1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

ook voor Waddinxveen, Bodegraven en Kouderkerk aan den Rijn

Op zoek naar mooie opties voor een bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn? Het liefst meerdere, zodat je wat te kiezen hebt? Dan ben je op de juiste plek terechtgekomen: wij bieden je namelijk graag de nodige ideeën voor een bedrijfsuitje. Door de inwoners wordt Alphen aan den Rijn nog niet altijd als stad aangeduid: het centrum wordt bijvoorbeeld vaak nog het dorp genoemd. Toch is er, zeker voor een “dorp”, het nodige te doen en te zien in Alphen aan den Rijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Avifauna, waar allerlei vogelsoorten te vinden zijn. Of het Archeon, waar je allerlei overblijfselen uit het verleden kunt vinden. In de tijd van de Romeinen was de stad namelijk al bewoond. Door de ligging aan de Rijn is een rondvaart met gondels een jaarlijks terugkerende traditie. Een leuke activiteit te water is dan ook een uitstekend idee, iets wat we zeker aanraden. Wanneer je het liever droog houdt bieden we uiteraard de nodige alternatieven, zodat ook dat mogelijk is. Je vindt ongetwijfeld een leuke optie voor je bedrijf in Alphen aan den Rijn, waardoor het aan jullie is om er dan ook echt een prachtige dag van te maken. Door een uitje uit ons netwerk te kiezen, zijn de randvoorwaarden daarvoor in elk geval geregeld, daarna is het aan jullie. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in Katwijk vind je op vrijgezellenfeesten in Alphen aan den Rijn en teambuilding in Alphen aan den Rijn. Voor een compleet overzicht van alle bedrijfsuitjes verwijzen we je door naar Bedrijfsuitjes Zuid Holland.

Bedrijfsuitjes in Alphen aan den Rijn en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Kouderkerk aan den Rijn? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en omgeving van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Kouderkerk aan den Rijn. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn, Bodegraven etc.

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Kouderkerk aan den Rijn met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Alphen aan den Rijn of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Kouderkerk aan den Rijn? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Kouderkerk aan den Rijn. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Alphen aan den Rijn? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Bij dit personeelsuitje in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Kouderkerk aan den Rijn duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Alphen aan den Rijn? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Alphen aan den Rijn voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Alphen aan den Rijn

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Alphen aan den Rijn

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Kouderkerk aan den Rijn of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Alphen aan den Rijn of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn en omgeving

Wanneer je een bedrijf hebt in Zuid-Holland, is een uitje in de omgeving van Alphen aan den Rijn een mooie optie. Door de vele bedrijven die er in de omgeving gevestigd zijn, zul je zeker niet de eerste zijn die zijn heil hier zoekt. Het samenwerken zit er hier in de omgeving dan ook al vroeg in: honderden kinderen doen hier jaarlijks mee aan de huttenbouwweek. Zoals het belangrijk is om goed samen te werken, zo is het ook belangrijk te vieren als het goed gaat. Dit kan natuurlijk uitstekend met een bedrijfsuitje, waar ieder personeelslid een spreekwoordelijk schouderklopje krijgt voor het lange en harde werk wat voor het bedrijf verzet is. Ben je nog aan het dubben waar je het precies houdt? Naast Alphen aan den Rijn kun je ook voor plaatsen in de omgeving gaan, zoals Bodegraven en Waddinxveen. Ten Westen van de stad ligt daarnaast het nodige groen, met ook een dorp als Kouderkerk aan den Rijn. Ga je liever voor een studentenstad als Leiden? Ook dat raden we zeker aan. Genoeg te doen in de omgeving dus.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze