Bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Ook voor de regio Waddinxveen, Bodegraven, Kouderkerk aan den Rijn en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn…wie kent het niet? Deze bijzondere en snel groeiende stad is een prima basis voor een leuke activiteit. Op zoek naar mooie opties voor een bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn? Het liefst meerdere, zodat je wat te kiezen hebt? Dan ben je op de juiste plek terechtgekomen: wij bieden je namelijk graag de nodige ideeën voor een bedrijfsuitje. Of je nu graag actief, passie, culinair, sportief op in een ander thema aan de slag gaan. Onderstaand een overzicht van diverse activiteiten in de omgeving. Vraag snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bij voorbaat al veel plezier toegewenst.

Top-10 bedrijfsuitjes in Alphen aan den Rijn

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Alphen aan den Rijn

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Jullie zijn een goed team, daar twijfelen jullie niet aan. Maar misschien zijn jullie wel benieuwd om erachter te komen hoe goed jullie wel niet zijn. Tijdens dit originele bedrijfsuitje gaan jullie je teambuilding vaardigheden als groep testen tijdens dit op de dienstplicht gebaseerde bedrijfsuitje. Van communicatie skills tot gericht kunnen schieten, van samen over de stormbaan tot het ultieme samenwerken. Dit bedrijfsuitje is mogelijk in diverse regio´s: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer informatie over dit leuke personeelsuitje in de regio Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsuitje workshop bonbons maken met diner in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Personeelsuitje workshop bonbons maken met diner in Alphen aan den Rijn

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Het is hoog tijd om jullie team te voorzien van een extra dosis van het gelukshormoon dopamine. En hoe kan dan beter dan door gebruik te maken van dopamine verhogende chocolade. Tijdens een bonbon workshop leren jullie zelf de heerlijkste bonbons te maken, waarvan jullie het resultaat natuurlijk mee naar huis kunnen nemen als trofee. Verder gaan jullie natuurlijk veel proeven en genieten jullie vooraf of na afloop van de workshop van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit bonbon personeelsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn

Dit originele bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€71 p.p.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Tijdens deze Wie is de Chef kookworkshop game gaan jullie aan de slag in teams om aan de hand van een aantal ingrediënten een culinaire verrassing te bereiden. De chef is uiteindelijk degene die bepaalt welk kookteam de opdracht het beste heeft uitgevoerd. Alle kookmaterialen liggen voor jullie klaar evenals de ingrediënten in de geheimzinnige Black Box. Dit culinaire bedrijfsuitje zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een leuke en lekkere middag met een teambuilding effect. Wil je meer weten over dit kookworkshop game personeelsuitje in Alphen aan den Rijn? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

E-chopper tour bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Inclusief 3-GANGEN DINER, 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering

Hoe lekker is het wel niet in na al het binnen zitten en thuiswerken van de afgelopen maanden even heerlijk te kunnen genieten van de buitenlucht tijdens een leuk bedrijfsuitje met je collega's die je zo weinig hebt gezien de afgelopen tijd. Uiteraard dient het bedrijfsorganisatie wel corona-proof te zijn.  Wat dachten jullie dan van een leuke E-chopper tour samen met elkaar? Hierbij rijden jullie elk op jullie eigen E-chopper (elektroscooter die wat weg heeft van een Harley Davidson motor). Inbegrepen zijn instructeur, verzekering en flesje drinken voor onderweg. Wil je meer informatie over dit E-chopper tour bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Alphen aan den Rijn

Inclusief heerlijk diner

Het is de schrik van elke burgemeester, namelijk dat er een grote bom ontploft midden in het centrum van de stad. Gelukkig is er een speciaal team aanwezig dat in staat zou moeten zijn om een totale ramp te kunnen voorkomen met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie.  Dat team, je had het waarschijnlijk al geraden, wordt gevormd door jou en je collega´s.  Tijdens dit explosieve bedrijfsuitje laten jullie zien hoe goed jullie zijn in het werken onder hoge druk. Na afloop van het bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit spannende Virtual Reality bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Bij dit enerverende bedrijfsuitje gaan jullie op jacht naar een levensgevaarlijke gangster. Deze crimineel houdt zich ergens in Europa verborgen. Aan jullie de taak om uit te vinden waar dit precies is, voordat het natuurlijk te laat is. Aan de hand van diverse opdrachten zouden jullie als team in staat moeten zijn om de opdracht te volbrengen...., of toch misschien niet?! Deze leuke teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn is inclusief een welkomstdrankje en 3-gangen diner. Wil je meer weten over dit spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Alphen aan den Rijn

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Alphen aan den Rijn ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn, stad met de charme van een dorp!

Door de inwoners wordt Alphen aan den Rijn nog niet altijd als stad aangeduid: het centrum wordt bijvoorbeeld vaak nog het dorp genoemd. Toch is er, zeker voor een “dorp”, het nodige te doen en te zien in Alphen aan den Rijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Avifauna, waar allerlei vogelsoorten te vinden zijn. Of het Archeon, waar je allerlei overblijfselen uit het verleden kunt vinden. In de tijd van de Romeinen was de stad namelijk al bewoond. Door de ligging aan de Rijn is een rondvaart met gondels een jaarlijks terugkerende traditie. Een leuke activiteit te water is dan ook een uitstekend idee, iets wat we zeker aanraden. Wanneer je het liever droog houdt bieden we uiteraard de nodige alternatieven, zodat ook dat mogelijk is. Je vindt ongetwijfeld een leuke optie voor je bedrijf in Alphen aan den Rijn, waardoor het aan jullie is om er dan ook echt een prachtige dag van te maken. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in Katwijk vind je op vrijgezellenfeesten in Alphen aan den Rijn en teambuilding in Alphen aan den Rijn. Voor een compleet overzicht van alle bedrijfsuitjes verwijzen we je door naar bedrijfsuitjes Zuid Holland. We wensen je alvast veel succes bij de organisatie van dit evenement en uiteraard veel plezier tijdens!

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ALPHEN AAN DEN RIJN EN OMGEVING
Wanneer je een bedrijf hebt in Zuid-Holland, is een uitje in de omgeving van Alphen aan den Rijn een mooie optie. Door de vele bedrijven die er in de stad zelf en de omgeving gevestigd zijn, zul je zeker niet de eerste zijn die zijn heil hier zoekt. Het samenwerken zit er hier in de omgeving dan ook al vroeg in: honderden kinderen doen hier jaarlijks mee aan de huttenbouwweek. Zoals het belangrijk is om goed samen te werken, zo is het ook belangrijk te vieren als het goed gaat. Kinderen kunnen immers ook de ondernemers voor de toekomst worden. Jong geleerd is oud gedaan denken we. Samenwerken kan natuurlijk ook uitstekend tijdens een bedrijfsuitje, waar ieder personeelslid een spreekwoordelijk schouderklopje krijgt voor het lange en harde werk wat voor het bedrijf verzet is. Ben je nog aan het dubben waar je het precies houdt? Naast Alphen aan den Rijn kun je ook voor plaatsen in de omgeving gaan, zoals Bodegraven en Waddinxveen. Ten Westen van de stad ligt daarnaast het nodige groen, met ook een dorp als Kouderkerk aan den Rijn. Ga je liever voor een studentenstad als Leiden? Ook dat raden we zeker aan. Genoeg te doen in de omgeving dus. Laat je snel verrassen door de verschillende mogelijkheden en kies voor een leuk en bijzondere activiteit.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar