Bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Ook voor de regio Waddinxveen, Bodegraven, Kouderkerk aan den Rijn en omgeving.

Originele Bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn…wie kent het niet? Deze bijzondere en snel groeiende stad is een prima basis voor een leuke activiteit. Op zoek naar mooie opties voor een bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn? Het liefst meerdere, zodat je wat te kiezen hebt? Dan ben je op de juiste plek terechtgekomen: wij bieden je namelijk graag de nodige ideeën voor een bedrijfsuitje. Of je nu graag actief, passie, culinair, sportief op in een ander thema aan de slag gaan. Onderstaand een overzicht van diverse activiteiten in de omgeving. Vraag snel meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Bij voorbaat al veel plezier toegewenst.

Top-10 bedrijfsuitjes in Alphen aan den Rijn

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Een ontspannen bedrijfsuitje betreft dit walking dinner concept. Het leuke van deze variant is dat jullie op 3 verschillende locaties zullen gaan genieten van een heerlijke gang. Tussen de gangen door kunnen jullie de benen strekken tijdens een gezellige wandeling met elkaar. Tijdens deze wandelingen is er uiteraard volop tijd om elkaar wat beter te leren kennen en nieuwe mensen op te zoeken. Wil je meer informatie over dit ontspannen bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn

Dit originele bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de alleskunner in de winter ga je de strijd aan met je collega's aan de hand van een aantal ludieke opdrachten met een winters thema. Lukt het jullie om de opdrachten met elkaar tot een goed einde te brengen? Wie wint er bij het sneeuwballen gooien? Tijdens dit personeelsuitje van jullie, gewapend met teamwork en creativiteit aan de slag om het hele bedrijf te laten weten dat jullie eigenlijk alles al kunnen. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje voor alleskunners in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in Alphen aan den Rijn

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje dat jullie team net een beetje beter kan laten draaien? Misschien is een brandweer teambuilding uitje dat precies waar jullie naar op zoek zijn. Goed samenwerken is voor brandweerlieden een zaak van leven op dood. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jullie het een en ander op kunnen steken in het teamwork van een brandweerteam. Onder professionele begeleiding gaan jullie in volle uitrusting aan de slag om zelf de nodige branden te blussen. Het is mogelijk om het ludieke karakter van het bedrijfsuitje te combineren met een serieuze vorm van teamcoaching. Wil je meer informatie over dit vuurbestendige bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Veel Nederlanders gaan elk jaar op wintersportvakantie. Sommige mensen kiezen voor een single skivakantie en binnen sommige bedrijven is het een traditie om elk jaar samen op wintersport groepsreis te gaan. Maar voor de bedrijven die niet die mogelijkheid hebben en toch willen genieten van dat speciale après-ski wintersport gevoel, is er dit après-ski winterspelen bedrijfsuitje. Hierbij gaan jullie diverse ludieke wintersport uitdagingen aan zoals familie ski, ski broek hangen en veel meer. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Alphen aan den Rijn

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in een koele setting? Wie weet is expeditie Poolcirkel dan het perfecte personeelsuitje voor jullie. Jullie zijn vast al een geweldig team, maar zou het jullie lukken om samen te overleven onder pool condities? Het is hoog tijd om jullie overleving skills in de kou te testen. Lukt het jullie om vuur te maken of om te schieten met pijl en boog? Dan is nu jullie kans om het te bewijzen. Wil je meer informatie over een expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in de winter in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de donkere periode van de winter geniet je nog meer van alle lichtjes om je heen. Tijdens deze glow in the dark speurtocht draait alles om licht. Terwijl je jezelf in het donker begeeft, laat je jezelf verrassen en je zintuigen prikkelen. Diverse lichtgevende opdrachten en aanwijzingen komen jullie tegen op jullie pad. Ondertussen gaan jullie diverse lichtgevende uitdagingen aan: van lichtgevend tikkertje tot lumineuze samenwerkingen en bijzondere puzzels. Wil je meer informatie over dit lichtgevende bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Shark Tank als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Shark Tank als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje gaan jullie in teams aan de slag om aan de hand van bestaande voorwerpen jullie eigen unieke product samen te stellen. Uiteraard bedenken jullie een leuke bedrijfsnaam en slogan. Vervolgens stellen jullie een marktprognose op en een daarbij horend marketingplan. Dan komt het erop aan om potentiële investeerders (Sharks) te overtuigen van de haalbaarheid van deze plannen. Wie trekt de meeste Sharks over de streep en wint deze Shark Tank teambuilding activiteit? Tijdens dit personeelsuitjes idee testen jullie in teams jullie vaardigheden als ondernemers. Wil je meer informatie over dit Shark Tank bedrijfsuitje voor in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Het is een van de meest originele locaties in Nederland waar je je bedrijfsuitje kunt organiseren: Forteiland in IJmuiden. Het eiland is enkel bereikbaar met de boot en ligt voor de kust van IJmuiden. Eenmaal op het eiland is er heel veel mogelijk. Van luxueuze bedrijfsfeesten tot veel verschillende teambuilding activiteiten. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van het Forteiland voor de kust van IJmuiden.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, bedrijfsuitje, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland IJmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Alphen aan den Rijn

Inclusief heerlijk diner

Het is de schrik van elke burgemeester, namelijk dat er een grote bom ontploft midden in het centrum van de stad. Gelukkig is er een speciaal team aanwezig dat in staat zou moeten zijn om een totale ramp te kunnen voorkomen met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie.  Dat team, je had het waarschijnlijk al geraden, wordt gevormd door jou en je collega´s.  Tijdens dit explosieve bedrijfsuitje laten jullie zien hoe goed jullie zijn in het werken onder hoge druk. Na afloop van het bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit spannende Virtual Reality bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Alphen aan den Rijn

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Jullie zijn een goed team, daar twijfelen jullie niet aan. Maar misschien zijn jullie wel benieuwd om erachter te komen hoe goed jullie wel niet zijn. Tijdens dit originele bedrijfsuitje gaan jullie je teambuilding vaardigheden als groep testen tijdens dit op de dienstplicht gebaseerde bedrijfsuitje. Van communicatie skills tot gericht kunnen schieten, van samen over de stormbaan tot het ultieme samenwerken. Dit bedrijfsuitje is mogelijk in diverse regio´s: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer informatie over dit leuke personeelsuitje in de regio Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Bij dit enerverende bedrijfsuitje gaan jullie op jacht naar een levensgevaarlijke gangster. Deze crimineel houdt zich ergens in Europa verborgen. Aan jullie de taak om uit te vinden waar dit precies is, voordat het natuurlijk te laat is. Aan de hand van diverse opdrachten zouden jullie als team in staat moeten zijn om de opdracht te volbrengen...., of toch misschien niet?! Deze leuke teambuilding activiteit in Alphen aan den Rijn is inclusief een welkomstdrankje en 3-gangen diner. Wil je meer weten over dit spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Alphen aan den Rijn

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Alphen aan den Rijn ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Alphen aan den Rijn

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Alphen aan den Rijn of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Alphen aan den Rijn, stad met de charme van een dorp!

Door de inwoners wordt Alphen aan den Rijn nog niet altijd als stad aangeduid: het centrum wordt bijvoorbeeld vaak nog het dorp genoemd. Toch is er, zeker voor een “dorp”, het nodige te doen en te zien in Alphen aan den Rijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Avifauna, waar allerlei vogelsoorten te vinden zijn. Of het Archeon, waar je allerlei overblijfselen uit het verleden kunt vinden. In de tijd van de Romeinen was de stad namelijk al bewoond. Door de ligging aan de Rijn is een rondvaart met gondels een jaarlijks terugkerende traditie. Een leuke activiteit te water is dan ook een uitstekend idee, iets wat we zeker aanraden. Wanneer je het liever droog houdt bieden we uiteraard de nodige alternatieven, zodat ook dat mogelijk is. Je vindt ongetwijfeld een leuke optie voor je bedrijf in Alphen aan den Rijn, waardoor het aan jullie is om er dan ook echt een prachtige dag van te maken. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in Katwijk vind je op vrijgezellenfeesten in Alphen aan den Rijn en teambuilding in Alphen aan den Rijn. Voor een compleet overzicht van alle bedrijfsuitjes verwijzen we je door naar bedrijfsuitjes Zuid Holland. We wensen je alvast veel succes bij de organisatie van dit evenement en uiteraard veel plezier tijdens!

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ALPHEN AAN DEN RIJN EN OMGEVING
Wanneer je een bedrijf hebt in Zuid-Holland, is een uitje in de omgeving van Alphen aan den Rijn een mooie optie. Door de vele bedrijven die er in de stad zelf en de omgeving gevestigd zijn, zul je zeker niet de eerste zijn die zijn heil hier zoekt. Het samenwerken zit er hier in de omgeving dan ook al vroeg in: honderden kinderen doen hier jaarlijks mee aan de huttenbouwweek. Zoals het belangrijk is om goed samen te werken, zo is het ook belangrijk te vieren als het goed gaat. Kinderen kunnen immers ook de ondernemers voor de toekomst worden. Jong geleerd is oud gedaan denken we. Samenwerken kan natuurlijk ook uitstekend tijdens een bedrijfsuitje, waar ieder personeelslid een spreekwoordelijk schouderklopje krijgt voor het lange en harde werk wat voor het bedrijf verzet is. Ben je nog aan het dubben waar je het precies houdt? Naast Alphen aan den Rijn kun je ook voor plaatsen in de omgeving gaan, zoals Bodegraven en Waddinxveen. Ten Westen van de stad ligt daarnaast het nodige groen, met ook een dorp als Kouderkerk aan den Rijn. Ga je liever voor een studentenstad als Leiden? Ook dat raden we zeker aan. Genoeg te doen in de omgeving dus. Laat je snel verrassen door de verschillende mogelijkheden en kies voor een leuk en bijzondere activiteit.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar