1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Hengelo

ook voor Goor of Markelo

Gaat je bedrijfsuitje in Hengelo plaatsvinden? Deze stad in het oosten van het land biedt vele mogelijkheden om je bedrijfsuitje te organiseren. Voor welke vorm van bedrijfsuitje je ook kiest, van avontuurlijk tot culinair, van gewaagd tot nadruk op kennismaken met elkaar, voor iedere optie kun je in Hengelo terecht. Als je voor Hengelo kiest, dan kies je voor een stad die van oudsher bekend staat om haar techniek en metaalindustrie, zeker nadat Stork zich er vestigde. Het bedrijf drukte, met de aanleg van Tuindorp ’t Lansink, een duidelijke stempel op de wijk. Werkgevers en werknemers uit Hengelo kwamen hier samen te wonen, op een plek met allerlei verschillende soorten woningen, en veel ruimte voor parken en ruime tuinen. Het typeert Hengelo: een harmonieuze omgang tussen verschillende lagen van de bevolking. Daarnaast trekt het stadhuis de aandacht. In haar toren bevat het een carillon met maar liefst 47 klokken, waardoor het gebouw niet alleen te zien, maar ook te horen is in de wijde omtrek. Ook de waterstaatkerk valt, ondanks haar bescheiden karakter, zeker op. Deze bescheidenheid, gecombineerd met een eigen karakter, typeert de stad Hengelo. Ondanks haar vele bijzonderheden zal de stad er niet over opscheppen: men vertrouwt erop dat zij die naar een prettige stad zoeken voor een bedrijfsuitje, vanzelf in Hengelo terechtkomen. Wij zien er dan ook graag op toe dat je het juiste uitje in de stad vindt: dat het een fijne plek is om te zijn moge inmiddels wel duidelijk zijn. Kijk daarom eens wat er allemaal te vinden is voor een tof bedrijfsuitje in Hengelo! Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Hengelo of teambuilding Overijssel. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje Overijssel.

Bedrijfsuitjes in Hengelo en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Hengelo

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hengelo? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Hengelo

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Hengelo van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hengelo, Goor of Markelo? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Hengelo

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Hengelo, Goor of Markelo. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in Hengelo. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Hengelo

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Hengelo met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Hengelo. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Hengelo

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hengelo? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Hengelo

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Hengelo. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Hengelo, Goor of Markelo? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Hengelo

Bij dit personeelsuitje in Hengelo duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Hengelo

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Hengelo heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Hengelo, Goor of Markelo? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Hengelo, Goor of Markelo

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Hengelo voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Hengelo

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Hengelo voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Hengelo

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Hengelo? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Hengelo

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Hengelo. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Hengelo, Goor, Markelo of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Hengelo en de rest van Nederland

Speur je Hengelo en haar omgeving af op zoek naar het leukste en best geprijsde uitje? We weten zeker dat je in Hengelo kan slagen voor een prachtig evenement, wat voor soort bedrijfsuitje je ook zoekt! Dan kun je prima bij ons terecht. Wij hebben ons netwerk namelijk gevraagd de beste deals voor bedrijfsuitjes, niet alleen voor Hengelo, maar ook voor haar omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedrijfsuitje in Oldenzaal? De stad staat ook wel bekend als de Glimlach van Twente, waardoor het niet gek is om hier op bezoek te gaan wanneer je eens wilt lachen met zijn allen. Ook kun je gaan voor een bedrijfsuitje in Goor of Markelo. Hoe dan ook, in de Overijsselse omgeving kun je zeker terecht voor een gezellig uitje. Je zult je vast prima vermaken, zeker wanneer je een van onze unieke uitjes kiest. Een voorbeeld is een bedrijfsuitje waarbij de directeur plots “ontvoerd” is en het personeel zich moet verenigen om hem of haar terug te vinden. Uiteraard zijn er nog vele andere uitjes mogelijk, zowel outdoor als indoor en zowel ontspannend als actief. Het is allemaal mogelijk, we wensen je daarom dan ook veel plezier bij je bedrijfsuitje in Hengelo en haar omgeving. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Almelo, bedrijfsuitje Doetinchem en bedrijfsuitje Deventer.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze