Bedrijfsuitje Katwijk

Ook voor de regio Rijnsoever, Rijnsburg, Valkenburg en omgeving.

Bedrijfsuitje Katwijk

Katwijk, een plek aan zee met een eigen karakter. Een mooie natuurlijke omgeving en daarnaast ook een mooi centrum waarin van alles te beleven valt! Een plek waar je bedrijf haar bestaan kan vieren en het tot in de late uurtjes echt feest kan zijn. Dat hoort er natuurlijk wel bij als het tijd is geworden voor een bedrijfsuitje: een dag waarop het nog lang onrustig zal blijven. Daarnaast zijn er vele unieke uitjes die in Katwijk te doen zijn. Wil je met zijn allen bijvoorbeeld een percussieworkshop volgen? Of wil je cocktails leren shaken? Wat je ook in gedachten hebt, wij helpen graag om het werkelijkheid te maken. Kijk daarom eens naar alle onderstaande mogelijkheden. We wensen je alvast veel plezier toe!

Top-10 bedrijfsuitjes in Katwijk

Goede daden bedrijfsuitje Katwijk (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Katwijk (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Katwijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Katwijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Katwijk

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Katwijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Katwijk
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Katwijk

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Katwijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitjes in Katwijk
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Katwijk

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Katwijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Katwijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Katwijk

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Katwijk of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Katwijk
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Katwijk

Vier je bedrijfsuitje online en dus op extra veilige afstand.

Het is zwaar voor jullie, leiders van de moderne wereld.  Een wereldwijde crisis maakt de omstandigheden voor iedereen op de planeet en heel stuk zwaarder.  Gelukkig zijn jullie er om de crisis op te lossen.  Zijn jullie in staat om de vele hersenbrekende vraagstukken waar we allemaal voor staan het hoofd te bieden? Zorgen jullie ervoor dat de crisis voorbij gaat en het dagelijkse leven weer terugkeert naar het oude normaal? Dit originele online bedrijfsuitje wordt gepresenteerd door een echte quizmaster en gespeeld via zoom of een ander video programma. Wil je meer informatie over dit online Zoom around the world bedrijfsuitje in Katwijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Katwijk
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Katwijk

Dit originele bedrijfsuitje in Katwijk of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Katwijk
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Katwijk

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Katwijk of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Katwijk
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Katwijk

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Katwijk ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Katwijk
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Katwijk

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Katwijk of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Katwijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Katwijk
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Katwijk

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Katwijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Katwijk
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Katwijk

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Katwijk, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje Katwijk. Onvergetelijk en historisch tegelijk

Katwijk aan Zee, een plaats die niet alleen aan de Noordzee, maar ook aan de Rijn ligt. Water is er dus in overvloed, waar men in Katwijk uitstekend mee om kan gaan. Ondanks het vele toerisme is het nog steeds een hechte gemeenschap, waar het dialect nog steeds veelvuldig gesproken wordt. Een bedrijfsuitje kan een mooi eind van een succesvol jaar zijn, of juist een mooi begin. Symbolisch om het te houden in Katwijk, waar de nieuwjaarsduik een gebruikelijke traditie is. Aan traditie wordt veel waarde gehecht in Katwijk, naast de stoomtrein is ook een smalspoor museum, waar je de historie van het spoor kunt beleven. Ook zijn er prachtige duinen, redenen genoeg om Katwijk te bezoeken. Wie een sterke band met het verleden heeft, kan mooi de stoomtrein instappen, die je, langs het Valkenburgse Meer, tot Leiden brengt. Omdat er natuurlijk meerdere plaatsen aan het strand zijn in Nederland, moet Katwijk zich natuurlijk onderscheiden. Een manier waarop dit gebeurt is de mentaliteit: door het vissersverleden weet men hier wel wat hard werk is, waardoor men het zeker voor elkaar krijgt het je naar de zin te maken met leuke uitjes. Of wie weet wil je de vuurtoren wel beklimmen, ook dat is mogelijk. Wil je een bedrijfsuitje koppelen aan een vergadering in de omgeving? Bekijk dan bijvoorbeeld eens een vergaderlocatie in Leiden. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in Katwijk vind je op vrijgezellenfeesten in Katwijk en teambuilding in Katwijk. Voor een compleet overzicht van alle bedrijfsuitjes verwijzen we je door naar bedrijfsuitjes Zuid Holland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio IJmuiden, Santpoort Noord, Velsen, Beverwijk en omgeving - Bedrijfsuitje IJmuiden
Regio Zandvoort, Bloemendaal, Bentveld en omgeving- Bedrijfsuitje Zandvoort
Regio Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Bodegraven en omgeving - Bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn
Regio Noordwijk, Voorhout, Teijlingen, Noordwijkerhout en omgeving - Bedrijfsuitje Noordwijk

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE KATWIJK EN OMGEVING
Ook plaatsen in de omgeving als Rijnoever, Rijnsburg en het genoemde Valkenburg kun je zonder meer bezoeken voor een leuk bedrijfsuitje, een dag die je lang zal bijblijven en waarover op kantoor nog lang over na zal worden gepraat. Word je al enthousiast bij de gedachte aan een uitstapje richting Katwijk? Wij wensen je alvast een onvergetelijke dag tijdens je bedrijfsuitje in Katwijk! Of heb je nog een paar van onze concrete tips nodig om je te overtuigen? Deze vind je namelijk hiernaast. Ook in de regio van Katwijk zijn er voldoende opties beschikbaar voor een onvergetelijke dag. Elke plaats heeft eigen kenmerken die zo kunnen bijdragen aan een originele dag. Laat je daarom snel inspireren door het diverse aanbod.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar