1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Aalsmeer

ook voor Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omstreken

Een bedrijfsuitje, een heuglijke gebeurtenis waar natuurlijk bloemen bij horen. En een groot feest voor jou en alle personeelsleden. In Aalsmeer kun je het allebei vinden. Daarom is een bedrijfsuitje in Aalsmeer ten zeerste aan te raden. Het echte Hollandse ambacht staat in dit dorp centraal. Bloemen kweken en verhandelen, maar ook het bouwen van boten is men hier wel toevertrouwd, met de Westeinderplassen vlak in de buurt. Met het historisch besef zit het in Aalsmeer ook wel goed, getuige het Crash luchtoorlog en verzetsmuseum, wat zich vooral richt op wrakstukken van allerlei oorlogsvliegtuigen tentoongesteld worden. Ook de Doopsgezinde kerk, een zakelijk gebouw, is aangemerkt als rijksmonument en daardoor een bezichtiging meer dan waard. Zie je liever wat meer van de stad? Ook het bevaren van de omgelegen wateren wordt dan zeer aanbevolen. Geef je bedrijfsuitje of dag een extra bijzondere dimensie op deze manier. Leuke uitjes zijn er in elk geval voldoende in Aalsmeer en omgeving. Wij bieden ze je hieronder graag aan. Doordat we door de jaren veel mensen aan leuke uitjes hebben geholpen, per jaar meer dan 60.000 in Nederland, België en Duitsland, weten we waar we over praten en passen we die kennis graag toe voor je bedrijfsuitje. Alle mogelijkheden kun je hieronder vinden, waarbij je uiteraard ook je wensen kunt achterlaten, zodat het uitje hierop aangepast wordt. Hierbij is van alles mogelijk om er een bijzondere dag van te maken. Informatie over vrijgezellenfeesten vind je op vrijgezellenfeest Aalsmeer. Het overzicht van alle bedrijfsuitjes uit deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Aalsmeer en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Aalsmeer

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Aalsmeer? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Aalsmeer, Hoofddorp,etc.

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Aalsmeer van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Aalsmeer? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Aalsmeer

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Aalsmeer. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Aalsmeer, Uithoorn, etc.

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Aalsmeer met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Aalsmeer. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Aalsmeer, Uithoorn en omgeving

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp of Nieuw-Vennep? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Aalsmeer

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp of Nieuw-Vennep. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Aalsmeer? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Aalsmeer

Bij dit personeelsuitje in Aalsmeer duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Aalsmeer, Nieuw-Vennep en omgeving

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Aalsmeer heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp of Nieuw-Vennep? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Aalsmeer of omgeving

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Aalsmeer voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje in Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp of Nieuw-Vennep voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Aalsmeer

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp of Nieuw-Vennep? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Aalsmeer of omgeving

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Aalsmeer of omgeving. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Amsterdam aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Aalsmeer of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Aalsmeer en de rest van Nederland

Zie je mogelijkheden voor een leuk uitje in de omgeving van Aalsmeer? Wij in elk geval wel. Men noemt het zelf een bloemendorp, wat natuurlijk ook waar is: de bloemenveiling is door het hele land bekend. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Historische Tuin Aalsmeer, een tuin vol met verschillende planten en bloemen. Ook fruit en bomen zijn hier voldoende te vinden. De visserij nam geleidelijk steeds meer af, waardoor men zich richtte op aardbeien en bloemen. Een mooie, kleurrijke plaats dus, die jaarlijks veel mensen trekt, bijvoorbeeld met alle activiteiten aan de Westeinderplassen. Ook zijn er natuurlijk nog wat andere plaatsen in dit deel van Noord-Holland waar je het bedrijfsuitje voort kunt zetten, zoals Uithoorn, Hoofddorp of Nieuw-Vennep. Of, een keuze die veel mensen maken: een uitje in Amsterdam. In onze hoofdstad zijn de grotere bedrijven van het land te vinden, waardoor er ook de nodige bedrijfsuitjes vinden. De geneugten van de stad zijn natuurlijk over het hele land bekend, maar ook daarbuiten. We zijn je graag van dienst met tips over allerlei uitjes, zowel in Aalsmeer als erbuiten. We bieden je dan ook met veel plezier wat opties uit ons netwerk. Kijk vervolgens welke uitjes je wat lijken en vraag, geheel vrijblijvend, meer informatie aan. Voor bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje Hilversum of bedrijfsuitje Amstelveen. Laat je meenemen in de leuke concepten die je bedrijfsuitje extra bijzonder kunnen maken.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze