Bedrijfsuitje Almelo

Ook voor de regio Vriezenveen, Wierden, Nijverdal en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Almelo

Ben je op zoek naar een stad waar altijd wat te doen is? Dan stellen wij voor dat je je bedrijfsuitje in Almelo laat plaatsvinden! Misschien denk je niet direct aan Almelo bij het organiseren van een bedrijfsuitje…maar Almelo leeft en heeft voldoende aan te bieden. Ben je vooral benieuwd wat er aan bedrijfsuitjes is in Almelo? Wij hebben vast even voor je gekeken en een aantal ludieke, spannende uitjes op een rijtje gezet. Vervolgens kun je zelf het uitje uitzoeken waarvan je denkt dat het een onvergetelijke dag op zal leveren. Hier moet bij gezegd worden dat er veel uitjes bijzitten die voor een memorabele dag zullen zorgen, ieder heeft weer zijn eigen voordeel. Zo kan elk uitje bijdragen aan een betere sfeer, het leren kennen van collega’s en uiteindelijk een mooi resultaat. We helpen je dan ook graag om het beste uitje te vinden, van outdoor tot het maken van een film waarbij de strategie eens goed doorgesproken kan worden. Kijk daarom eens naar ons aanbod.

Top-10 bedrijfsuitjes in Almelo

City escape bedrijfsuitjes in Almelo
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Almelo

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Almelo of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Almelo
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Almelo

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Almelo of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Almelo
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Almelo

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Almelo of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Almelo, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Almelo
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Almelo

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Almelo of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Almelo (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Almelo (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Almelo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Almelo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Almelo

Dit originele bedrijfsuitje in Almelo of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Almelo
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Almelo

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Almelo ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Almelo
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Almelo

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Almelo of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Almelo
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Almelo

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Almelo, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Almelo
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Almelo

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Almelo, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje Almelo in een bijzondere stad

Almelo heeft ontzettend veel te bieden. Er is een haven te vinden en er zijn de nodige industrieterreinen, waardoor het met de bedrijvigheid wel goed zit. Hoewel de stad van nature bescheiden is, heeft Almelo een mooi centrum met de nodige mooie, historische gebouwen. Op straat zijn er veel beelden en kunstwerken te zien, maar er zijn ook de nodige galerieën waar kunst uitgestald is. Zo kunnen de kunstliefhebbers hun geluk niet op. Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Almelo of teambuilding Almelo. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje Overijssel. Klik onderstaand snel verder op de verschillende uitjes en laat je inspireren.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Hengelo, Goor, Markelo en omgeving - Bedrijfsuitje Hengelo
Regio Doetinchem, Westendorp, Zelhem, Varsseveld en omgeving - Bedrijfsuitje Doetinchem
Regio Deventer, Twello, Terwolde, Diepenveen en omgeving - Bedrijfsuitje Deventer

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ALMELO EN OMGEVING
Woon je in Almelo, is jullie mooie bedrijf hier te vinden of is Almelo perfect centraal gelegen? Wie een nuchtere stad zoekt om een leuk uitje uit te voeren, kan uiteraard in Almelo terecht. Zelfspot en een no nonsens instelling is gemeengoed in deze gemoedelijke stad in Overijssel. Het maakt het een prettig decor voor een teambuilding met een aangename sfeer. Typerend voor het ongecompliceerde in Almelo is wel dat de Sint-Georgius basiliek ook wel de Sjors genoemd wordt. Ook is er in de straten voldoende kunst te vinden, waarbij er ook nog een kunstuitleen in de stad is. Daardoor is er een hoop inspiratie in de stad te vinden, deze is uiteraard gratis. Dat geldt ook voor onze tips en suggesties op het gebied van teambuilding uitjes in de stad. Wanneer je een uitje ziet wat je interessant lijkt is het vragen van meer informatie vrijblijvend. Hierdoor kun je, zonder ergens aan vast te zitten, je laten inspireren. Niet alleen in Almelo zelf, ook in plaatsen als Vriezenveen, Wierden en Nijverdal. Een grotere stad als Enschede is ook nog nabij, mocht je daar eens rond willen kijken. In elk geval raden wij ook Almelo, een leuke Twentse stad, van harte aan. Bij voorbaat al enorm veel plezier toegewenst!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar