Bedrijfsuitje Doetinchem

Ook voor de regio Westendorp, Zelhem, Varsseveld en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes Doetinchem

Ga je er met je bedrijf op uit in de Achterhoek? Dan is het een logische keuze om voor Doetinchem te gaan. Een prachtige stad met historisch centrum waar van alles te beleven is! Krijg je zelf ook al een goed gevoel van een bedrijfsuitje in Doetinchem? Dan staan wij je graag bij met raad en daad, in de vorm van concrete tips en leuke uitjes. Sta ons daarom toe je, gratis en vrijblijvend, van de juiste inspiratie op het gebied van bedrijfsuitjes te voorzien. Wij ondersteunen je dan ook graag met een virtuele rondleiding langs alle uitjes die in Doetinchem te ondernemen zijn. Er zijn natuurlijk leuke themafeesten te vinden, die je in kunt vullen zoals je zelf wilt. Ook kun je met zijn allen sportieve uitjes uit gaan voeren, of juist totaal ontspannen met elkaar. Variatie is er genoeg, waardoor je vast wel een feest uitje vindt wat perfect bij je bedrijf past.

Top-20 bedrijfsuitjes in Doetinchem

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Doetinchem
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Doetinchem

Dit originele bedrijfsuitje in Doetinchem of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Doetinchem

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Veel Nederlanders gaan elk jaar op wintersportvakantie. Sommige mensen kiezen voor een single skivakantie en binnen sommige bedrijven is het een traditie om elk jaar samen op wintersport groepsreis te gaan. Maar voor de bedrijven die niet die mogelijkheid hebben en toch willen genieten van dat speciale après-ski wintersport gevoel, is er dit après-ski winterspelen bedrijfsuitje. Hierbij gaan jullie diverse ludieke wintersport uitdagingen aan zoals familie ski, ski broek hangen en veel meer. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in Doetinchem

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje dat jullie team net een beetje beter kan laten draaien? Misschien is een brandweer teambuilding uitje dat precies waar jullie naar op zoek zijn. Goed samenwerken is voor brandweerlieden een zaak van leven op dood. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jullie het een en ander op kunnen steken in het teamwork van een brandweerteam. Onder professionele begeleiding gaan jullie in volle uitrusting aan de slag om zelf de nodige branden te blussen. Het is mogelijk om het ludieke karakter van het bedrijfsuitje te combineren met een serieuze vorm van teamcoaching. Wil je meer informatie over dit vuurbestendige bedrijfsuitje in Doetinchem, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Shark Tank als personeelsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Shark Tank als personeelsuitje in Doetinchem

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje gaan jullie in teams aan de slag om aan de hand van bestaande voorwerpen jullie eigen unieke product samen te stellen. Uiteraard bedenken jullie een leuke bedrijfsnaam en slogan. Vervolgens stellen jullie een marktprognose op en een daarbij horend marketingplan. Dan komt het erop aan om potentiële investeerders (Sharks) te overtuigen van de haalbaarheid van deze plannen. Wie trekt de meeste Sharks over de streep en wint deze Shark Tank teambuilding activiteit? Tijdens dit personeelsuitjes idee testen jullie in teams jullie vaardigheden als ondernemers. Wil je meer informatie over dit Shark Tank bedrijfsuitje voor in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Doetinchem (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Doetinchem (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Doetinchem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Doetinchem

Inclusief heerlijk diner

Ook zo een fan van de populaire escape rooms? Lijkt het je ook wat om tijdens het oplossen van de complexe raadsels te kunnen genieten van de buitenlucht en na afloop te genieten van een lekker diner? Dan is deze Outdoor escape room de uitkomst voor een samenwerkingsgericht personeelsuitje voor jou en je collega’s! Gecombineerd met een heerlijk diner voorafgaand of na afloop. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt direct uitgebreide informatie over het Outdoor escape room bedrijfsuitje in Doetinchem.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Doetinchem

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in een koele setting? Wie weet is expeditie Poolcirkel dan het perfecte personeelsuitje voor jullie. Jullie zijn vast al een geweldig team, maar zou het jullie lukken om samen te overleven onder pool condities? Het is hoog tijd om jullie overleving skills in de kou te testen. Lukt het jullie om vuur te maken of om te schieten met pijl en boog? Dan is nu jullie kans om het te bewijzen. Wil je meer informatie over een expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in de winter in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Doetinchem

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de alleskunner in de winter ga je de strijd aan met je collega's aan de hand van een aantal ludieke opdrachten met een winters thema. Lukt het jullie om de opdrachten met elkaar tot een goed einde te brengen? Wie wint er bij het sneeuwballen gooien? Tijdens dit personeelsuitje van jullie, gewapend met teamwork en creativiteit aan de slag om het hele bedrijf te laten weten dat jullie eigenlijk alles al kunnen. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje voor alleskunners in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€71 p.p.

Kookworkshop game als bedrijfsuitje in Doetinchem

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Tijdens deze Wie is de Chef kookworkshop game gaan jullie aan de slag in teams om aan de hand van een aantal ingrediënten een culinaire verrassing te bereiden. De chef is uiteindelijk degene die bepaalt welk kookteam de opdracht het beste heeft uitgevoerd. Alle kookmaterialen liggen voor jullie klaar evenals de ingrediënten in de geheimzinnige Black Box. Dit culinaire bedrijfsuitje zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een leuke en lekkere middag met een teambuilding effect. Wil je meer weten over dit kookworkshop game personeelsuitje in Doetinchem? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via de groene knop.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Doetinchem

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de donkere periode van de winter geniet je nog meer van alle lichtjes om je heen. Tijdens deze glow in the dark speurtocht draait alles om licht. Terwijl je jezelf in het donker begeeft, laat je jezelf verrassen en je zintuigen prikkelen. Diverse lichtgevende opdrachten en aanwijzingen komen jullie tegen op jullie pad. Ondertussen gaan jullie diverse lichtgevende uitdagingen aan: van lichtgevend tikkertje tot lumineuze samenwerkingen en bijzondere puzzels. Wil je meer informatie over dit lichtgevende bedrijfsuitje in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Doetinchem

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Doetinchem of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Doetinchem, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Doetinchem
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Doetinchem

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Het is een van de meest originele locaties in Nederland waar je je bedrijfsuitje kunt organiseren: Forteiland in IJmuiden. Het eiland is enkel bereikbaar met de boot en ligt voor de kust van IJmuiden. Eenmaal op het eiland is er heel veel mogelijk. Van luxueuze bedrijfsfeesten tot veel verschillende teambuilding activiteiten. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van het Forteiland voor de kust van IJmuiden.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, bedrijfsuitje, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland IJmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Doetinchem
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Doetinchem

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit originele bedrijfsuitje worden jullie als team op een missie gestuurd. Hierbij gaan jullie op pad in authentieke legertrucks om het doel te kunnen bereiken.  Hierbij maken jullie gebruik van technologische hulpmiddelen uit het verleden en het heden. Door heel Nederland zijn er verschillende missies mogelijk in Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en in overleg op een andere locatie. Wil je nog een stapje verder gaan tijdens deze missie,  dan is het ook mogelijk om de missie uit te breiden met een spannende helikopter dropping (optioneel) of een overnachting (optioneel). Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje in de omgeving van Doetinchem, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Doetinchem

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Doetinchem, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Personeelsuitje workshop bonbons maken met diner in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Personeelsuitje workshop bonbons maken met diner in Doetinchem

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Het is hoog tijd om jullie team te voorzien van een extra dosis van het gelukshormoon dopamine. En hoe kan dan beter dan door gebruik te maken van dopamine verhogende chocolade. Tijdens een bonbon workshop leren jullie zelf de heerlijkste bonbons te maken, waarvan jullie het resultaat natuurlijk mee naar huis kunnen nemen als trofee. Verder gaan jullie natuurlijk veel proeven en genieten jullie vooraf of na afloop van de workshop van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit bonbon personeelsuitje in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Doetinchem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR teambuilding game ontmantel de bom in Doetinchem

Inclusief heerlijk diner

Het is de schrik van elke burgemeester, namelijk dat er een grote bom ontploft midden in het centrum van de stad. Gelukkig is er een speciaal team aanwezig dat in staat zou moeten zijn om een totale ramp te kunnen voorkomen met behulp van de nieuwste Virtual Reality technologie.  Dat team, je had het waarschijnlijk al geraden, wordt gevormd door jou en je collega´s.  Tijdens dit explosieve bedrijfsuitje laten jullie zien hoe goed jullie zijn in het werken onder hoge druk. Na afloop van het bedrijfsuitje genieten jullie van een heerlijk diner. Wil je meer informatie over dit spannende Virtual Reality bedrijfsuitje in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Doetinchem

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Doetinchem of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitjes in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Doetinchem

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Doetinchem
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Doetinchem

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Doetinchem ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Doetinchem
excl. BTW vanaf
€46 p.p.

Hunt down the gangster bedrijfsuitje Doetinchem

Inc. welkomstdrankje en 3-gangen diner

Bij dit enerverende bedrijfsuitje gaan jullie op jacht naar een levensgevaarlijke gangster. Deze crimineel houdt zich ergens in Europa verborgen. Aan jullie de taak om uit te vinden waar dit precies is, voordat het natuurlijk te laat is. Aan de hand van diverse opdrachten zouden jullie als team in staat moeten zijn om de opdracht te volbrengen...., of toch misschien niet?! Deze leuke teambuilding activiteit in Doetinchem is inclusief een welkomstdrankje en 3-gangen diner. Wil je meer weten over dit spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bedrijfsuitje Doetinchem, een onvergetelijke dag

Monumentale gebouwen zijn er nog een aantal te vinden, zoals Kasteel Slangenburg, een zogenaamde waterburcht, omgeven door grachten. Een stadsbrand zorgde ervoor dat veel monumenten helaas niet meer bestaan. In Doetinchem kijkt men dan ook graag vooruit, zoals je ook tijdens je bedrijfsuitje zult ervaren. En dat vooruitkijken kun je in je bedrijf natuurlijk ook goed gebruiken. Dat het in Doetinchem gebeurt zie je bijvoorbeeld aan de D-toren, een uniek bouwwerk in het centrum dat haar kleur krijgt naar aanleiding van de gemoedstoestand van de bewoners. Een origineel idee, waarbij je in een oogopslag ziet wat de sfeer in Doetinchem is. Je zult waarschijnlijk zien dat jij en je bedrijf van harte welkom zijn. Zo voel je het niet alleen zelf, maar kun je het ook letterlijk aan de D-toren zien. Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Doetinchem of teambuilding Doetinchem. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje Overijssel. Alvast een onvergetelijk bedrijfsuitje toegewenst! Zoek je een bedrijfsuitje in een andere grote stad in het buitenland, bijvoorbeeld in Duitsland, kijk dan ook eens op Teamevents in Heidelberg.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Almelo, Vriezenveen, Wierden, Nijverdal en omgeving - Bedrijfsuitje Almelo
Regio Hengelo, Goor, Markelo en omgeving - Bedrijfsuitje Hengelo
Regio Deventer, Twello, Terwolde, Diepenveen en omgeving - Bedrijfsuitje Deventer

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE DOETINCHEM EN OMGEVING
Zoek je een omgeving waar “normaal doen” gebruikelijk is? Dan kun je goed terecht in de omgeving van Doetinchem, waar de band Normaal naam maakte. Dat de band Normaal hier vandaan komt wil natuurlijk niet zeggen dat je in de omgeving van Doetinchem geen bijzondere dingen kan doen…Natuurlijk is een goed feest in de buurt wel mogelijk, wat het een uitstekende plek voor een bedrijfsuitje maakt. Ben jij degene die de organisatie op zich gaat nemen? Een speciale rol, er is natuurlijk altijd iemand die opstaat en zorgt dat het uitje van de grond komt. Niet alleen in Doetinchem zelf, ook in Westendorp en Zelhem kun je terecht, of bijvoorbeeld in Varsseveld. Ook Hummelo en Laag-Keppel kun je natuurlijk met een bezoek vereren. Het is jouw uitje, dus jij bepaald. Kijk daarom en vraag, wanneer je iets leuks hebt gezien, meer informatie aan. Veel plezier met je onvergetelijke bedrijfsuitje!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar