Bedrijfsuitje Hengelo

Ook voor de regio Goor, Markelo en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Hengelo

Gaat je bedrijfsuitje in Hengelo plaatsvinden? Deze stad in het oosten van het land biedt vele mogelijkheden om je bedrijfsuitje te organiseren. Voor welke vorm van bedrijfsuitje je ook kiest, van avontuurlijk tot culinair, van gewaagd tot nadruk op kennismaken met elkaar, voor iedere optie kun je in Hengelo terecht. Ondanks de vele bijzonderheden zal de stad er niet over opscheppen: men vertrouwt erop dat zij die naar een prettige stad zoeken voor een bedrijfsuitje, vanzelf in Hengelo terechtkomen. Wij zien er dan ook graag op toe dat je het juiste uitje in de stad vindt: dat het een fijne plek is om te zijn moge inmiddels wel duidelijk zijn. Kijk daarom eens wat er allemaal te vinden is voor een tof bedrijfsuitje in Hengelo! We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Top-10 bedrijfsuitjes in Hengelo

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Hengelo
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Hengelo

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Hengelo of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Hengelo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Hengelo

Dit originele bedrijfsuitje in Hengelo of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Hengelo (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Hengelo (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Hengelo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape bedrijfsuitje in Hengelo
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Hengelo

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Hengelo of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Hengelo
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Hengelo

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Hengelo of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Hengelo, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Hengelo
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Hengelo

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Hengelo ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Hengelo
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Hengelo

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Bij dit enerverende bedrijfsuitje gaan jullie op jacht naar een levensgevaarlijke gangster. Deze crimineel houdt zich ergens in Europa verborgen. Aan jullie de taak om uit te vinden waar dit precies is, voordat het natuurlijk te laat is. Aan de hand van diverse opdrachten zouden jullie als team in staat moeten zijn om de opdracht te volbrengen...., of toch misschien niet?! Deze leuke teambuilding activiteit in Hengelo is inclusief een welkomstdrankje en 3-gangen diner. Wil je meer weten over dit spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Hengelo
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Hengelo

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Hengelo, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Hengelo
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Hengelo

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Hengelo of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Hengelo
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Hengelo

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Hengelo of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Hengelo
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Hengelo

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Hengelo, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper tour bedrijfsuitje Hengelo
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Hengelo

Inclusief 3-GANGEN DINER, 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering

Hoe lekker is het wel niet om na al het binnen zitten en thuiswerken van de afgelopen maanden even heerlijk te kunnen genieten van de buitenlucht tijdens een leuk bedrijfsuitje met je collega's die je zo weinig hebt gezien de afgelopen tijd. Uiteraard dient het bedrijfsorganisatie wel corona-proof te zijn.  Wat dachten jullie dan van een leuke E-chopper tour samen met elkaar? Hierbij rijden jullie elk op jullie eigen E-chopper (elektroscooter die wat weg heeft van een Harley Davidson motor). Inbegrepen zijn instructeur, verzekering en flesje drinken voor onderweg. Wil je meer informatie over dit E-chopper tour bedrijfsuitje in Hengelo of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje in historisch Hengelo

Als je voor Hengelo kiest, dan kies je voor een stad die van oudsher bekend staat om haar techniek en metaalindustrie, zeker nadat Stork zich er vestigde. Het bedrijf drukte, met de aanleg van Tuindorp ’t Lansink, een duidelijke stempel op de wijk. Werkgevers en werknemers uit Hengelo kwamen hier samen te wonen, op een plek met allerlei verschillende soorten woningen, en veel ruimte voor parken en ruime tuinen. Het typeert Hengelo: een harmonieuze omgang tussen verschillende lagen van de bevolking. Daarnaast trekt het stadhuis de aandacht. In haar toren bevat het een carillon met maar liefst 47 klokken, waardoor het gebouw niet alleen te zien, maar ook te horen is in de wijde omtrek. Ook de waterstaatkerk valt, ondanks haar bescheiden karakter, zeker op. Deze bescheidenheid, gecombineerd met een eigen karakter, typeert de stad Hengelo. Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Hengelo of teambuilding Overijssel. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje Overijssel.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Almelo, Vriezenveen, Wierden, Nijverdal en omgeving - Bedrijfsuitje Almelo
Regio Doetinchem, Westendorp, Zelhem, Varsseveld en omgeving - Bedrijfsuitje Doetinchem
Regio Deventer, Twello, Terwolde, Diepenveen en omgeving - Bedrijfsuitje Deventer

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE HENGELO EN OMGEVING
Speur je Hengelo en haar omgeving af op zoek naar het leukste en best geprijsde uitje? We weten zeker dat je in Hengelo kan slagen voor een prachtig evenement, wat voor soort bedrijfsuitje je ook zoekt! Dan kun je prima bij ons terecht. Wij hebben ons netwerk namelijk gevraagd de beste deals voor bedrijfsuitjes, niet alleen voor Hengelo, maar ook voor haar omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsuitje in Oldenzaal? De stad staat ook wel bekend als de Glimlach van Twente, waardoor het niet gek is om hier op bezoek te gaan wanneer je eens wilt lachen met zijn allen. Ook kun je gaan voor een bedrijfsuitje in Goor of Markelo. Hoe dan ook, in de Overijsselse omgeving kun je zeker terecht voor een gezellig uitje. Je zult je vast prima vermaken, zeker wanneer je een van onze unieke uitjes kiest. Een voorbeeld is een bedrijfsuitje waarbij de directeur plots “ontvoerd” is en het personeel zich moet verenigen om hem of haar terug te vinden. Uiteraard zijn er nog vele andere uitjes mogelijk, zowel outdoor als indoor en zowel ontspannend als actief. Het is allemaal mogelijk, we wensen je daarom dan ook veel plezier bij je bedrijfsuitje in Hengelo en haar omgeving.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar