1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Weert

ook voor Nederweert en Budel

Gaat je bedrijfsuitje plaatsvinden in Weert? Dan geven we je graag wat tips over hoe je dat het beste vorm kunt geven. Er zijn namelijk allerlei ideeën voor te bedenken. De stad zelf is ontstaan als droog stuk land tussen een aantal moerassen in, waar het haar naam ook aan dankt. Ook in de ijzertijd en in de tijd van de Romeinen werd de stad al bewoond. Ook nu nog kun je er voldoende zien, al heeft de oorlog wel haar schade achtergelaten. Toch is er bijvoorbeeld nog het muntgebouw, waar vroeger het geld geslagen werd. Tegenwoordig is het overigens deel van een winkelcentrum. In de stad kun je dus ook prima terecht als je iets nodig hebt, dit weerhoudt je er niet van op zijn tijd historische gebouwen tegen te komen. Ook zijn er in de omgeving talloze natuurgebieden te vinden, ieder met hun eigen karakteristieken. Zo is er de Groote Peel, maar ook bijvoorbeeld de Laurabossen. Ook de IJzeren man, gelegen midden in het bos, is een prachtige plek waar je je met al je collega’s kunt vermaken. Hoe dan ook, in Weert kun je van alles vinden om een dag plezier te maken met zijn allen. Als je hiervoor nog speciale uitjes zoekt, bieden we die je graag. Je kunt ze dan ook hieronder, op onze pagina vinden. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in deze regio vind je op vrijgezellenfeest Weert en teambuilding regio Limburg. Alle bedrijfsuitjes in de deze regio vind je op bedrijfsuitje Limburg.

Bedrijfsuitjes in Weert en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Weert

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Weert, Nederweert, Budel of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Weert

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Weert van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Weert, Nederweert of Budel? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Weert

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Weert. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Weert

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Weert met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Weert of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Weert

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Weert, Nederweert of Budel? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Weert of omgeving

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Weert of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Weert, Nederweert of Budel? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Weert

Bij dit personeelsuitje in Weert duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Weert

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Weert heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Weert of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Weert

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje in Weert, Nederweert of Budel voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Weert, Budel of Nederweert

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Almere of Lelystad voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Weert

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Weert? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Weert of Budel

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Weert of omgeving. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Eindhoven aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Weert, Nederweert, Budel of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje TWeert, Nederweert, Budel en de rest van Nederland

Wie voor Weert kiest, opteert voor de unieke omgeving van Noordwest Limburg, vlak aan de grens met Noord-Brabant. Voor bedrijven in die omgeving is een uitje in Weert ideaal, goed bereikbaar en altijd klaar voor een feestje. En vooral ook voor een mooie tour door de omgeving. Ook muziekeducatie, in de vorm van het Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie is er bijvoorbeeld gevestigd. Het maakt Weert een veelzijdige stad die veel mensen te vinden weten. Er zijn daarnaast de nodige bouwbedrijven te vinden, maar ook Bosch en Trespa zijn er te vinden, net als Philips met haar gloeilampenfabriek, tot een aantal jaren terug. In de omgeving ligt nog Nederweert, en in de buurt, maar wel in Brabant, is er ook nog Budel. Hoe dan ook, in Weert en haar omgeving weet je ongetwijfeld wel een reden voor een feestje te vinden. En niet alleen een reden, maar ook een manier om het te vieren. Die reiken wij je graag aan, in de vorm van een paar concrete tips. Die vindt je hieronder. Andere regio´s vind je via bedrijfsuitje Venray of bedrijfsuitje Roermond.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze