1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Katwijk

ook voor Rijnsoever, Rijnsburg en Valkenburg en omstreken

Katwijk, een plek aan zee met een eigen karakter. Een plek waar je bedrijf haar bestaan kan vieren en het tot in de late uurtjes echt feest kan zijn. Dat hoort er natuurlijk wel bij als het tijd is geworden voor een bedrijfsuitje: een dag waarop het nog lang onrustig zal blijven. Wie een sterke band met het verleden heeft, kan mooi de stoomtrein instappen, die je, langs het Valkenburgse Meer, tot Leiden brengt. Omdat er natuurlijk meerdere plaatsen aan het strand zijn in Nederland, moet Katwijk zich natuurlijk onderscheiden. Een manier waarop dit gebeurt is de mentaliteit: door het vissersverleden weet men hier wel wat hard werk is, waardoor men het zeker voor elkaar krijgt het je naar de zin te maken met leuke uitjes. Ook kun je hier in de buurt de musical “Soldaat van Oranje” bezoeken, die inmiddels al meer dan 1 miljoen bezoekers heeft getrokken. Of wie weet wil je de vuurtoren wel beklimmen, ook dat is mogelijk. Daarnaast zijn er vele unieke uitjes die in Katwijk te doen zijn. Wil je met zijn allen bijvoorbeeld een percussieworkshop volgen? Of wil je cocktails leren shaken? Wat je ook in gedachten hebt, wij helpen graag om het werkelijkheid te maken. Kijk daarom eens naar alle mogelijkheden. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in Katwijk vind je op vrijgezellenfeesten in Katwijk en teambuilding in Katwijk. Voor een compleet overzicht van alle bedrijfsuitjes verwijzen we je door naar Bedrijfsuitjes Zuid Holland.

Bedrijfsuitjes in Katwijk en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Katwijk? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Katwijk

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Katwijk van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Katwijk. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Katwijk, Valkenburg, Rijnsburg of Rijnsoever

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Katwijk met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Katwijk

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Katwijk? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Katwijk

Bij dit personeelsuitje in Katwijk duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Katwijk

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Katwijk heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Katwijk voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Katwijk

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Katwijk, Rijnsoever, Rijnsburg of Valkenburg? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat Katwijk

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Katwijk of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Leiden aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Katwijk of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Katwijk en de rest van Nederland

Katwijk aan Zee, een plaats die niet alleen aan de Noordzee, maar ook aan de Rijn ligt. Water is er dus in overvloed, waar men in Katwijk uitstekend mee om kan gaan. Ondanks het vele toerisme is het nog steeds een hechte gemeenschap, waar het dialect nog steeds veelvuldig gesproken wordt. Een bedrijfsuitje kan een mooi eind van een succesvol jaar zijn, of juist een mooi begin. Symbolisch om het te houden in Katwijk, waar de nieuwjaarsduik een gebruikelijke traditie is. Aan traditie wordt veel waarde gehecht in Katwijk, naast de stoomtrein is ook een smalspoormuseum, waar je de historie van het spoor kunt beleven. Ook zijn er prachtige duinen, redenen genoeg om Katwijk te bezoeken. Ook plaatsen in de omgeving als Rijnsoever, Rijnsburg en het genoemde Valkenburg kun je zonder meer bezoeken voor een leuk bedrijfsuitje, een dag die je lang zal bijblijven en waarover op kantoor nog lang over na zal worden gepraat. Word je al enthousiast bij de gedachte aan een uitstapje richting Katwijk? Of heb je nog een paar van onze concrete tips nodig om je te overtuigen? Deze vind je namelijk hiernaast. Voor bedrijfsuitjes in de regio, verwijzen we je graag door naar Bedrijfsuitje Ijmuiden, Bedrijfsuitje Zandvoort, bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn of bedrijfsuitje Noordwijk.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze