij Zandvoort kun je even gas terugnemen, hoe ironisch dat ook is, in een stad met een racecircuit. Naast het racecircuit is er natuurlijk nog voldoende te zien in de omgeving, waardoor er steeds meer mensen de stad verkiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bloemendaal aan Zee, iets noordelijker gelegen, maar nog steeds met een mooie ligging aan het strand. Of je gaat iets meer landinwaarts, richting Bentveld. Het geeft aan dat je in Zandvoort alle kanten op kunt, zeker ook de goede. Sta ons daarom toe om je bij te staan met de nodige leuke ideeën en uitjes, het zijn er meer genoeg. Op naar een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar