1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Venray

ook voor Boxmeer, IJsselstein en omstreken

Zoek je een sfeervol stadje in Noord-Limburg, niet al te groot, maar wel groot genoeg om een goed feest te vieren? Ga dan voor Venray, zouden we zeggen! De binnenstad is veel leven, waar je zeker gebruik van kunt maken tijdens je bedrijfsuitje. Misschien ben je zelf wel een van de ondernemers die Venray mede op de kaart zet. Of wie weet zoek je vooral naar inspiratie, die kun je zeker vinden in deze Limburgse stad. De uitgaansgelegenheden zijn gespreid over de stad, maar zijn onder andere op de Grote Markt te vinden. Dat je ook de rest van de stad hiervoor aan kunt doen is natuurlijk wel prettig. In het Odapark is daarnaast ook nog de nodige kunst te vinden. Dit is vernoemd naar de beschermheilige van de stad, Sint Oda. Uit de aanwezigheid blijkt dat er voor ieder dus wat wils is, voor de notoire stappers onder jullie, die wellicht een reputatie op kantoor hebben opgebouwd, maar ook voor de cultureel onderlegden. Al sluit het een ander natuurlijk niet uit. Vast staat dat je je in elk geval goed kunt vermaken hier. Je wilt vast weten wat je allemaal kunt zien in Venray. Daarvoor ben je dan ook op de juiste pagina. Kijk daarom eens wat Venray allemaal bevat. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in deze regio vind je op vrijgezellenfeest Venray en teambuilding Limburg. Alle bedrijfsuitjes in de deze regio vind je op bedrijfsuitje Limburg.

Bedrijfsuitjes in Venray en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Venray

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Venray? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Venray of IJsselstein

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Venray? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Venray of Boxmeer

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in Venray, Boxmeer of IJsselstein. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Venray

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Venray met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in Venray, Boxmeer of IJsselstein. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Hollandse Quiz pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Venray, Boxmeer of IJsselstein

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Venray? Kijk dan op onze GPS bedrijfsuitjes pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje in Venray, Boxmeer of IJsselstein

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Venray. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Venray, Boxmeer of IJsselstein

Bij dit bedrijfsuitje in Venray duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Venray

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Venray heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Venray of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Venray

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje Venray, Boxmeer of IJsselstein? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Venray, Boxmeer of IJsselstein

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje Venray, Boxmeer of IJsselstein? Kijk dan op onze segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Venray

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding Venray ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat Venray, Boxmeer of IJsselstein

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in diverse steden in Nederland. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in diverse steden in Venray, Boxmeer of IJsselstein? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Venray en de rest van Nederland

Dat je op zoek bent in Venray, getuigt absoluut van goede smaak. Want hoewel je niet de enige bent, zullen er toch ook de nodige mensen zijn die het in de grotere steden van Limburg of Brabant gaan zoeken. Wanneer je kiest voor Venray onderscheidt je je van de massa en kies je voor een unieke stad met een eigen karakter. Met het bourgondische van een stad als Maastricht, maar een knusheid zoals alleen Venray die biedt. De stad werd langzaam groter, doordat het grote printbedrijf Xerox zich vestigde. Dit betekent niet dat Venray anderen kopieert: het centrum met mooie, historische gebouwen is dan ook erg mooi om te zien. Natuurlijk zijn er ook nog plaatsen in de omgeving die je even kunt bezoeken, zoals Boxmeer, of IJsselstein, bekend om haar begraafplaats voor soldaten. Niet de meest feestelijke omgeving, wel erg indrukwekkend om eens te zien. Al met al kun je er erg veel uithalen, zo’n uitje in Venray. Ben je benieuwd wat precies? Dan nodigen we je van harte uit eens te kijken naar onze tips, samengesteld uit ons netwerk. Andere regio´s vind je via bedrijfsuitje Weert of bedrijfsuitje Roermond.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze