Bedrijfsuitje Venray

Ook voor de regio Boxmeer, IJsselstein en omgeving.

Originele bedrijfsuitje Venray

Zoek je een sfeervol stadje in Noord-Limburg, niet al te groot, maar wel groot genoeg om een goed feest te vieren? Ga dan voor Venray, zouden we zeggen! Dat je op zoek bent in Venray, getuigt absoluut van goede smaak. Want hoewel je niet de enige bent, zullen er toch ook de nodige mensen zijn die het in de grotere steden van Limburg of Brabant gaan zoeken. Als je niet houdt van het kolossale van de grote stad maar wel een stad wilt waar genoeg te beleven is dan ben je in Venray aan het juiste adres! Vast staat dat je je in elk geval goed kunt vermaken hier. Je wilt vast weten wat je allemaal kunt zien in Venray. Daarvoor ben je dan ook op de juiste pagina. Kijk daarom eens wat Venray allemaal te bieden heeft. We wensen je vast een leuk bedrijfsuitje toe!

Top-10 bedrijfsuitjes in Venray

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Venray
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Venray

Dit originele bedrijfsuitje in Venray of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€71 p.p.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Venray

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Tijdens deze Wie is de Chef kookworkshop game gaan jullie aan de slag in teams om aan de hand van een aantal ingrediënten een culinaire verrassing te bereiden. De chef is uiteindelijk degene die bepaalt welk kookteam de opdracht het beste heeft uitgevoerd. Alle kookmaterialen liggen voor jullie klaar evenals de ingrediënten in de geheimzinnige Black Box. Dit culinaire bedrijfsuitje zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een leuke en lekkere middag met een teambuilding effect. Wil je meer weten over dit kookworkshop game personeelsuitje in Venray? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Venray
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Venray

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Jullie zijn een goed team, daar twijfelen jullie niet aan. Maar misschien zijn jullie wel benieuwd om erachter te komen hoe goed jullie wel niet zijn. Tijdens dit originele bedrijfsuitje gaan jullie je teambuilding vaardigheden als groep testen tijdens dit op de dienstplicht gebaseerde bedrijfsuitje. Van communicatie skills tot gericht kunnen schieten, van samen over de stormbaan tot het ultieme samenwerken. Dit bedrijfsuitje is mogelijk in diverse regio´s: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer informatie over dit leuke personeelsuitje in de regio Venray, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Venray (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Venray (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Venray, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Personeelsuitje workshop bonbons maken met diner in Venray
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Personeelsuitje workshop bonbons maken met diner in Venray

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Het is hoog tijd om jullie team te voorzien van een extra dosis van het gelukshormoon dopamine. En hoe kan dan beter dan door gebruik te maken van dopamine verhogende chocolade. Tijdens een bonbon workshop leren jullie zelf de heerlijkste bonbons te maken, waarvan jullie het resultaat natuurlijk mee naar huis kunnen nemen als trofee. Verder gaan jullie natuurlijk veel proeven en genieten jullie vooraf of na afloop van de workshop van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit bonbon personeelsuitje in Venray of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Venray

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Venray of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Venray

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Venray of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Venray

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Venray of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Venray

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Venray of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Venray, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Venray

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Venray of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Venray

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Venray, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Venray

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Venray, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Venray
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Venray

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Venray ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Venray

Inclusief heerlijk diner

Ook zo een fan van de populaire escape rooms? Lijkt het je ook wat om tijdens het oplossen van de complexe raadsels te kunnen genieten van de buitenlucht en na afloop te genieten van een lekker diner? Dan is deze Outdoor escape room de uitkomst voor een samenwerkingsgericht personeelsuitje voor jou en je collega’s! Gecombineerd met een heerlijk diner voorafgaand of na afloop. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt direct uitgebreide informatie over het Outdoor escape room bedrijfsuitje in Venray.

Op jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Venray
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als bedrijfsuitje in Venray

Inclusief heerlijk diner

Werk optimaal samen met als doel de heilige graal te vinden! Denk je dat het jou en je team lukt dit grote mysterie op te lossen? Tijdens dit spannende bedrijfsuitje ga je op zoektocht, los je raadsels en puzzels op en leer je de stad van een geheel andere kant kennen. Elke tip of aanknopingspunt kan immers een stap dichterbij zijn. Na afloop genieten jullie samen met alle collega’s van een heerlijk diner. Denk jij dat je de heilige graal gevonden gaat krijgen? Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Venray? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

Bedrijfsuitje in bijzonder Venray

In de binnenstad is veel te beleven, waar je zeker gebruik van kunt maken tijdens je bedrijfsuitje. Maar ook buiten het centrum zijn tal van activiteiten en workshops te vinden om jouw bedrijfsuitje in Venray compleet te maken. Misschien ben je zelf wel een van de ondernemers die Venray mede op de kaart zet. Of wie weet zoek je vooral naar inspiratie, die kun je zeker vinden in deze Limburgse stad. De uitgaansgelegenheden zijn gespreid over de stad, maar zijn onder andere op de Grote Markt te vinden. Dat je ook de rest van de stad hiervoor aan kunt doen is natuurlijk wel prettig. In het Odapark is daarnaast ook nog de nodige kunst te vinden. Dit is vernoemd naar de beschermheilige van de stad, Sint Oda. Uit de aanwezigheid blijkt dat er voor ieder dus wat wils is, voor de notoire stappers onder jullie, die wellicht een reputatie op kantoor hebben opgebouwd, maar ook voor de cultureel onderlegden. Al sluit het een ander natuurlijk niet uit. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in deze regio vind je op vrijgezellenfeest Venray en teambuilding Limburg. Alle bedrijfsuitjes in de deze regio vind je op bedrijfsuitje Limburg.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Weert, Nederweert, Budel en omgeving​ - Bedrijfsuitje ​​Weert
Regio Roermond, Herkenbosch, Nunhem, Haelen en omgeving​ - Bedrijfsuitje ​​Roermond

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE VENRAY EN OMGEVING
Wanneer je kiest voor Venray onderscheidt je je van de massa en kies je voor een unieke stad met een eigen karakter. Met het bourgondische van een stad als Maastricht, maar een knusheid zoals alleen Venray die biedt. De stad werd langzaam groter, doordat het grote printbedrijf Xerox zich vestigde. Dit betekent niet dat Venray anderen kopieert: het centrum met mooie, historische gebouwen is dan ook erg mooi om te zien. Natuurlijk zijn er ook nog plaatsen in de omgeving die je even kunt bezoeken, zoals Boxmeer, of IJsselstein, bekend om haar begraafplaats voor soldaten. Niet de meest feestelijke omgeving, wel erg indrukwekkend om eens te zien. Al met al kun je er erg veel uithalen, zo’n uitje in Venray. Ben je benieuwd wat precies? Dan nodigen we je van harte uit eens te kijken naar onze tips, samengesteld uit ons netwerk. Op naar een geslaagd bedrijfsuitje!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar