1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Roermond

ook voor regio Herkenbosch, Nunhem en Haelen

Zoek je een gezellig uitje in Noord-Limburg, in een stad die enerzijds ruim haar sporen heeft verdiend, maar zich anderzijds sterk vernieuwd heeft de laatste jaren? Dan kun je goed terecht in Roermond, een stad die na de Tweede Wereldoorlog alle zeilen bij heeft moeten zetten om de stad weer te herstellen. Dat is dan ook met verve gedaan. Zo is het stadhuis aan de Markt intact gebleven, niet voor niets een rijksmonument. Ook de Munsterkerk is een bezoek meer dan waard, ook deze kerk staat er al sinds de 13e eeuw, al is enige restauratie wel nodig geweest. Het typeert Roermond, vooruitgang terwijl het verleden zeker niet vergeten wordt. Door haar grote rol in de handel is dat verleden namelijk zeker roemrucht te noemen. Wat voor bedrijfsuitje je precies gaat uitvoeren hangt natuurlijk ervan af wat je zoekt. Zo zijn er vast spannende uitjes en workshops te vinden die je altijd al eens hebt willen doen. Ook moet je natuurlijk rekening houden met alle anderen en het uitje vinden waar iedereen het over eens is. Omdat we weten dat dat niet meevalt, hebben we een lijstje met de opties in Roermond, waarbij je uiteraard ook om meer informatie kunt vragen als je dat wilt, geheel vrijblijvend. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in deze regio vind je op vrijgezellenfeest Roermond en teambuilding Roermond. Alle bedrijfsuitjes in de deze regio vind je op bedrijfsuitje Limburg.

Bedrijfsuitjes in Roermond en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Roermond, Nunhem of Haelen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Roermond, Haelen, Nunhem, Herkenbosch of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Roermond, Herkenbosch, Haelen of omgeving

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Roermond van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Roermond of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Roermond

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Roermond, Haelen, Herkenbosch, Nunhem of omgeving. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Roermond, Nunhem en Herkenbosch

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Roermond met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Roermond, Nunhem, Herkenbosch, Haelen of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Roermond

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Roermond, Herkenbosch, Haelen of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Roermond

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Roermond. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Roermond, Nunhem, Haelen, Herkenbosch of omgeving? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Roermond of omgeving

Bij dit personeelsuitje in Roermond of omgeving duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Roermond

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Roermond of omgeving heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Herkenbosch, Haelen, Nunhem of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Roermond

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Roermond, Herkenbosch, Haelen, Nunhem of omgeving? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Roermond

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht in Roermond, Haelen, Nunhem, Herkenbosch of omgeving. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Roermond

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Haelen, Nunhem, Herkenbosch, Roermond of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Roermond, Haelen, Herkenbosch, Nunhem of omgeving etc.

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Roermond of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Herkenbosch, Roermond, Haelen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Roermond en de rest van Nederland

Ben je in Roermond en omgeving op zoek naar een bedrijfsuitje dat onvergetelijk moet worden? Dan inspireren we je graag met wat opties die even leuk als vrijblijvend zijn. Een kijkje in de omgeving leert je namelijk dat het in het Limburgse goed toeven is. De stad aan de Maas heeft door haar ligging aan het water natuurlijk de nodige mogelijkheden om het bedrijfsuitje te combineren met een leuke boottocht. Natuurlijk is water niet het enige wat de omgeving te bieden heeft. Buiten Roermond zijn er nog andere plaatsen te vinden, zoals Herkenbosch en Sint-Odiliënberg. Ook kleinere dorpen als Nunhem en Haelen zijn makkelijk bereikbaar. Zoek je het liever wat groter? Dan liggen ook steden als Weert en Venlo in de omgeving. Daarnaast is de Duitse grens ook erg dichtbij, waardoor een uitstapje over de grens ook een aantrekkelijke optie kan zijn. Daarnaast zijn er veel Duitsers die de stad bezoeken, bijvoorbeeld om het Outlet Centre te bezoeken. Kies jij zelf ook voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Roermond? Dan helpen wij graag om het juiste uitje te vinden en brengen we je graag met de uitvoerders in contact, vrijblijvend en gratis. Andere regio´s vind je via bedrijfsuitje Weert of bedrijfsuitje Venray.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze